local-stats-pixel fb-conv-api

Sīrijas bēgļi - īstie un šķietamie20

778 3

Autore: Anhara Kočņeva, Libāna, Beiruta.

Tie, kuriem ir patiesa informācija par to, kas notiek Tuvajos Austrumos, zina, ka vairums no tiem, kuri šodien uzdod sevi par bēgļiem sturmējot Eiropas robežas, tādi nav.

778 3 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

Kā atšķirt īstos bēgļus no neīstajiem?- vienkārši. Piedāvāt viņiem kādu ne visai patīkamu darbu, kā atkritumu savācējiem bai ko līdzīgu. Ja pieņem, viss kārtībā, bet ja sāk bļaut par cilvēktiesībām, sūtīt atpakaļ, lai savā valstī bļaustās par savām tiesībām.

72 0 atbildēt

wow, pa ilgiem laikiem sakarīgs "bēgļu raksts" spokos, kas +/- attēlo patieso situāciju - palīdzība ir nepieciešama, tikai mēs to sniedzam nepareizajiem cilvēkiem - imigrantiem, nevis bēgļiem

46 2 atbildēt

kā atšķirt īstos bēgļus no neīstajiem?- īstajam bēglim būs vienalga,kura valstī viņu izmitinās,galvenais,lai nebūtu karš.

Neīsais bēglis atteiksies dot savus pirkstu nospiedumus Ungārija, jo viņš domā ,ka tādā gadījumā viņam arī būs tur jādzīvo, bet viņš grib dzīvot tikai bagātajās eiropas valstīs. Neīstais bēglis nīdēs par zemām dienas izmaksām,kautgan viņš pelna vairāk nekā Latvijas pensionāri. īstais bēglis būs pateicīgs par jebkuru palīdzību,ko viņam sniedz- https://www.youtube.com/watch?v=xbTSdUdQeLY

38 0 atbildēt

Raksts tiešām labs!!! Esi uzrakstijis tieši tā kā arī ir!!! Lielākā daļa bēgļu ir ļoti krimināla pagātne, un galvenais tie arī te eiropā nebeidz laupīt. Bet bieži varasiestādes uz to piever acis, un masu mēdiji nemaz nerunā par bēgļu pastrādātajiem noziegumiem!! Jo no cilvēkiem ir bieži nācies dzirdēt par bēgļu pastrādātajām laupīšanām un dzimumnoziegumiem pret eiropas valstu pamatiedzīvotājiem, bet pat policija liek cietušajam klusēt, un masu mēdiji liekas to it kā neredzam!!! it kā kāds no augšas liktu to visu noklusēt!!!

23 0 atbildēt

pateicos par rakstu, Raziel.

16 0 atbildēt

Tas ir vienkārši smieklīgi cik mūsdienās cilvēki var būt aprobežoti, es ceru ka tie kas aizstāv tā sauktos kara bēgļus saprot to ka lielākā daļa no viņiem būs peiauguši veči nevis ģimenes ar bērniem. Gan jau ātri mainīs domas kad pa zīņām sāks stāstīt kā viņi izvaro un nogalina mūsu sievietes un bērnus emotion  (tīri mans personīgais viedoklis) emotion

14 0 atbildēt

Ka es vinus sitisu! Ka pelavu maisus klapesu kamer sapratis ka tur bija labak! emotion

11 0 atbildēt
Pēc vakardienas nokumiem Parīzē domāju daudziem acis atvērās.Pašlaik atrodos Zviedrijā,te arī tie parazīti ir biezā slānī.
11 0 atbildēt

Nu vot bļin, ja viņi bēgtu viņi kautvai uz sibīriju brauktu, te viņi imigrē kur tik vien ir labāk, kur maksā vairāk naudu un tad viņi pārņems pāri eiropai un pārdos to krieviem par lielu naudu. 

9 0 atbildēt

Paretam ari kads sakarigs raksts.Citadi tikai -beglji,glabiet begljus....

7 0 atbildēt

Interesanti, kā viss ir tik ļoti humanizējies. Kad no tā laika Vācijas, ebrejus nevienā valstī negribēja pieņemt, tad tagad tā saucamie bēgļi ir vēl jāuztur! 

7 0 atbildēt

2. Pasaules kara gados arī no Latvijas bēgļu gaitās devās tie, kas to varēja atļauties.  Tomēr tos laikus mēs nevaram salīdzināt ar mūsdienām. Eiropa tiek apdraudēta, līdz ar to arī mūsu valsts. Neesmu pret bēgļiem un islama ticīgajiem cilvēkiem, esmu pret to, ka Eiropa ir pārāk tolarenta ! Mūsu uzdevums nav izdabāt bēgļiem un viņus pataisīt par karaļiem, mūsu uzdevums ir dot iespēju viņiem pie mums dzīvot miermīlīgi un nopelnīt sev iztiku. Gluži tāpat kā to darām mēs.

Tomēr nesauksim visus islama ticīgos par teroristiem, ka ne teroristiem nav reliģijas vai tautības.

2 0 atbildēt

nav iemesla satraukumam - vienkārši rakstām jaunas lappuses vēstures grāmatās!

0 0 atbildēt