local-stats-pixel fb-conv-api

TITĀNU CĪŅAS: Rezultāti30

234 0

Dāmas un kungi,

šī gada pirmās cīņas ir noslēgušās. Ķeramies vērsim pie ragiem.

Vai vēlies zināt rezultātus? Uzvarēja seniori, pensionāri, lietpratēji, sava aroda eksperti un profesionāļi - Kailo Vēžu Grūsnās Mātītes Piedzīvojumi aka agurs, Moonwalker MD, yayva un Lords Lanselots . Sūtam virtuālos ziedus, ovācijas un nocenotas desiņas. Kā pirmās vietas ieguvēji, komanda saņem 100 000 cepumus, kurus sadalīs komandas kapteinis pēc saviem ieskatiem, katrs dalībnieks saņems Spoku piekariņu un medaļu ''Viktors''.

Pie pirmās vietas jau nekas neapstājas, vai ne? Ejam tālāk. Otrās vietas ieguvēji ar asiņainiem zobiem izcīnīja savu uzvaru, jo no nākamās vietas ieguvējiem šķīra tikai nedaudz vairāk kā 400 punkti, lūk to es saucu par uzvaru. Taurēm skanot, par otrās vietas ieguvējiem pasludinu The Untouchables. Arī viņi nepaliek tukšām rokām - komanda saņem 50 000 gardos cepumus, kurus komandas kapteinis sadalīs pēc saviem ieskatiem, un bonusā vēl superīgo Spoku uzlīmju sēriju ''Patriots''.

Trešie? Kuri ir trešie... Lordinatori , viņi ir ieguvuši patīkamo trešo vietu un komandas kapteinis sadalīs 25 000 gardos cepumus!

Vēlos pateikt milzīgu paldies visām 9 komandām. Vislielākās uzslavas iet tiem, kuri piedalījās pirmo reizi un nenobijās, paldies arī vecajiem spokiem, kuri piedalījās un rādīja priekšzīmi. Viens posms ir beidzies, bet būs vēl citi. Nākamajās TC tēmas gan mēs nedosim, jo redzam, ka jūs esat kā mākslinieki, kurus nevajag ierobežot uz izvēli un izdomu.

Priecīgu vasaru, neaizmirstam piedalīties Megakonkursā! :)

P.S. Komandas kapteiņi, kuri dala cepumus savā komandā, lūdzu atsūtiet man PM ar sadalījumu, lai varu katram ieskaitīt tik, cik ir piešķirts. :)

234 0 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 30

0/2000

Vismaz godīgi pelnīta vieta - bez plikbildēm un reklāmrakstiem. emotion

18 0 atbildēt

Apsveicu visus kas piedalijās, guva prieku un azartu, kas būtībā ir pats galvenais, konkurence pa tiešām bija sīva, prieks par jaunajām sejām ,kas uzradās un pat tiešām labus rakstus uztaisīja, ceram sagaidīt arī citus.emotion

Kas zina, varbūt nākamreiz gāzīsim veterānus, bet lidz tam  izbaudam vasaru !emotion

15 0 atbildēt

Man rādās, vai arī tiešām tur rakstīts, ka aktīvākajam lietotājam "VeiksmīGais" mierinājuma balva, 3 dienu randiņš ar EV1TU  emotion

 

.....emotion

14 0 atbildēt

Es laikam vairs nepiedalīšos- no visiem maniem rakstiem Titanu cīņu raksts saņēma vismazāk plusu, kaut gan tas bija labs raksts. Joku rakstiem ir jabūt joku sadaļā, lai tos var atrast tie, kuriem viņi interesē. Šobrīd jau nomainīju rakstam kategoriju.

14 1 atbildēt

Tas brīdis, kad saproti, ka Tava komanda būtu uzvarējusi arī tad, ja nebūtu ielicis rakstu emotion

8 0 atbildēt

Pareizais nosaukums ir Kailo Vēžu Grūsnās Mātītes Piedzīvojumi. Izlabo, lūdzu. emotion

7 0 atbildēt
Apsveicu uzvarētājus
5 0 atbildēt

Šogad būs vēl titānu cīņas ???

3 0 atbildēt

Jautrās sēnes bija tik jautras, ka palika pēdējās emotion

2 0 atbildēt

Kāds pārsteigums emotion

2 0 atbildēt

Nu ja, aptuveni tā  prognozēju, ka mums būs otrā- trešā vieta.

2 0 atbildēt
Ja vienā komandā ir agurs un moonwalker, kpc mani nepārsteidz komandas nosaukums.
0 0 atbildēt

Absolūti nekāds jaunums - Mīlā, karā un spokos visi līdzekļi atļauti emotion

0 0 atbildēt

Ehh.

0 0 atbildēt

So close, but so far. emotion

0 0 atbildēt
Yaay 2.vieta.
0 0 atbildēt

Eh,esmu ar sevi neapmierināts.Pārāk maz izdariju un secinu ka kvalitāte nebija tik laba manam rakstam ja jau tik mazs rezultāts man personīgi.Laikam nāksies daudzko uzlabot nākamajās titānu cīņas.

1 1 atbildēt

Pirmspēdējie... emotion 

0 0 atbildēt

Uzvara ir uzvara,neskatoties kā tā iegūta.Uzvarētājs paliek uzvarētājs,neskatoties kā viņš to panāca.

8 11 atbildēt

Oo, malacis, agur.

3 26 atbildēt