local-stats-pixel fb-conv-api

Uzmanību!!!30

UZMANĪBU - SVĒTDIEN, RĪGA, BRĪVĪBAS PIEMINEKLIS , 18.00 AICINU VISUS KAM NAV VIENALGA, PIEVIENOTIES MAN, NOSAUKŠU PAR MIERMĪLĪGU PROTESTA AKCIJU PRET IMIGRANTIEM, KĀPĒC? 1. Nevēlos pieredzēt Francijas notikumus Latvijā, tas vairs nenotiek kaut kur Afrikā, bet tepat blakus mums. 2. Neesmu nevienā partijā un netaisos būt, esmu parasts LATVIETIS, apnikusi mūsu bezmugurkaula VALDĪBA, kurai viss ir pofig. 3. Gribu parādīt ar saviem darbiem, ka man nav vienaldzīgs valsts liktenis, spiežot Facebook like, nekas nemainīsies. Ir jāpieceļ beidzot sava pakaļa un jāparāda sava nostāja. 4. Paņemiet Karogus un svecītes, aizdegsim, par parastajiem cilvēkiem, kuri cietuši un miruši Francijā, būsim kopā, parādīsim, ka mēs šeit nevēlamies redzēt teroristus un pārējos, kas neciena mūsu valsti un vidi kurā dzīvojam. 5. Kāds var būt teiks ka nav saskaņots ar domi u.t.t. Man ir pilnīgi vienalga, dzīvoju brīvā valstī un man dota iespēja pateikt un parādīt savu viedokli. SHARE / UN JA TEV TAS NAV VIENALDZĪGI, TAD TIEKAMIES SVĒTDIEN, 15.NOVEMBRĪ PIE BRĪVĪBAS PIEMINEKĻA PL. 18.00

269 7 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 30

0/2000

Zini visi tie imigranti mūk prom no Latvijas patvērumiem un ja 48 stundu laikā viņi nav tur atgriezušies tad viņus atrodot viņi tiek izraidīti no Eiropas.

 Un arī vēl viena laba ziņa Eiropa ir samaksājusi tur kādai āfrikas salai pāris milijonus un tad tiek vesti uz turieni visi imigranti.

 Un jā teikšu godīgi ar miermīlīgu protestu tu neko nepanāksi tikai izniekosi savu laiku stāvot un salstot ar plakātu rokās. Bet tā ir tava izvēle. Ja šiet Latvijā gribi ko panākt tad ir jānotiek masu grautiņam tādam kā grieķijā bija un es nerunāju tikai par izsistiem logiem. Labi nevēlos te daudz kurināt naidu bet es mierīgi varu pateikt ka tiem 100 zābakiem un pārējam kabinetam ir pie kājas ka tu tur vicinies ar plakātu. Protams paziņošu draugos šo lai kāds aiziet. emotion Es neesmu Rīgā tāpēc man dzīvojot liepājā vieglāt dzert tēju un "protestēt mājās"

19 0 atbildēt

Tu esi traks, vai kā? Ja tiks taisīti protesti, sižets atkārtosies arī Latvijā. Tā kā tas notika arī Francijā. Viņiem demonstrācijās piedalījās 700'000 cilvēku. Un ko tas līdzēja? NEKO! Izauca teroristu agresivitāti un pēc pāris mēnešiem šis notika. Piedod, ar niknu suni labāk pa draugam.

13 2 atbildēt
Imigranti ir viena lieta, otra ir tā, ka LV dzīvo jau šāda tipa cilvēki, strādā, ir normāli iedzīvojušies un tikai gaida mudinājumu, lai varētu sākt darboties. Ja gribi, ej un protestē, tikai pēc tam neraudi ka viss ir slikti.
7 0 atbildēt
Pret imigrantiem nevar miermīlīgi... Diemžēl.
6 0 atbildēt

MIERMĪLĪGU PROTESTA AKCIJU PRET IMIGRANTIEM Labākais joks, kas pēdējā laikā lasīts.

6 0 atbildēt
Nākamreiz nebalsojam un nepievēršam uzmanību ko tie 100 pidri tur dara un tad redzēs kā būs.
5 0 atbildēt
Raksta īstā jēga - davaj, padiskutēsim. Ne pie pieminekļa,bet šeit - šajā rakstā. Vai tas bija tas,ko gribēji panākt. Protests nekādi nevar būt miermīlīgs. Labāk aizej pie FR vēstniecība un iededzini svecīti. Ieturēsim arī mēs klusu brīdi, davaj?
3 0 atbildēt

Tu noteikti nemaz neko nezini par situāciju. Kā jau visi pārējie tikai vadies pēc stereotipiem. Cita ādas krāsa? terorists. Kāpēc dažu ekstrēmistu dēļ mums būtu jābojā dzīve simtiem tūkstošiem labu cilvēku, kas tikai bēg no kara un riskē ar savām dzīvībām, lai to izdarītu?

9 7 atbildēt

Protesta akcijas efektivitāte ir zema. Labāka ideja ir jauna nacionālā politiskā spēka virzīšana, kā būtu ja atrastu sponsorus un izveidotu savu partiju?

2 0 atbildēt

nu, man liekas ka šis protests beigsies ar apšaudi vai kko tamlīdzīgu. Nu bet veiksmi! emotion

1 0 atbildēt

Tā ir viselementārākā savas valsts sargāšana no Francija sižeta mūsu zemē.

1 0 atbildēt

Neko vins nescels ja pareizi visu izdariis! Ka tad lai ciinas art tiem mežoņiem?

2 1 atbildēt

Šādi protesti norit visur pasaulē, bet nekur nelīdz! Jāsāk propogandēt, ka te nava naudas ne darba, medicīna arī pakaļā! Un tā tālāk. Tad ieradīsies tikai tie kuriem pašiem ir pakaļā un ar tiem būs viegli tikt galā!

0 0 atbildēt

To jau var teikt arī par tavu komentāru

0 0 atbildēt

ja es vareetu,es tur buutu ar visu LATVIJU UN VEEL KAIMINJUS PANJEMTU....

0 0 atbildēt

redzēju šī pasākuma īsu fragmentu ziņās un pirms tu sāki runāt man jau bija skaidrs ka tūlīt sāksis dirst par bēgļu situāciju un par bazām par Latvijas nākotni. mazāk čurā par to ko citas kultūras dara un vairāk kultivē savējo. un ja tavuprāt tad ja mēs neielaidīsim bēgļus Latvijā Latvijai nebūs problēmu ar musulmaņiem un to cik spēcīga viņu kultūra ir un kā tā spēj radīt sev slieksni gandrīz visur kur parādās- skarbas ziņas tev. musulmaņi te ir kopš padomju savienības laikiem un reliģija te joprojām ir viena no brīvībām. tā ka necepies par bēgļiem- viņu ir maz salīdzinājuma ar Latvijā jau dzīvojošajiem mierīgajiem un bieži vien pilnībā neatšķiramajiem musulmaņiem.

1 2 atbildēt

EIROPAS (PADOMJU) SAVIENĪBA IR VIENĪGAIS IEMESLS KĀPĒC ŠĪS BĒGĻU UN GEJU PADIBENES IR LATVIJĀ. 

1 3 atbildēt