local-stats-pixel fb-conv-api

Vecmīlgrāvī ģimene mazu bērnu klātbūtnē ņirgājas par suni61

269 7

Vietnē «Facebook» ceļo bildes ar nežēlīgu izturēšanos pret suni. Bilžu autore raksta, ka foto uzņemti sestdien, 16. aprīlī, plkst.12 dienā Vecmīlgrāvī.

269 7 61 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 61

0/2000

Tādus cilvēkus jāsterilizē, kādi viņiem vēl bērni, tiem noteikti māca to pašu, ka mocīt dzīvnieku ir labi. Jo mazāk mežoņu pasaulē, jo labāk. Un kāpēc sunim vispār būtu jāgriež nost spalva? Vai tagad mums te ir tropu cienīgas temperatūras?

34 4 atbildēt
Vienmēr pārņem vēlme šādiem saimniekiem izdarīt visu to, ko viņi nodara dzīvnieciņiem, turklāt piecreiz sāpīgāk. Riebjas, ka daži indivīdi sevi uzskata par kaut ko augstāku un nevērtē dzīvnieka dzīvību un jūtas nekādā vērtībā. Šī iemesla dēļ pārņem pretīgums pret cilvēku kā tādu. Reizēm man ir vienalga, ko citi cilvēki jūt, bet nekad nepalikšu vienaldzīga pret dzīvnieka ciešanām.
28 2 atbildēt

Neatbalstu vardarbību pret dzīvniekiem utt... 

Bet šis ir kārtējais TVnet saspīlētais raksts, reitingu gūšanai. Visas liecības ir no 1 sievietes...

Fakts ir, kad saimnieki ir vnk centušies suni apcirpt, bet daudzi redzot bildes, un lasot, to kā tas pasniegts - aprakstīs, emociju uzplūdā atkal sākuši trakot.

Šādi pinkaini suņu kažoki, vismaz reizi gadā ir jānocērp. Tiem pieķeras netīrumi, ko vēlāk sanes mājās... 

Piekrītu veids kā viņi to dara, var šķist barbarisks, bet bišķ padomājiet, kāpēc viņi tā varētu rīkoties.

Spriežot pēc suņa saimnieku drēbēm, viņi nenāk no tās labvēlīgākās, turīgākās ģimenes. Suņu frizieri izmaksā samērā dārgi virs 20 eur + tev viņš ir jāatrod un tur vēl suns jānogādā, vajadzīgs transports, iespējams viņiem nav peronīgās mašīnas un 20 eur + viņi nevar atļauties, suņa frizierim.

Tā nu viņiem nākas improvizēt... Vairums suņus jau labprātīgi neļaujas sevi abcirpt, pretojas, izvairas un kož, lai arīcik mīļš viņš var būt ikdienā. Es šo zinu, jo esmu pieredzējis. 

Protams veids kā viņi to dara, var šķist barbarisks, bet sunim tak netiek nodarīti fiziski kaitējumi. Ar līmlentu sasietas kājas un mute, ok nav glīts uzpurnīts nopirkts un apsēji ko izmanto profesionāli suņu frizieri, kas maksā naudu.

Pēc procedūras es domāju asti luncinādams skries vien pakaļ saviem saimniekiem, (ja protams ikdienā, dienu dienā viņi viņu nesit, un pēc informācijas mēs to nevaram spriest). Iz dzīves novēroti līdzīgi gadījumi, ja saimnieks ar spēku, kā iespaido savu suni (dresē), suns ilgi neturēs ļaunu prātu.

Ko policijai vajadzētu darīt, ja saimnieki apgriež spalvu sunim, kaut kādā pļavā, nav likuma panta, par ko viņus aizturēt...

Un par smiešanos, es viņus nenosodu, Youtube ir pilns video, kur dzīvniekiem, caur dažādiem, veidiem, tiek paralizētas maņas un viņi sāk uzvesties smieklīgi, nerunāju par fizisku vardarbību, bet kaut vai aizklāta redze, pielīmēts, kas pie ķermeņa, jeb kājām piestiprināti, kādi priekšmeti... tad dzīvnieks jocīgi uzvedas un mums nāk smiekli, lai arī neko ļaunu tas dzīvniekam nenodara, un mēs nedomājam.

Par smilšu bēršanu virsū, grūti komentēt, domāju tur kas pārspīlēts.

Un tas ka bērni tuvumā, šaubos, vai tas kā viņus baigi negatīvi ietekmēs, ņemot vērā, kas tiek rādīts TV, un sastopams citviet ikdienā. 

Manuprāt baigi mākslīgi sacelts skandāls, no kura nav nekāda jēga, tikai negācija. 

29 4 atbildēt

Ka var uzskatīt par normālu dzīvai radībai aizlīmēt muti un salīmēt kopā kajās ? Kas ir jālieto, lai ko tādu uzskatītu par pieņemamu rīcību ... ?

18 3 atbildēt

Nevar spriest objektīvi nezinot lietas būtību, tv-netā ir tikai vienas puses redzējums!

Tas ka vīrietis draudēja protams nav labi, bet mēs nezinam kāda reāli bija sievietes uzvedība, varbūt izprovocēja uz šādu rīcību!

Otrkārt, izskatās, ka liela daļa dzelzbetona būrīšos dzīvojošie cilvēki nav redzējuši kā cērpj aitas, kaut vai kā cerpj suņus, suņu frizētavās, arī tur sasien kājas un aisien muti ja suns ir ar smagu raksturu! Man mamma ir veterinārs un es to visu esmu redzējis, arī pašiem ir suņi.

Un pārlieku lielie dzīvnieku aistāvji interneta kaujās, ziniet kā gaļiņa, kuru jūs ēdat nonāk līdz veikalam? olas? esat bijuši vistu kūtī, kur simtiem vistu visu mūžu dzīvo telpā, kur pagriesties nevar, vienā galā iet rene ar ēdamo, otrā grīt mēsli un olas! Kā tiek kauti lopiņi? kā to dara cilvēki, kuriem tas patīk pamokot dzīvnieku, kur tiur ir dzīvnieku aizstāvji? kur ir dzīvieku aiztāvji tiem dzīvniekiem ,kuri visu mūžu dzīvo četrās sienās dzīvokļos, bieži vbien kaķi ārā nav bijuši tik cik kastīte dzīvoklī kur nokārtoties! Tā varētu te diukti daudz piemērus piesaukt, bet nav ne laika ne velmes jo tiek kas sapratīs sapratīs, bet kas negribēs saprast pat skaidrojot nesapratīs!

18 4 atbildēt

Kaut kāda bomāru ģimene, kurai trūkst smadzeņu kā pareizi apieties ar dzīvnieku.  emotion 

11 0 atbildēt

Kādēļ sejas noslēptas? Tautai jāzina savi varoņi!

11 0 atbildēt

Kretīnisms !   emotion 

9 0 atbildēt

Kaut viņi nomirtu.

14 5 atbildēt

Dzīvnieku frizieri atradušies, pamēģiniet ap galvu sev skoču aptīt, un pēc tam noplēst nost, kaut gan vajadzētu to skoču uztīt jums jūtīgākā vietā, lai jūs sajēgtu.

Vienpusējs skatījums? Ko tad vēl vajadzēja, interviju ar suni, vai?  Un nav ko turēt suni, ja nevar to atļauties.

13 5 atbildēt
Nacisi šādus neliešus uzreiz pie lietas noliktu par šādu izturešanos pret dzīvnieku.
8 3 atbildēt

SOĻI :

1. Atrast pašus saimniekus un izdarīt to pašu - ar nazi - 

2. viņu bērniem izdarīt to pašu

3.Publiskot sejas 

4. izglābt suni

5.Policistus atstādināt no amata

6.Lēnām viņus visus sadedzināt . 

kropļi, ne cilvēki.. riebjas ..Kādreiz jau domāju , ka visi cilvēki ir lopi , bet tagad liekas , ka cilvēki ir pats trakākais kas var būt. emotion 

5 0 atbildēt

Tik lūdzu nevajag tagad tos, Ja es tur būtu vai, VAJAG nogalināt ..... Lasot tādus komentus, mazliet šķebina !

9 6 atbildēt
Varēji necenzoret sejas, lai citiem vieglāk atrast
3 0 atbildēt
p*darasi es to veci butu pats sasitis,kas moca suni.
4 2 atbildēt

Policisti apgalvojuši, ka viss notiekot likuma robežās. Paņemšu vienu pie sevis nē labāk pie kāda dzērāja, tāpat sasiešu un pateikšu, ka viss notiek likuma robežās emotion 

3 1 atbildēt

Deģenerāti

1 0 atbildēt

Tipisks Grāvis.

1 0 atbildēt
Un vispār viņas vietā, es būtu paņēmis to suni savās rokās un gājis prom, lai viņi saka ko grib 💃
1 0 atbildēt

Apēst tad apēd, betr kādas mokas piedzīvo līdz tiek apēsti!

Ir kāvēji ar nosliecēm, kuriem patīk paskatīties kā dzīvnieks pirms nāves mokās, tādu nav maz, bet par to plašā sabiedrībā nerunā, reti kad kāds skandāls uzjundī masu mēdījos.

2 1 atbildēt