local-stats-pixel fb-conv-api

Patiess stāsts. Mani nolaupīja citplanētieši.24

183 11

Šis stāsts ir patiess, un es ceru satikt cilvēkus kuriem ir bijusi tāda pati pieredze.

Grūti aprakstīt kaut ko, kad tik daudz ir noticis tik īsā laikā. Iespējams, ka viņi mani tika novērojuši vai pat nolaupījuši jau gadiem, kopš es sāku pievērsties meditācijai, ezotērikai un astrālajai ceļošanai. Bet es par to uzzināju tikai pirms dažām nedēļām. Es tad vēl dzīvoju Mežciemā.

Tā bija nakts no 2. uz 3. novembri, bija ap trijiem naktī, kad es pēkšņi pamodos un ieredzīju cilvēkveidīgu, pelēku būtni tikai dažus metrus no gultas, kurā es gulēju. Tas bija tikai viens mirklis, līdzko es viņu ieraudzīju, nodzisa naktslampa un iestājās pilnīga tumsa. Es biju panikā, neaprakstāmas bailes, es nespēju pakustēties. Man gandrīz apstājās sirds, kad es izdirdēju ātrus īsus soļus, bet par laimi tie netuvojās man, bet attālinājās uz durvju pusi, un viņš bija prom. Dažus mirkļus vēlāk es saņēmos un piecēlos no gultas, paķēru telefonu, lai izgaismotu istabu. Tā bija tukša, taču būtne joprojām bija dzīvoklī. Es biju panikā kā vajāts zvērs. Man nebija zināms uz ko šī būtne ir spējīga, un ko tai no manis vispār vajag un vai tie šeit nav vairāki. Es uzmanīgi devos pie gaismas slēdža un ieslēdzu gaismu. Gaismā es pilnībā redzēju, kas notiek istabā un tagad es jutos nedaudz drošāk. Bet es apzinājos, ka šī būtne to var izslēgt gaismu tāpat kā iepriekš. Panikas stāvoklis mazinājās, es atjēdzos un varēju sākt normāli domāt. Es paņēmu elektrisko ģitāru - labāko sitamo, kas man bija pa rokai, taču es neudrošinājos iet un uzbrukt. Šai būtnei acīmredzami bija īpašas spējas, iespējams, ka tā var mani iznīcināt sekundes laikā, varbūt pat, ka tā spēj kontrolēt manu prātu. Nodomāju, ka ja esmu vēl dzīvs, tad labākais, ko es pagaidām varu darīt ir gaidīt. Bet es neko nesagaidīju. Būtne vienkārši izgaisa un nekad neparādījās.

Pagāja neilgs laiks, kad es pa īstam sāku sagremot to, kas ir noticis. Es pamanīju, ka man mugurā ir džinsi un t-krekls, lai gan es nekad ar drēbēm neguļu. Man sūrstēja elkoņi, man sāpēja spranda, it kā tur būtu kaut kas iedurts, un man uz ķermeņa bija vairāki sīki nobrāzumi. Es nevaru atcerēties ka es būtu aizgājis gulēt, pēdējais, ko es atcerējos bija, ka es ap sešiem vakarā no lielveikala ar iepirkumiem devos mājās. Es arī nevaru vairs atrast ne virsdrēbes ne zeķes, ne apakšveļu, kas man bija mugurā, no tām bija palikuši tikai minētie džinsi un t-krekls. Kā jau teicu, pelēkā būtne vairs neparādījās un neesmu to redzējis. Tā arī bija pēdējā nakts, ko pavadīju Mežciemā, jau nākamajā dienā izvācos un tagad dzīvoju centrā, jo man ir bail, ka viņi mani gribēs atkal atrast. Kopš šī atgadījuma man ir spilgti un dīvaini sapņi, iespējams, ka šīs būtnes ar mani mēģina telepātiski sazināties. Ja kādam ir bijis kontakts ar šīm pelēkajām būtnēm vai ir kāda informācija par to kas viņi ir, ko viņi ar mani darīja un kāpēc ar mani, vai vienalga kāda cita informācija, tad dariet zināmu.

Nevaru šo būtni uzzīmēt tādu, kādu to redzēju, taču atradu attēlus, kas ir līdzīgi manis redzētajam:

183 11 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

Šamaji tevi mājās no kodiena ir atveduši, a tu tik nolaupīja mani, nolaupīja emotion

48 0 atbildēt

Un kā ar iepirkumu maisiņu? Tas atradās, vai arī marsieši visu aprija? emotion

31 1 atbildēt
esi pārliecināts, ka draugi neko nepievienoja Tavam aliņam vai ēdienam?
21 0 atbildēt
Meditācija, ezotērika un astrālā ceļošana ar tavu prātu spēlē ļaunus jokus. Tā tu mocīsies līdz dzīves beigām, vienmēr viņi tevi atradīs. Nelīdzēs ne mikrorajona, ne pilsētas, ne valsts maiņa. Met pie malas tās lietas no kurām tu neko nesaproti, varbūt izdosies nodzīvot dzīvi bez putniem galvā.
14 0 atbildēt

labu dranjkji kurii

11 0 atbildēt

Mazāk sēnes jeb DMT  vajag rīt puis... emotion

14 3 atbildēt
Starp citu, Tvaika ielaa ir taada kliinika, kur, iespeejams, Tev var paliidzeet. Starp citu, tur paliidzeeja arii Napaleonam, Betmenam un Andrim Berzinjam, varbuut ir veerts pameegjinaat...
10 0 atbildēt
Pēc apraksta citplanētiešu suga ir greji.tie ir naidīgi un attīstītāki par cilvēku(nu vismaz taa pa tv teica😃).
7 0 atbildēt
Smejaties, smejaties... Vot ka notiks kā dažā labā filmā tad visi skraidīs apdirstām mugurām kā skudras pūznī... Ko var zināt... emotion
8 1 atbildēt

Iesaku izlasīt grāmatu "Cilvēks uz gaismas viļņa", kur viena latviešu dziedniece stāsta kaut ko ļoti līdzīgu. Viņa esot braukusi ar riteni pa ceļu trijos naktī un pēkšņi nokritusi un nevarējusi pakustēties... Tad šoka stāvoklī pamodusies kaut kur, un tikai pēc pāris nedēļām viņa atcerējās, ka notika utt. Angliski viņus saucot par the greys un viņi ir viena no citplanētiešu rasēm, kas mūs pārvalda.. Viņi vienkārši tevi uzskata par spējīgu apdraudēt šo esošo sistēmu.. Kā pats teici, ka esi pievērsies/pievērsusies ezoterikai utt.. Nezinu vai tu stāsti patiesību, bet, ja ir kaut kas, ko vēlies zināt droši vari rakstīt man emotion

7 1 atbildēt

Tikai viena piezīme, ko gribu piebilst- NEKAD nesaki nekad... 

6 0 atbildēt

Pievienoju favoritiem.Tik forsha atruna,ko sievai fleitet no tusinja nakti parnakot.... Vel paris reizes izlasishu,lai labak atceretos un patreneshos zimet ,,pelekos,, .

5 0 atbildēt
Varbut spaisu nevajag piipeet...
4 0 atbildēt

interesanti

5 1 atbildēt
cik grama? (If you now what i mean)
3 0 atbildēt
es tev iesaku apciemot kadu psihoterapeitu.ja jau no koku enam ira bail.hahahahaha
1 0 atbildēt
Citplanētieši ir tevī ielikuši džipu un tevi izseko dažreiz pat valda pār tavu prātu es iesakku konsultēties ar ārstu kaut gan viņš tev neticēs.
0 0 atbildēt
Es ticu ka mēs neesam vieni šajā visumā, bet šādi stāsti jau ir atklausiti simts un vienu reizi. Pamazām sak apnikt ka visos ir kkas lidzigs. Kā ari nav nemaz tik gruti kko šādu izdomāt un tas standarta citplanētiešu izskats ari jau sāk apnikt.
0 0 atbildēt

emotion emotion

0 0 atbildēt
Miega paralīze, nekas vairāk. Šitie astrālo ceļotāju stāsti jau sāk noriebties. Vēl vairāk par garīgi slimo raksta autoru man ir žēl to cilvēku, kas šim suņa murgam arī tic.
0 3 atbildēt