local-stats-pixel fb-conv-api

Šī meitene bija zvaigzne vienaudžu vidū. Viena vienīga tablete iznīcināja visu!32

274 3
Šī meitene bija zvaigzne vienaudžu vidū. Viena vienīga tablete iznīcināja visu!
274 3 32 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://topraksti.lv/
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 32

0/2000

Izskatās pēc iedomīgas padauzas, nevis zvaigznes. Un vispār - kāpēc zvaigzne? Tāpēc, ka vazājas pa klubiem, rijot visādas ripas? Neticu, ka pirmo reizi pamēģināja.

Vismaz kalpos par biedinājumu citiem ripu mīļotājiem.

137 0 atbildēt

Žēl meičuku protams, bet tāda ir duckfeisu kultūra - svešinieks tev parāda tableti un saka, apēd, un tu to tiešām arī izdari. sweeeeeg emotion

47 0 atbildēt

Kaut kā nemaz nav žēl, dabiskā atlase. Nu nav cilvēks riktīgs, ja pieaugušā vecumā bāž mutē visu, ko piedāvā.  

32 0 atbildēt

Ko 16 gadīgs skuķis var darīt naktsklubā? Ieeja no 18, citviet no 21, tā tad tas nozīmē tikai vienu, ka apsargs kurš viņu ielaida arī kārtīgi dabūs iekšās ....

28 0 atbildēt

Vaitad viss alkohols jau izdzerts, ka jāsāk rīt tabletes?? 

22 0 atbildēt

mūsdienās ekstazī ir "tikai" baltus pulverīšus rīt bļin cilvēkiem. nākošreiz pa taisno būtu uzēduši noteku tīrāmo līdzekli. morāle stāstam, izklaidēties vajag mācēt arī bez tabletēm.

17 0 atbildēt

Skumji, bet likumsakarīgi... ja 16 gados izskatās uz sliktiem 35, tusē pa naktsklubiem un ēd svešiem no rokas jebkuru mēslu, tad tas bija tikai laika jautājums, kurā brīdī tas notiktu...

15 0 atbildēt

Pashvaks vinjiem tas ,,kosmos,, ...ja tadas zvaigznes.

12 0 atbildēt

Gan jau ka iebaroja kādu no "date rape drug", jeb izvarošanas narkotiku, lai prāta ziņā upuri padarītu par vistu, tikai daudzums priekš mazā skuķa bija par lielu, tāpēc arī iekrita komā.

Vispār nesaprotu tos cilvēkus, kas pat pieļauj domu pamēģināt tabletes/pulverīšus un šajā gadījumā pat nav īsti svarīgi, vai to tev ir iedevis labākais draugs, vai pilnīgi nepazīstams cilvēks, jo tu jebkurā gadījumā nezini kas ir tajā tabletē, kas nāk no melnā tirgus. Bez psihoaktīvās vielas tur var būt arī tūkstošiem citu vielu piemaisījumi, jo tās tabletes štancē pagrabos cilvēki visticamāk bez jebkādām rūpēm par psihoaktīvās vielas tīrības pakāpi. Piemēram, amfetamīnā noteikti ir dzīvsudraba piemaisījumi, jo sintēzē kā katalizatoru izmanto dzīvsudraba savienojumus, kā arī var būt sērskābes/sālsskābes paliekas, kas nav rūpīgi noskalotas, nemaz nerunājot par organiskajiem piemaisījumiem, to tur noteikti ir miljoniem, jo prekursori var tikt iegūti no visneiedomājamākajām saimniecībā izmantotām vielām, tāpēc bieži vien pat pašas psihoaktīvās vielas kaitīgums uz organismu nav tik liels, cik liels ir piemaisījumu toksiskums. Turklāt, kā var būt drošs, ka tajā pagrabā, tas cilvēks, kurš štancē tās tabletes un kuram visticamāk nav pat vidējas zināšanas ķīmijā, vispār ir iesvēris pareizu (efektīvo) devu, nevis iesvēris dažus miligramus par daudz, kas jau ir letālā deva? Farmācijas nozarē katra tablete iziet rūpīgu pārbaudi, šaubos, ka pagrabos tiek veikta kaut vai visprimitīvākā hromatogrāfija, lai tiktu attīrīta psihoaktīvā viela no daudz toksiskākajiem piemaisījumiem.

10 0 atbildēt

Pati vainīga, ka lieto kautkāda svešinieka iedotu tableti! Un es gribētu redzēt cik skaista viņa ir bez tās tonnas kosmētikas it īpaši trešajā attēlā (turklāt uzacis nepareizi uzzīmējusi).

10 1 atbildēt

atziņā,nevajag rīt nezināmas hu*ņas..protams dzīvē šādi gadījumi bieži notiek bieži,bet konkrēti šis ir safabricēts farss.

8 2 atbildēt

Kad esi plnīgā lopā, tad ir pajāt, kas tā par tableti.

7 1 atbildēt

    Tagat atrast šito nelieti,kurš bļin izplata visādus mēlus,sasiet un ar rungām dauzīt,tikai ne pa galvu,kamēr nosprāgst.Lai kā ,bet narkotiku izplatītāji ir viss lielākie nelieši,pat lielāki nekā sērij veida slepkavas,tāds ir mans uzskats.

6 1 atbildēt

varēji vēl vidaku piekapāt klāt >>>>VIDEO

5 0 atbildēt

Žēl, protams, meiteni, bet vnk ir cilvēciņi, kuriem ir tendence iekulties nepatikšanās un lielas nepatikšanas ir tikai laika jautājums.  Cilvēks, kurš ir pietiekoši nesaprātīgs, lai no sveša cilvēka ņemtu nezināmu dranķi, labi nebeigtu tā kā tā- tas ir par 99.8 procentiem skaidrs.

4 0 atbildēt

raksts no stasta nenem konfekti no svešinieka jeb kam IQ ir zemaks par 60

ari dzert un piedzerties ir maksla,ne katrs var ,tāpēc prātā vājajiem jāņem viss mute ko piedāvā emotion

4 0 atbildēt
Pirms kaut ko dara, jāpadomā. emotion Pati vainīga.
6 2 atbildēt

Kas tad bija tablešu sastāvā? Nevienam neko neaizliegsi, bet ja dara ko tādu, tad es domaju nevajadzētu ņemt no svešiniekiem klubā, Tik pat labi, tās var būt stipras miegazales, kuras apdulinās, nakamais solis jau svešinieks pie rokas izved no kluba un parka izvaro. Vai ari pamosties nakamajā rīta vannā pilnā ar ledu un šuvēm uz muguras, bez dažiem orgāniem, ja pamosties vispar!

3 0 atbildēt

Dāmas un kungi prezentēju jums:COLL KIDS! Tad kad skolā ir paši krutākie no visiem tērējot tētuka naudiņu, bet tad ,kad paliek vieni ir viss debīlākie indivīdi kurus var sastapt.

3 0 atbildēt
Lasot komentarus saprotu, ka lielakai dalai cilveku kas seit tik loti gudri, atvainojos par izteicienu, dirsh, nav ne mazakas sajegas un parsonigas pieredzes par to ko vini runa emotion super pastaisni cilveki, kas atstasta to ko kaut kur ir dzirdejusi un lasijusi emotion smiekli nak goda vards, dargie cilveki, ja jums nav sajegas par ko jus runajat, tad nevajag labak runat! Jauku jums dienu, turpinat dzivot sava pasaule, kur jusuprat jus visu zinat labak....
5 2 atbildēt