local-stats-pixel fb-conv-api

`Charlie Hebdo`karikatūrists mudina NELŪGT PAR PARĪZI18

419 3

Domājams, visi atceras šī gada sākuma notikumus 7. janvārī, kad divi `Al qaeda` teroristi uzbruka satīriskajai Parīzes avīzei ''Charlie Hebdo'' nogalinot 11 cilvēkus un vēl 11 ievainojot.

Pagājušajā naktī slavenais `Charlie Hebdo` karikatūrists Džoans Sfārs savā Instagram kontā ievietoja attēlu mudinot cilvēkus nelūgt par Parīzes teroraktu.

Reklāma
419 3 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 18

0/2000

es tak arī saku: pārāk skaļš tracis sacelts dēļ šī. kad maxima sabruka, vait pasaule sēroja dēļ mums, kāra mūsu karogus? āfrikā ik dienas ciemus noslauka, kādu tas pie mums uztrauc? da beigsim izlikties!

31 1 atbildēt

Beidzot viena sakarīga karikatūra.

12 0 atbildēt

To avīzi sen jau vajadzēja aizslēgt savu stulbo karikatūru dēļ paši tikai problēmas radījuši gan sev, gan citiem (arī vārda brīvībai ir jābūt savām robežām).

14 7 atbildēt

Es esmu vienīgais kas lasot to karikatūru #PrayforParis un #ParISIS for life izlasīja ISIS? Vai jau no bailēm tā isis visur rādās??

6 0 atbildēt

Āfrika tas notiek visu laiku, un tad visiem pilnīgi vienalga. Beigsim izlikties

6 0 atbildēt
varbūt esmu bez sirds - bet lai pazīmē vēl visadas aizskarošas karikatūras un cer, ka neka viņiem par to nebūs. P.s. Runāju par tām kuras tika zīmētas pirms terorakta. Pritams žēl, ka kārtējoreiz tika aizskarti vienkārši iedzīvotāji.
4 2 atbildēt

#payforparishilton

2 0 atbildēt

Ja kāds tīšām izsmej lietas, kas citai cilvēku grupai ir tiešām svētas un svarīgas - tas neliecina par prāta esamību. Un šajā gadījumā viņi dabūja pēc nopelniem. 

Ja uzskati, ka izsmiet cita cilvēka ticību, nelaimi vai katastrofas ir normāli - atliek novēlēt, lai ar pašu tā atgadās.

1 4 atbildēt