local-stats-pixel fb-conv-api

Problēmas ar Latvijas nacionālo Eirovīzijas atlasi jeb Supernova 201635

288 15

Tuvojas tas brīdis, kad uzzināsim, kurš dalībnieks pārstāvēs Latviju Starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Zviedrijā, tādēļ par godu šim notikumam es vēlos padalīties ar savu subjektīvo viedokli par Latvijas nacionālo atlasi, tās dalībniekiem un žūriju.

Reklāma
Reklāma
288 15 35 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 35

0/2000

Draugs, kāpēc esi tik negatīvs? Atšķirībā no pagājušo gadu nacionālajām atlasēm, šī ir lieliska. Lai gan tā nav īpaši interesanta, piekrītu, bet kvalitatīva. Ja pagājušo gadu mēs ar šo atlasi ieguvām 6. vietu finālā, tad kāpēc mēs to nevaretu izdarīt vēlreiz?

Justs pašlaik ir (manā skatījumā Latvijas Eirovīzijas vesturē) pirmais, kurš varētu finālā savākt vairāk nekā 50% no visām balsīm. Justam ārzemnieki paredz ļoti augstu vietu Eirovīzijā. Tāpat ir iespējams BEZMAKSAS balsot internetā par sev tīkamāko pusfināla un fināla laikā no jebkuras pasaules vietas, izmantojot kādu no sociālajiem tīkliem. Respektīvi, ārzemnieki var palīdzēt Latvijai atrast īsto, kurš pārstāvēs (nevis šlāgerveidīgu dziesmu, kuras mums jau ir pa pilno).

Galu galā es rakstam nelikšu ne plusu, ne mīnusu, taču saproti - ne viss ir tik melns, kā to mālē.

31 1 atbildēt

Runājot par žuriju varu piebilst vien to, ka vienam žūrijas loceklim vajadzētu būt kādam ar Latviju nesaistītam ekspertam no ārzemēm, kas to lietu arī saprot, nevis kā tagad kā, piemēram, Busulim, kurš katru dalībnieku pazīst personiski, un Račam, kurš dalībniekus pazīst gandrīz vai no karjeras sākuma. Un par pārējiem diviem labāk neteikšu neko. Un te jau parādās arī tas, ka mute neverās baigi nevienu kritizēt, jo ir bijis vai nu pirmais skolotājs, vai pirms pāris nedēļām kopā ir svinētas kāzas. Labi, ka vēl sieva vai vīrs nevienam nepiedalās, citādi uzreiz jau varētu pateikt, kurš brauks uz Eirovīziju emotion 

11 0 atbildēt

Domāju, ka Justs arī uzvarēs.  emotion 

11 1 atbildēt
Nesaprotu - Ja Tev tik ļoti nepatīk, ko tad Tu viņu lūri? Normāli cilvēki, ja viņiem kaut kas nepatīk, viņi uz to neskatās, nepievērš uzmanību, utt. Un kādēļ Tu vienmēr piekasies par to angļy valodu? Tas, ka nedaudz vairāk par pusgadu esi bijis UK, nenozīmē, ka citua vari mācīt, kas labi un kas ne, pats Tu ļoti daudz nezini un angļu valodas izruna Tev nav izcila, bet gan ļoti viduvēja. Nedomāju, ka latvietim var būt tiešām laba angļu valodas izruna, tāpat, kā anglim latviešu valodas izruna. Lai gan, par vienu piekrītu - kādēļ viņi dzied dziesmas angļu valodā, ja izber kā pupas un beigu beigās neko nevar saprast emotion lirikas prasās
9 0 atbildēt

Aminata manuprāt bija vienīgā normālākā no LV emotion

6 0 atbildēt

Cik noprotu,tad rakstītājs ir vai nu Latvijas megazvaigzne visās jomās,vai arī vienkārši krēslā pirdējs.

7 2 atbildēt

Man vēl nav bijusi iespēja redzēt šī gada atlasi, bet es vairākiem Taviem punktiem piekrītu. : D Cik zinu, tad Samanta Tīna, Markus Riva un Sabīne Berezina ir tie neatlaidīgie, kas visu laiku cenšas iekļūt eirovīzijā, un, par laimi, viņiem tas līdz šim nav izdevies.  emotion  Kas attiecas uz Rivu, tad manā skatījumā viņš vispār NAV dziedātājs. C`mon viņam nav balss, sakat ko gribat. Čalis ne savā lauciņā ir ielīdis. 

5 0 atbildēt

Autors izteikti negatīvs par visu un visiem, līdz ar to ļoti subjektīvs skatījums. Šoreiz mīnus par rakstu. 

4 1 atbildēt
Bet Samanta aizgaja!
3 0 atbildēt

Catalepsia un MyRadiantu visspēcīgākās dziesmas, bet tāpat bīberus aizsutīs, kāda tauta tāda izvēle. Kāda tauta - tāda valdība utt.

Par MyRadiantu - jauka, pozitīva

4 2 atbildēt

kas tev ar to angļu valodu,mātes valoda vai kā? tik bieži met skabarku acīs citiem,prieks ka vispār saprot angļu valodu,nav mums dzimtā valoda angļu, lidz ar to izruna ir garantēta,kā tracina šādi pargudrie cilvēki kam liekās ,ka ir speci it visā,ej atklāj tad kautjo noderīgu nejau kritizē angļu valodas spējas latvietei

man personīgi,salīdzinot ar citām atlasēm šī patika,protams ir kur augt,cilvēkam vienmēr ir kur augt,bet par tevi der tas teiciens par skabargu...

4 2 atbildēt

Mans subjektīvais viedoklis ir tāds, ka viss šis ir tāds cirks, ka smejos vēderu turēdams par šiem ''māksliniekiem''...paķērc uz skatuves, pagorās un viss notiekās... tikai dēļ debīlajiem atbalstītājiem, faniem viņi ir populāri.  emotion  kretīni un vieglas naudas tīkotāji.

2 0 atbildēt
Man tev jautājums, kas tev pret Bīberu? Nav viņš vairs tāds kā agrāk. Ej un uzstājies, redzēsim kā tev sanāk. Ar mēli visi protam kauties.
7 6 atbildēt
Samanta Tīna pateica, lai neviens par viņu nebalso. emotion
1 0 atbildēt
Justiņš brauks!
1 0 atbildēt

Piekrītu autoram. Dziesmas ir  diezgan līdzīgas, izpildījums nepārliecina, neaizrauj. Žūrija, manuprāt, ir pārāk saudzīga savos izteikumos. Viedokļi var būt dažādi, par to es nestrīdos, taču mana vēlme - rūpīgi sagatavots dziesmas izpildījums un melodiskums, kas spēj aizraut.

3 3 atbildēt

šeit var tās dziesmas noklausīties

http://supernova.lsm.lv/daliibnieki/

0 0 atbildēt

Vai kāds ir padomājis par to, ka ar vairāku gadu sasniegumiem nevaram lepoties. Manuprāt par to vajadzētu padomāt, pirms izšķiramies par ko balsot - par skaistu dziesmu un augstvērtīgu ,  sirdi saviļņojošu izpildījumu vai ...

0 0 atbildēt
Samanta jau pirms 2gadiem teica ka ja viņu nesūtīs uz Eirovīziju viņa vairs nepiedalīsies...
0 0 atbildēt

Nu man Rivas dziesmai sākums ļoooooti izklausās pēc James Arthur ''Impossible''

0 0 atbildēt