local-stats-pixel fb-conv-api

Kārtējais strīds!18

127 13

Nē, es nerunāju par FunFaceTV un par Cilveks ar Kameru. Visi latviešu ķipa repa vai kā tas ir jāsauc klausītāji gan jau ir padzirdējuši par Efla un Reika strīdu vai arī dzirdējuši šīs dziesmas un nesaprot, par ko viņi dzied!

Šījā video Elfs lūdz lai Reiks atgiežas! Cik var noprast no joku projekta Olas atpakaļ uz parasto repu.

Reiks atbild! Manuprāt šī dziesma vispār ir diezgan klausāma un ar savu domu!

Un man ,un es domāju arī citiem, nesaprotams gājiens no Elfa puses kad viņš sāk nosodīt Reiku.

Šeit arī atbilde no Reika. Diezgan paskarba!

 

Palūgšu tiem nekomentēt kas grib rakstit, ka ejj tak kurš nav redzējis, kāda rakstam jēga un tās dziesmas sūkā tas nav reps! 

Doma vienkārši bija citiem par šo visu pavēstīt jo iespējams ka kāds nezina kāda velna pēc viņi raksta tās dziesmas! Iespējams šis raksts sūkā, bet kas zin varbūt kādam intresē!

127 13 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 18

0/2000

Es nemaz nebrīnītos, ja viņu konflikts izrādītos neīsts. Pieļauju domu, ka abi šādā veidā mēģina nopelnīt, pacelt slavu un patiesībā kopā ēd picu un raksta tekstus. 

Tas pat būtu gudrs gājiens un izdevīgs īpaši priekš Elfa, jo es tikai tagad uzzināju kas viņš ir. 

Šis konflikts ir izdevīgs abiem un viņi nav pirmie kas ko tādu dara. 

30 0 atbildēt

Es teiktu ,no Reika puses tas ir mēģinājums,kā vēl papildus piķi izcelt. Tur no kārtīga repa tiešam pamaz,tiesa salīzinot ar #olas tas jau ir kaut kas repveidīgs..

Reiks ar Elfu kādreiz kopā sataisīja dažu labu tiešam labu,klausāmu pantu,to pašu Lietus dziesmu, vai to,kur piedziedājumā dziedāja Armands Lozinskis (skanēja gandrīz kā Kaupers) Tad nu var domāt ,ka vai nu Elfs grib izvilkt Reiku no naudas gūsta un lai atgirežās pie repa nevis brāļojās ar pretty boy Žani,kuram līdz reperim tālu vai arī moš Elfs pats ar sajutis naudas smaciņu un grib pacelt sevi gaismiņā-kas zin,varbūt patiesībā viņi to norunājuši.

A,varbūt Latvijā var izvērsties kāds ritīgs repaku& gangsta kariņš kā savlaik visiem Eminem,50cent, Dr.Dre utt ,nevis tikai blats caur latvian repper tag un Ghetto brīvrunu battlu. emotion 

13 0 atbildēt

Es jau nemaz neteikšu, ka visi tie disi ir fake. Un tas viss ir REKLĀMA. emotion

11 0 atbildēt

Kas vispār ir šie piena puikas un kapēc viņi neatrodās skolā?   emotion 

9 0 atbildēt

uzmetu aci uz šīs pophopa autistu titānu cīņas, nu tik ļoti skaidrs, ka šis ir publicity stunt ar mēģinājumu iesūkt visus atlikušos 13 gadniekus savā fanu klubā kas tur vel nav. kustināsim mazāk sūdu, mazāk smirdēs.

9 1 atbildēt
Elfs kā skuķis uzvedas, neteikšu ka fake, jo reiks visu sakarīgi izdarīja, bet elfs gan ir galvā sists
8 3 atbildēt

Varat beigt rakstit ka tā ir reklāma vairākas reizes jau uzrakstits! emotion 

3 0 atbildēt

Reikam Instagramā bilde uzņemta kopā ar Elfu pirms kādām 3 nedēļām, kur baigie čomi. Protams, ka labs šovs un tulīt Kojotos abi uztāsies, kopī paste no ASV reklāmistiem

2 0 atbildēt

Feiks vai nē, bet šādi dissi ir daļa no hip hopa. Lai nu kā, patiesība ir abiem reperiem. 

Elfs, manuprāt, pateica to, ko domā liela daļa "īstā" repa cienītāji, mani ieskaitot... Olas ir projekts, kas drīzāk degradē, nevis paceļ. Tā ir mūzika padsmitgadniekiem, kas tikko kā ieguvuši tiesības, to var rībināt savos, vecāku dāvātajos, autiņos. Man nav nekas pret to, ka viņi normāli nopelna, pie tam ar sirdslietu. Tas ir pat apskaužami, bet pozitīvā ziņā. Tomēr mūzika neliekas kā "joku projektiņš", bet gan banāls pakaļdarinājums no štatu klipiem par čungura kaudzēm utt. Īsts joku projekts ir "Singapūras Satīns", bet tur ir nedaudz jāpārzin letiņu hh lauciņš, jo nezinātājs arī varētu to mest pie "wannabe rich" kategorijas. Pelniet piķi, prieks ka izdevies izsisties, bet to taču var darīt, arī taisot kvalitatīvu mūziku, un Reiks to var. Pietiekami esmu viņu klausījies arī pirms "Olām" un zinu, ka Reiks ir spridzeklis, ja vien pats to vēlas.

Reikam savukārt ir taisnība, ka neviens jau nevar nosodīt, kādu ceļu esi izvēlējies. Tā ir viņu izvēle ražot mūziku gados jaunai auditorijai, tikai ir mazliet žēl, ka lielisks potenciāls aiziet nebūtībā...

Jebkurā gadījumā, hip hops ir daudz kas vairāk par naudas žūksni. Tas ir unikāls stils, kurā izceļas tieši mākslinieka individuālā orģinalitāte- spēja sevi pasniegt uz skatuves, un olām es to neredzu, redzu tikai pakaļdarinājumu no štatu "šederviem"   emotion  

2 0 atbildēt

Mani neinteresē tas. Manis pēc viņi var kopā kaut vai...man tāpat būs vienalga!  emotion ķipa ''GANGSTERI'' emotion

1 0 atbildēt

Tu zin kas ir - man tak i galig pajat pa ko vīņ dziedemotion

3 2 atbildēt

Diss Reikam sanācis diezgan labs, bet nu tas "daunis" bija daudz par lieku, to tiešām nevajadzēja teikt.

3 2 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Kpc cilvēkus interesē šitās murgainās razborkas? emotion emotion

0 0 atbildēt

Pēc Gustavo Latvijas reps ... nav repa Latvijā  emotion 

0 0 atbildēt

Tas viss ir kā sagatavošanās viņu topošajam albumam. emotion

0 0 atbildēt
Man sākumā likās ka tas ir mākslīgs bīfs .
0 1 atbildēt