local-stats-pixel fb-conv-api

Izcils izgudrojums, kurš ļaus tev nosnausties, kur vien vēlies!13

472 7

Kurš gan nezin to sajūtu, kad esi gulējis 3 stundas, acis sūrst itkā tas būtu iemērktas sērskābē, bet tev ir jādodas uz skolu vai darbu? Cik gan izcili būtu, ja Tu varētu vien pāris minūtes apgulties? Bet parasti, vismaz man, ir viena problēma - lai arī cik ļoti man nāktu miegs, es varu aizmigt tikai savā gultā, jo man nav ērti! Tad nu kāds uzņēmīgs cilvēks ir atradis risinājumu - lasi tālāk.

472 7 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Es pat nezināju, ka jaku ar kapuci sauc par hūdiju  emotion 

24 2 atbildēt
Cerams, ka drīzumā izgudros arī hūiju ar piepūšamo gultu un bikses, kuras var transformēt par krēslu, un botas, kurās var gatavot.
21 0 atbildēt

MAN TO VAJAG  emotion tikai,zinot manus draugus, kāds iedurs joka pēc ar adatu un viss vējā...

19 0 atbildēt

Šķiet intriģējoši, taču diez vai tas atrisinās problēmu, kas saistās ar miegu.

8 0 atbildēt
Hūdija veitā tu varēji vienkārši pateikt džemperis . . . jo hūdijs . . . tāds vārds nepastāv un latviešu valodā vēl nav šis apğērbu gabals nosaukts savā vārdā (cik man zināms) tapcx varēji labāk to pašu džemperi ar kpuci uzrakstīt ,nekā uzrakstīt hūdijs ko puse lasītāju nesaprot par ko tu domā (es šeit gribu piebilst tos ,kas nezina vai tīri labi nezina angļu valodu). Bet par rakstu + bija interesants. ^^
4 0 atbildēt
Beidzot kaut kas patiešām noderīgs emotion
2 0 atbildēt
Man noderētu sitais
1 0 atbildēt

šāds izgudrojums varētu glabt dienu tiem alhaniem, kas bieži dabu pa pauri vai arī tiem kas mīl parubīties kur pagadās, bet nez ko izgudros nakamo moš pidžamu ar iebuvētu piepūšamo lelli emotion 

0 0 atbildēt

Hūdījs vietā var rakstīt vienkārši "kapuce", sevišķi šajā gadījumā, jo spilvens ir tikai kapucē. 

Tagad man gribētos pazīmēties un uzbraukt tev ar Lawyered manā labākajā Maršela Ēriksona izteiksmē, bet vajag latvisku versiju. Teiksim "Latviskots!"

0 0 atbildēt
Solīji fml... Nevaru sagaidīt! emotion
0 0 atbildēt
Kad būs FML???
0 0 atbildēt