local-stats-pixel fb-conv-api

Kāds 5zvaigžņu cietums Holandē...(labots)17

184 1

Kādā Nīderlandes cietumā vairāk kā simts ieslodzīto kameras pārvērstas 36 luksus numuriņos un vēl septiņas kameras ieguva vienkārši apartamenta statusu. Neticami,bet šajā cietumā nu varēs veldzēties bārā.

Jau kopš 1863.gada,kad Nīderlandē tika uzcelts šis cietums,tas bija zināms kā neomulīga vieta,no kuras grēkāži ātrāk gribēja izkļūt laukā 2007.gadā ēku komplekss nonāca privātīpašnieku rokās un nu vieta pārvērsta glaunā viesnīcā.

Apartamentiem ir arī savi nosaukumi,kas radušies telpu vēsturiskās jēgas kontekstā.Piemēram viesis var pārnakšņot cietuma uzrauga istabā,direktora kabinetā,kā arī tiesas zālē. Vairākas kametu telpas pārvērstas par saunām,sporta zālēm,terasēm un dārziem.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
184 1 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 17

0/2000

tas ir bijušais cietums, kas pārtaisīts par viesnīcu, tas arī viss...

23 0 atbildēt
Lkm jāizbrauc tur un kkas jānozog un jāļauj sevi noķertemotion
10 0 atbildēt

braucu uz NL sūdus taisīt! emotion

4 0 atbildēt
Kāpēc nav apraksta? Piemēram es zinu kāpēc tāds cietums, bet citi nē. Ja vari,pieliec aprakstu, būs interesantāk.
4 0 atbildēt

Daži sadomājas,ka aizbrauks uz turieni,speciāli sataisīs sūdus,un atpūtīsies luksa cietumā.Diemžēl skaudrā patiesība ir tāda,ka liela ir iespējamība ka tevi pārsūtīs izciest šo sodu uz Latviju.Un te nu vairs nebūsi priecīgs.

3 0 atbildēt

Darīts. emotion

0 0 atbildēt
0 0 atbildēt

Apraksta otro rindkopu izlasi.. lol.. to ka īpašums nonāca privātīpašumā un to,ka tagad vieta ir pārvērsta glaunā viesnīcaa emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion

0 0 atbildēt

Tā arī nesapratu, tas joprojām ir cietums vai tagad viesnīca.

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt