local-stats-pixel fb-conv-api

Vai tā var izturēties pret grūtnieci?71

730 8

Izbrīns un dusmas bija divas emocijas, kas mani pavadīja visu to laiku, kamēr lasīju šo ierakstu kādas grūtnieces/topošās māmiņas profilā!

730 8 71 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 71

0/2000

Tā pret izturējās tāpēc, ka viņa spokos lika miskastes cienīgus rakstus

8 2 atbildēt

Kaut vai pi**le viņai būtu iekšā palikusi...   Ir tak kaut kādām smadzenēm jābūt, lai saprastu, ka SIEVIETE savā laikā iznēsāja arī to "SIVĒNU", kuru Tu nosauci par normālu veci!

Ej troļļojies smilšukastē!!!

9 3 atbildēt
Ņjà komentàri vienkàrši šoké, kàdreiz viñu màmiñas arì viñus nesa zem sirds.. nu tàds fuì..
5 0 atbildēt

Būs man daudz mīnusu, bet nevajag celt tās grūsnās gosniņas kaut kādu svēto vietā. Katrs dara tā, kā vēlas un nav tai grūsnajai nekādas lielākas tiesības kā jeb kuram citam. Pie mums Latvijā ir tieši tā pat, kur grūsās un jaunās māmiņas sadomājušās, ka var atļauties visu un visiem jākrīt ceļos. Tās var slāt ar ratiem pāri jebkurā ielas posmā, jebkurā mirklī jādod ceļu(vienalga no kuras puses tā slāj)  Pati izvēlējās palikt stāvokli, lai arī pati tiek galā, katrs normāls cilvēks strādā un maksā lielus nodokļus un pēc tā es netaisos pazemoties kaut kāda sveša cilvēka priekšā, kurš nekādā veidā van pārāks par mani!

7 2 atbildēt

cilveki vsp kopumaa ir diezgan interesantas buutnes, lai neteiktu vairaak..... visu dziivi sabiedriskaja esmu staaveejusi kaajaas un domaaju tagad, kad esmu staavoklii karma man pr to atriebjas un es turpinu staaveet kaajaas emotion bet vislielaakaa nesaprassana man ir par tiem (paarsvaraa) viiriesu kaartas paarstaavjiem, kuri seez un visu celju luur virsuu ar skatienu - it kaa ceriibu ka varbuut vinjiem sanaaks pasmieties pr skatu, ja es peksnji nenotureesu liidzsvaru un buusu garsljaukus. es traci nekad necelsu, bet bija gadijies kad apsedos zemee jo nebija variantu.... vietu piedaavaa tikai vai nu pavrcaakas sievietes, vai jaunaas maaminjas. 

5 0 atbildēt
Butu palaidis pasedeti meitenei. Man butu kauns sedet, kad redzu, kad IR kads kuram sedviety vaiga vairak ka man. Pec tam vel meitenes numuru vareja dabut un velak varbut appreceti. Kindness feeds kindness.
8 3 atbildēt

Vajag ielidot no čaļa, kuram ir mašīna.  emotion 

3 0 atbildēt
Drīz pasaule ar tādiem jampampiņiem izmirs. Pieauguši cilveki domā ka sieviete viena izvelas un taisa bērnu(spriezot pec teiktā)nosaukt sievieti kas gaida mazuli par grusnu gosniņu tadam atvainojiet moralam urodam gribas kautko noraut var redzet ka tālāk par datora galdu nevar parpikstet.kā jūs zeme nes vispār. Jums nav ne morales ne ētikas ne smadzeņu pretigas amēbas vnk.
4 1 atbildēt
Man pautos 1000 bērnu, bet vēl joprojām cienu tās, kam vēderā sīkais. Kaut ar bukti emotion
3 0 atbildēt

nee nevar sitaa

3 0 atbildēt
Ja spēlē pokemon go ir grūti redzēt cilvēkusemotion
2 0 atbildēt
Man ir vienu reizi gadījies iekāpt pilnā sabiedriskajā tagad, kad esmu stāvoklī un puncis ir acīm redzams. Mani uzreiz kāda jauka sieviete, ap gadiem trīsdesmit, palaida apsēsties. Pat nebija tādas domas, ka tagad obligāti kādam mani jālaiž sēdēt. Bet, protams, patīkami, ja svešs cilvēks izrāda tādu cieņu. emotion
3 1 atbildēt

Bet ja šī grūtniece ir feministe, tātad tas ir gender eaquality un na*ui viņa ceļ traci? Es domāju feministes visas ir dīvainas un man viņas nepaīk

1 0 atbildēt
@KristapsEm - ja tev bukte galvā, nav jau citus jānoliek. Varu derēt, ka tev par mazu tava spalvainā perspektīva, tāpēc ar tu besijies. Tu izklausies pēc zilā gluma, vai princeses uz zirņa. emotion
1 0 atbildēt
Es ļoti priecājos, ka nepārvietojos ar sabiedrisko, bet man ir ļoti paveicies. Gan tad kad biju gaidībās, gan tagad, kad mazo nesu ķengursomā vai stumju ratos, vienmēr būs kāds kurš palaidīs pa priekšu. Manos gadījumos tas ir bijis pastā un pie kases veikalā. Tukumā nudien ir pieklājīgi ļaudis. emotion
1 0 atbildēt

Gandrīz neskaitās.

1 0 atbildēt

Seit pedejais posts no cietejas

Edit/Update: After reading the comments on this post I want to make it clear that I do not want anyone to hurt, abuse or physically/verbally attack this person. My intention is not to publicly shame anyone. I wrote this post on my personal FB wall hoping a mutual friend or acquaintance of ours would see it and let him know why I took his picture. I never imagined this post would be shared this much or get so much attention. I don't think this guy is an evil predator roaming the streets trying to hurt women. I just think he's a bit clueless. No witch hunt is needed. If you know him personally you can still say hello to my Sweet Bedford L Prince 💁🏻👑 Just please be kinder & gentler than he was during our subway exchange.

2 1 atbildēt

Īstenība no vienas puses taisnība. Bet no otras puses nē.

1 1 atbildēt

Nevar.

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »