local-stats-pixel fb-conv-api

Problēmas un nekārtības Spokos87

332 34

Spoki.lv

Kas šeit nav kārtībā?

Reklāma
Reklāma
Reklāma
332 34 87 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 87

0/2000
Es domāju laikam autors jaieceļ par adminu un viss atrisināsies, ne?
17 2 atbildēt

"Viena no lielākajām problēmām kas ir spokos,tas ir naids. Tāda sajūta ka esi ticis hiēnu barā, kuras ir gatavas tevi saplosīt gabalos par kaut vienu neuzmanīgu soli. Un pie dažu spoku lietotāju rakstiem ir ļoti labi sastopams šāds bara efekts, kad visi apceļ raksta autoru."

Jā, un tu esi to skaitā. 

http://spoki.tvnet.lv/foto-izlases/9-smiekligi-muzeja-snapcati/798772

http://spoki.tvnet.lv/tribine/12-paradumi-kurus-tu-dari-bet-citiem/798585

http://spoki.tvnet.lv/tribine/Zalkalna-nogalinatas-Alises-gimene/798470

Un daudzi citi.

14 0 atbildēt

1. Atmosfēra šajā portālā ir mainīga, jo to veido paši lietotāji. Katrā laika posmā ir daži aktīvākie autori un aktīvākie komentētāji, tādējādi nevar teikt, ka te būtu vien negatīva atmosfēra, tomēr šis ir internets un, ja vien tev nav pabieza āda, nu tad te nav ko darīt gluži tāpat kā jebkurā citā portālā.

2. Bara efekts pastāv jebkur, bet nu nav tā, ka cilvēkam par labu rakstu ''taisa uz galvas''. Nu nav. Un par autoru apcelšanu vispār nerunāsim, Tavā dārziņā jau pārāk daudz laukakmeņu šajā ziņā, lai tu varētu pat atvēzēties cita lietotāja virzienā.

3. Pieskaitīsim smagu kompleksu māktos un piedzērušos.

4. un 5. Ja ir kādas problēmas ar administrāciju, lūdzu, par to ziņot kādam, kas ir augstākā pozīcijā par to, kurš, Tavuprāt, izturējies neatbilstoši normām un noteikumiem. Ja esi saņēmis neadekvātu pm, tad ieliec linku uz skrīnu savā sūdzībā. Risināsim problēmu.

6. un 7. Spoki pēdējā laikā ārkārtīgi strauji mainās. Lai spētu uzturēt portālu tā, lai tas teju nepātraukti būtu pieejams, plus mainīt dizainu, piedāvāt jaunas iespējas, pakalpojumus, medaļas utt., tad var gadīties, ka tiek ielaista kāda kļūda. Un Tevis norādīto noteikti izlabos, taču tas var nenotikt uzreiz. Un 5000 cepumus Tu saņēmi, nevis, lai Tu paklusētu, bet gan kā pateicību par tiešām nopietnas kļūdas atrašanu.

8. Saturu veido paši lietotāji. Kā jau Tu norādīji, šeit pamatā uzturas bērni un skolnieki. Viņi ievieto, to kas pašiem likās interesants. Nekādu ''augsto žurnālistikas pilotāžu'' no 10 gadus veca bērna (ar retiem izņēmumiem protams) nevar gaidīt. Ja vēlies saturu uzlabot, lūdzu, ir miljoniem tēmu, par kurām rakstīt.

Ceru, ka pietiekami labi izskaidroju.

14 0 atbildēt

Itkā neviens nezinātu, kurš to 5 sūtīja. 

15 1 atbildēt

/me relaksēti dzer kafiju un noskatās uz smilšu kastes aktivitātēm no malas

15 3 atbildēt

Šis raksts ir par tevi! It īpaši 2. un 3. punkts!

8 0 atbildēt

Runājot par sesto punktu, Tavos tekstos ļoti bieži ir kļūdas, tā ka nomazgā pirkstus, pirms rādi uz citu traipiem!

8 0 atbildēt
7 0 atbildēt

vaig aizliegt spokos pievienot video un naids pazudīs

7 0 atbildēt

Jautri te iet spokos, vismaz nav garlaicīgi   emotion  

Par administrāciju runājot - kā diriģents diriģē tā orķestris spēlē emotion

6 0 atbildēt

Jacky tevi tur savā pagrabā un liek apmeklēt spokus un rakstīt komentārus 24/7,ak nabadziņšemotion  ,šis raksts noteikti visu izmainīs! emotion 

6 0 atbildēt

Kas uz citiem saka, tam uz mēles kaka emotion 

Kur ir tavi kvalitatīvie raksti? Pēdējais punkts kāreiz par tevi - 7 raksti, no kuriem 3 ir iekopēti video

4 0 atbildēt

Dievs,svētī Latviju!

4 1 atbildēt

Mani viss spokos apmierina! + Un takā esmu galvā pists, citiem neuzbrūku, bet uz šādu cirku skatos ar smaidu uz lūpam emotion

3 0 atbildēt
Uzraksti nākošo rakstu par nākošo grupu. Laba taktika. Pluss no manis. Redzi, es savā rakstā sarakstīju uzreiz visus mīnusus, nevis daļu, tāpēc uz miskasti aizsūtīja. Vajadzēja man arī sadalīt pa grupām. Sākumā vienu, divas lietas nokritizēt, tad citā rakstā nākošās.... sataisīt rakstu sērijas.
5 2 atbildēt

Šeit viss ir pilnīgākajā kārtībā , jo te viss notiek pēc noteikumiememotion

2 0 atbildēt
Skatījumi un tikai skatījumi tvnet interesē emotion
2 0 atbildēt

Visādi heiteri un citi īgni ļautiņi ir visā pasaulē, ne tikai spokos. Ar viņiem var darīt tikai vienu- nelikties par viņiem ne zinis. Spoki ir forša sistēma, kura vairāk vai mazāk regulējas pati. Un sākt tur kaut ko no augšas regulēt emotion - tas varētu visu tikai sabojāt. 

Gramatika "spokos" ir problēma. Tiesa kas tiesa. Varbūt derētu administrācijā grammar nazi, bet, spriežot pēc tā ka neatalgotu darbu spoku administrācijā tauta diez ko neraujas darīt (pati fiksi no turienes aizšmaucu) nekas labs tur neizdosies.

1 0 atbildēt

everything has changed

1 0 atbildēt