local-stats-pixel fb-conv-api

Čalim divreiz iedzēla lapsene un viņš kļuva par jaunāko interneta sensāciju4

157 0

Šodien populāro ziņu rangs - latviešu pēcpuses, seksīgākā matemātikas skolotāja, sekss uz lieveņa un tagad arī čalis ar milzīgu lūpu! Dievinu internetu!

Tātad - kas ir šis čalis un ko viņš brokastīs ēd? Viņu sauc Hose Rivas un dzīvo viņš ASV Teksasas štatā. Kādā skaistā 6. oktobra stundā viņam nikna lapsene atriebās un iedzēla lūpā 2x. Rezultātā viņa lūpa kļuva tāda, kādu Tu to redzi attēlā zemāk. Viņa draugs Džeims iedrošināja viņu publicēt šo video savā Facebook profilā. Tagad lapseņčalis ir parādā štuku Džeimsam, jo, pateicoties viņam, šis video ir parādījies visos ārzemju medijos!

Bet par to, ko viņš ēda brokastīs - man nav ne jausmas, es apēdu klaunu, tāpēc es šodien esmu smieklīga.

157 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Labi vēl, ka tikai tā. Ar šiem radījumiem jokoties nevar. Man pašai nācās kaut ko līdzīgu piedzīvot pirms divām nedēļām. Parasti eju pie bitēm  gandrīz vienmēr bez sejsarga. Tā arī šoreiz. Viena neuzmanīga mana kustība izsauca sašutuma vētru bišu saimē. Viena iedzēla zodā, bet divas -  vaigā. Pēc stundas mana seja bija pārvērtusies līdz nepazīšanai. Apakšlūpa pārsedza virslūpu, vaigi bija kā kāmim  un piedevām vēl divas pazodes. Tuviniekus tas uzjautrināja līdz asarām.

30 0 atbildēt

Padoms meitenēm ideālajam duckface - lēti, ātri, efektīvi.

21 0 atbildēt
Skaists ar dabas veltes palīdzībuemotion
10 0 atbildēt

Lūk risinājums tām sievietēm kuras vēlās botoksu,bet naudas nav. emotion

0 0 atbildēt