local-stats-pixel fb-conv-api

Vai cilvēks = dzīvnieks?21

157 1

Šo es izteicu skaļi, publikas priekšā, un visi manu priekšlikumu nosmēja.

157 1 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

Cilvēce jebkurā gadījumā ir uz iznīcības robežas. Un to izraisīs tikai un vienīgi cilvēka darbība...

10 1 atbildēt

Nu re ku beidzot raksts, kam jāpiekrīt gribot, negribot. Mēs esam dzīvnieki. Bieži vien ļoti riebīgi dzīvnieki. Bet tas jau atkarīgs no katra ''īpatņa'' rakstura. Rakstā jau manas domas ir izklāstītas- neiešu atkārtoties emotion Raksta autoram plusiņš... emotion 

7 0 atbildēt

Darvina teorija ir apgāzta ar tikpat netiešiem un ne līdz galam zināmiem pierādījumiem kā minētie 7 ķermeņu veidi?

2 0 atbildēt

cilvēks ir trakāks neka dusmīga lāča mātīte

cilvēki jau paši vien sabojāja planetu žēl

4 2 atbildēt

Ir vispār kāds arguments, lai apgalvotu, ka cilvēks NAV dzīvnieks? emotion

2 1 atbildēt

es to nenoliedzu, tur ir tā lieta, es noliedzu tikai lietas par kurām man ir zināšanas, ka tādas tās nav un neeksistē. es teikšu, ka lielākoties tādas iedomas kā tev var atspēkot un diezgan viegli. tava personiskā pieredze ir nekas, jo tas nav fakts un nav pierādijums, tikai tukši vārdi, kuri satur smieklīgu hipotēzi. ja tavi klasesbiedri to ir teikuši, tad lai viņi prezentē man pierādijumus un tad tālāk varēsim par to runāt. ja tu to nespēj, tad nedari, taču necenties citus pārliecināt savos iztēlojumos, it īpaši tad, ja tev nav nekādi pierādijumi. 

0 0 atbildēt

es tev cenšos paskaidrot ka zinātne paskaidro lietas, tāpēc to sauc par zinātni. tikai zinātnes dēļ tu zini, ka zeme ir apaļa un ka 2 + 2 ir , johaidī. kādos pamatos tu skaties? vai tu skaties trako cilvēku zinātnes skaidrojumos? par spokiem ir vairāk atspēkojumi nekā pierādijumi, ja tu būtu skatījusies vairāk par to no zinātniskā viedokļa, tu to zinātu. tu man centies teikt vienu un to pašu, kaut arī tu vēl mazāk man jebko paskaidro, tāda sajūta it kā tev pilnībā nav nekāda velma pat pārdomāt savus idiotiskos un pārdabiskos uzskatus kuriem pilnībā nav pamatojuma. reāli, tava doma, ka nekas nav izskaidrojams, ir pats idiotiskākais ko es savā dzīvē jebkad esmu dzirdējis, un esmu dzirdējis cilvēkus, kuri uzskata, ka zeme ir plakana. ja tu man varētu "sejā iebāzt" pierādijumus, es tavu idiotisku hipotēzi varbūt censtos paklausīties, taču tās aspekti ir tik muļķīgi un glupi, ka pat kauns ka ir tādi cilvēki kā tu, kuri cenšas paši visu "noskaidrot" un pat neklausas pierādijumus kuri jau ir. es labprātāk sēdētu labaratorijā nekā runātu ar tādiem pamuļķiem kā tu. un varbūt beidz lietot tās narkotikas kuras tu lieto, savādāk pat to lietošana tev sāks likties garlaicīga.

0 0 atbildēt

zinātne ir tāda lieta, kas mainās, tāpat arī manas domas mainās un tas viss mainās jauniem faktiem un izgudrojumiem pienākot, jaunām zinātniskām teorijam veidojoties, utt.. pašlaik, zinātne nespēj pilnībā visu izskaidrot, taču, tā spēj paskaidrot un ja tā paskaidro, tad tā paskaidro kārtīgi un konkrēti, nevis "varbūt ir tā, varbūt šitā, varbūt spoki, varbūt dievs". patiesībā, gadsimtiem atpakaļ ir bijis cilvēks, kurš IR pierādijis to (skat. Eratosthenes) un viņš to ir izdarījis 3 gs. p.m.ē. Grieķijā.

0 0 atbildēt

mana atbilde vienā teikumā - nolaidies uz zemes un pacenties nedaudz aizvērt savu pārāk daudz domājošo prātu, kurš pat nespēj pats savas hipotēzes pierādīt. 

0 0 atbildēt
Humanoīds, no kā cēlies cilvēks, ir varbūt radniecīgs pērtiķim, bet nav pērtiķis. Cilvēks ir vienīgā suga, kas apveltīta ar šāda līmeņa apziņu. Citi dzīvnieki, kas pastāvējuši līdz ar cilvēku, ir tikai nedaudz mainījušies, kamēr mēs esam radījuši dzīvnieku pasaulei neaptveramas tehnoloģijas. Ja Darvina teorija būtu tik nevainojama, tad šodienas pērtiķi būtu vismaz sākuši izmantot kaut kādus darbarīkus,evolūcija taču turpinās. Cilvēks ir vienīgā suga, kas ir evolucionējusi tik tālu. Bez tam ir nekorekti rakstā pasludināt savu viedokli par vienīgo un pareizo, ja pat zinātnieki faktiski nevar visu pierādīt, vismaz vēl ne, ne ar šodienas tehnoloģijām. Neesmu reliģisks fanāts,bet tie ateisti nedaudz kaitina. Vēsture balstīta uz zinātnieku teorijām, nevis vispusīgiem faktiem. Fakti vēsturē ir tikai arheoloģiskie izrakumi, saglabājušās liecības, folklora un mīti, no kuriem ir jāizloba apslēptā patiesība. Un no aizvēstures perioda ir salīdzinoši ļoti maz palieku, lai kāds varētu pasludināt, ka viņa teorija par cilvēces izcelsmi ir neapgāžama un patiesa.
0 0 atbildēt

tev nav obligāti te jāsēž un sevi jāpiespiež man atbildēt, ja nu vienīgi tev tik ļoti gribas pierādīt savu patiesumu, ka tu esi gatava upurēt vienīgo lietu, kas ļauj tev atvieglot prātu. tas nav svarīgi, cik daudz idiotisma, video, rakstu un visa pārējā ir, ja to nevar pierādīt - nav patiess. ja to minimums 90% nevar pierādīt, tas jā, es to atdzīšu kā idiotismu un nepatiesību, kā arī dažreiz melošanu sev. nekad neesmu saskāries ar miega paralīzi un nekad neesmu to pētijis, tāpēc, man par to nav pilnīgi nekādas domas. ja tie pierādijumi aktuāli būtu pierādijumi - tie netiktu noliegti. man nevajag lai skaidri bāž visu ģīmī, taču, man, un ļoti daudziem skeptiķiem, vajag patiesus pierādijumus, nevis tikai tukšus vārdus kā "tas čotka notika!" un "tas viss ir patiesība!". es nezinu, kas bija par situāciju, tādēļ es atsakos par to jebkādu viedokli tālāk izteikt. 

0 0 atbildēt

man taisnība skaitās tas, kas ir pierādāms un arī tika pierādīts, nevis kaut kādas teorijas par spokiem un ciplanētiešiem, vai pat to, ka 9/11 bija iekšejais darbs un to izdarīja valdība. putni un cilvēki ir dzīvnieki, tāpēc būtu loģiski, ja viņu fiziskie ķermeņi būtu tas, kas tie ir. es neticu tavai pieredzei un es zinu, ka tev nav nekādu pierādijumu tam, izņemot "tas tiešām notika, netici, nevajag ar" (kas nav pierādijums, bet gan vienkārši tas, ka tu atdzīsti to, ka tev nav pierādijumu). lūgums neiejaukt mācību priekšmetus un zinātnieciskas lietas ar emocionālo vardarbību skolā. lielākoties neviens nekad nav teicis, ka upuris ir vainīgs, un it īpaši tad, ja ir pierādijumi. es nezinu no kuras caunas astes tu to vispār izvilki. emocionālo vardarbību nav grūti pierādīt, jo ir psihologi un daudz kas cits, kas palīdz pierādīt tamlīdzīgas lietas, kā arī, visbiežāk ar emocionālo traumu nāk arī kaut kas fizikāls, piemēram zilums vai kaut kāds kodums.

0 0 atbildēt

cilvēks un putns ir dzīvnieks, lūdzu to iegaumēt. lielākā daļa planētas dzīvo organismu ir dzīvnieki, nevis "daudz kas". es nedomāju, ka ar to viss beidzas, taču, ar to arī nemaz nekas nesākās. zeme ir viena niecīga daļiņa no kosmosa, taču, pašlaik mums nav nekādu pierādijumu par citām būtnēm no citām planētam, sistēmām utt.. es personīgi neko nenoliedzu, es tikai pieņemu loģiskākos un ar faktiem pierādītus lēmumus un ticu tam, kas ir un var tikt pierādīts 100 un vairāk reizes, nevis kaut kādiem spokiem, kurus nevar pierādīt, bet gan var viegli atspēkot.

0 0 atbildēt

es domāju, ka tavi jautājumi, kā "kāpēc ne spoki , citplanētieši , kāpēc ne citi radījumi?" un "kāpēc šeit atrodamies". man zināšanas ir ļoti svarīgas un ir iespējams, ka savu iepriekšējo atbildi nepareizi noformēju. :^ >

1 2 atbildēt

jautāt "kāpēc tas un tas" ir idiotiski lmao

1 2 atbildēt

tu nevari racionāli izskaidrot ciplanētiešus, dvēseles eksistēšanu un enģeļus :^ /

1 2 atbildēt

vecīt, tev viss chill? :^ DDDD

1 2 atbildēt
Kāpēc Tev liekas pilnīgi nereāli, ka Dievs radīja pasauli? Pierādi, ka Dieva nav un tad tas būs nereāli!
0 3 atbildēt