local-stats-pixel fb-conv-api

«Islāma valsts» galvaspilsēta piedzīvo masīvu bombardēšanu!74

170 2

Francijas iznīcinātāji veikuši raķešu uzlidojumu Sīrijas pilsētai Rakai, kas tiek uzskatīta par faktisko teroristu organizācijas «Islāma valsts» galvaspilsētu, vēsta «Sky News».



170 2 74 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 74

0/2000

un to nevarēja jau sen nodarīt un miers?

11 0 atbildēt

Jo stiprāk sitīsi, jo stiprāk sitīs atpakaļ, neiesaku apmeklēt Parīzi.

8 0 atbildēt

Interesanti - "sliktie" musulmaņi pirmie sāka nākt un karot Eiropā vai tomēr diženie "demokrātijas" ieviesēji bija tie, kas aizsāka visu šo teroru? 

Ja Eiropa un ASV nebūtu bāzuši degunus Austrumos naftas dēļ (ko attaisnoja ar demokrātiju), tad līdz nekam tādam nebūtu nonākts.

8 2 atbildēt

Atriebības šovs. Francija bumbo ISIS jau vairākus mēnešus. Kāpēc viņi nenobumboja tos objektus jau iepriekš, ja tie priekš ISIS ir tik svarīgi? Franču uzlidojumi Sīrijai, pirmām kārtām, ir galvenais iemesls, kāpēc tādi terorakti vispār tiek veikti. Tas ir apburtais loks. Cerams, ka misjē Olandam pietiks smadzeņu laicīgi apstāties, kamēr neaizies bojā vēl vairāk nevainīgi cilvēki, kuriem nav nekāda sakara ar visādiem idiotiskiem kariem par ietekmi pasaulē. Ja no šīm atriebības bumbām ies bojā kaut viens miermīlīgais Sīrijas civiliedzīvotājs, tad franči ne ar ko neatšķirsies no Parīzes slepkavām.

5 0 atbildēt

Lai tik spridzina tos slimos, sen jau bija laiks. 

5 0 atbildēt

Atriebība NAV risinājums, Eifeļa torni mēs drīz redzēsim tikai fotogrāfijās... 

Kamēr tur bombardē, tikmēr Eiropā laiž iekšā nākamos teroristus, kur tur vispār ir loģika??  emotion

 

9 4 atbildēt

Nevajadzēja demokrātijas ieviesējiem bāzt savu degunu sīrijā un sponsorēt stabilas valdības gāšanu Sīrijā, tad visi šitie arī sēdētu savās mājās un neviens eiropā nelīstu.

5 0 atbildēt

Bet šis jau ar neko nebeigsies. Šo ''bēgļu'' teroristu ir tik daudz, ka ganjau būs jauns terorakts, varbūt ne Francijā, bet citviet Eiropā kā atriebība par nomestajām bumbām uz pilsētas. Un tā tas turpināsies..

4 0 atbildēt

Beidzot viņi saņems pēc nopelniem!!

4 0 atbildēt

Kaut kur uzmeta tās bumbas, bet vai tur apakšā kāds maz bija? Iespējams, bet ne jau kaujinieki. Tas viss ir pilnīgi lieki, jo teroristi ir katrs savā valstī un gaida tikai pavēli.

Tās visas ziņas, viss kas notiek ir, lai cilvēce dzīvotu patstāvīgās bailēs, nevar taču atslābt. Protams neaizmirsīsim, ka kāds no tā visa gūst peļņu.

Šīs ir tikai manas domas.

4 0 atbildēt

Kāpēc visu eiropas valstu specdienesti nevar iefiltrēties Islama valstī un izgriezt visu galotni? Kur MI5, Mossad utt. ???

3 0 atbildēt
ISIS radās tieši ASV agresijas ietekmē, tā kā pie Parīzes terorakta var vainot arī viņus...
4 1 atbildēt
Nu idoti ko lai saka. Par maz nošauto? Laikam. Pasi vainigi.ec nedelas francija vares raudat par saviem likiem.
2 0 atbildēt

Kārtējo reizi pārliecinos, ka liela daļa komentētāju ir sekli domājošas personas, kuras pārbarotas ar mediju safabricējumiem

2 0 atbildēt

iedarbināt nato 5 pantu un noslaucīt nah no zemes virsmas. tie mērkaķi neko citu kā fizisku spēku nesaprot

1 0 atbildēt

Kas atkal pa stulbiem atbilžu variantiem? Jo viņi nerikojās pareizi, bet viņi cietīs vēl vairāk, bet ne dēļ to ka bombardēs tagad, bet gan tādēļ ka pieļāvuši klaidoņu brīvu plūsmu. Un bonusā visam viņi bija lielie kolonizatori kas jau sen pie sevis savilkuši visādus piedzīvojumu meklētājus no pus pasaules. Tie jau nedomā ka pie viņu nabadzības vainīgs viņu slinkums un sliktā izglītība. Tādēļ vainos valdību un piesliesies jebkuram kurš to gānīs. Šoreiz tie ir musulmaņi, kas stulbās smadzenes izskalos līdz galam un dabūs sev pāris pašnāvniekus.

1 0 atbildēt
Smieklīgi ir tas, ka Obama un Kamerons spiež Putinam roku. Protams jo lieliski saprot, ka Krievi ir spēcīgākà valsts un tieši ar viņu palīdzību var iznīcināt Islamu grupējumu. Jo krievam pajāt ja triks uzbrukt viņi arī uzbruks, tādā ziņā nedaudz līdzīgi Isliem, tāds pats bezbailīgums un patriotisms mīt krievu karapulkos.
2 1 atbildēt

tas viss ne pie kā laba nenonāks emotion

1 0 atbildēt

Tagad veiks uzlidojumus IV un drīz būs jauni terorakti eiropā. Nav jābūt ģēnijam lai saprastu šo sakarību.

0 0 atbildēt
Vot mani tagad interesē kāda būs dvieļugalvas atbilde.
0 0 atbildēt