local-stats-pixel fb-conv-api

Girss publiski sadedzina savu Latvijas pilsoņa pasi!19

18 6

Aktīvais Krievu tiesību aizstāvis Girss, publicējis video, kurā demonstratīvi sadedzina savu Latvijas pasi! Cerams, ka jauna pase šim cilvēkam vairs netiks izsniegta un viņš droši varēs doties uz savu paradīzi zemes virsū – Krieviju! Ir skumji noskatīties, ka tiek pieļautas šādas publiskas Latvijas valsts zaimošanas un atbildīgie dienesti neko nedara, lai šādus cilvēkus sodītu, piemēram, izraidot no Latvijas ar aizliegumu atgriezieties!

Kā, tavuprāt, šādā situācijā būtu jārīkojas Latvijas drošības dienestiem?



18 6 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 19

0/2000

Man ir dilemma..nevaru saprast, likt mīnusu vai plusu?

Ja likšu plusu, tāda sajūta, it kā es atbalstītu to, ka viņš sadedzina Latvijas pilsoņa pasi, a ja mīnusu, tad būs tāda sajūta it kā man vienalga, ko viņš dara ar to pasi, kaut gan tā nav. Vot tagad saproti, ko darīt. emotion

Bet vienvārdsakot, tādam ar slotu pa dirsu un ārā no Latvijas! 

6 0 atbildēt

Krievu tiesības Latvijā? Lai tinās ar savām tiesībām atpakaļ uz komunistisko paradīzi...

3 0 atbildēt

Viņš ir nevis girss bet DIRSS  emotion un ko var gribēt no drošības dienestiem, ja viņi valkā jakas ar uzrakstu uz muguras russia   emotion

2 0 atbildēt

Lol nu pļūtāmais ne cilvēks, piemīztas kāpņutelpas vislabākais draugs!

2 0 atbildēt

Nožēlojams cilvēks.

1 0 atbildēt

Acīmredzams trollis ir acīmredzams...emotion

0 0 atbildēt

Deportācija glābs mūsu nāciju!

0 0 atbildēt

Autists.

0 0 atbildēt

Laiks jau sen pinācis beigt dirsties savā starpā. Katra puse nav bez vainas, bet segregācija ir tieši tas, ko valstis, kas vēlas eksploitēt mūsu vēlas. Kāda jēga smērēt rokas ar tankiem vai ekonomisku terorismu, ja paši valsts pilsoņi - krievvalodīgi un latvieši plēšas savā starpā un nav spējīgi izvilkt savas galvas no pēcpuses arā, lai strādātu kopā. Galu galā ir mūsu visu pienākums un atbildība atstāt šo zemi saviem pēcnācējiem. Teikšu godīgi, ja man kādreiz būs bērni, tie nedzīvos šeit... zinās Latvju vērtības un valodu, bet ne šeit. Kauns, gan šim jampampiņam, gan mums.

0 0 atbildēt
Vispar policijai vinu vajadzeja savakt,jo LV pase skaitas LV ipasums,un par tas bojasanu pienakas administrativais sods! Vareja tagad vinam lijt maksat par uzturesanas vizu,ka jau parastiem nepilsoniem,kas dIvo citas valstis!
0 0 atbildēt
2l supermens ar nosaukumu: Kuckuc123
0 0 atbildēt

Lai *****s brauc uz krieviju, mums viņu tiešām te nevajag!

0 0 atbildēt

Vot tagad ir pakaļā !!!! Viņu bez pases nevar no valsts izdzīt ! Viņš to apzināti izdarīja lai nav uz sapņu zemi jābrauc !

0 0 atbildēt

Nu, viņš ir galvā pists cilvēks, un tur neko nepadarīsi, to ir pierādījušas visas viņa darbības, kā arī viņa domu gājiens un izpratne! 

0 0 atbildēt
Kurš var man palīdzēt dabūt pistoli un atrast šitā krievu tautības iedzīvotāja dzīvesvietu? Kaut kā gribētos viņu pārmācīt lai ciena valsti kur dzīvo varbūt nākamreiz padomātu pirms dedzinātu valsts simbolu nu ko tad viņam domāt labāk aizvest uz krieviju un sarkanajā laukumā arī iebetonēt.
0 0 atbildēt

Šis nenotika pirms kāda pus gada? Vai viņš jau 2 vai 3 dedzina emotion

0 0 atbildēt

veca informācija un bijusi

1 3 atbildēt