local-stats-pixel fb-conv-api

Homoseksuāļi: Mēs bērnus noteikti neiesaistām praidos!63

92 3

Ka jau varbūt būsiet dzirdējuši pavisam drīz arī Latvijā norisināsies šis pasākums, kur no pus pasaules sabrauks geji, lesbietes, transvestīti, un citādi pavisam normāli cilvēki!



92 3 63 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 63

0/2000
Kas pie...? Man nekas nav pret gejiem, bet es nesaskatu vajadzību praidam. Seksuālā orientācija, relīğija un politiskie uzskati ir kā krāns. Vari priecāties, ka tev tas ir bet nebāz to citiem sejā.
28 0 atbildēt

Šausmas!

9 0 atbildēt

Garigi  slimus cilvekus uz arsteshanas iestadem jasuta nevis ielas gajienus jariko.  ne velti Dievs/Evolucija radija gan sievieti gan virieti.

13 5 atbildēt

Ak dievs   viņi savos praidos jau ievelk bērnus !  Kurš daunis gribēja viņiem ļaut audzināt bērnus

5 0 atbildēt
Besī pediņi, ceru, ka uz tiem sūdiem atbrauks pasaules skinhedi vai vēl kkas un iedos viņiem pa štoperi. xDDD
4 0 atbildēt

LOL tā ir portugāle ( brazīlijā kaut kur ) tur jau 10 gados sex ir normāla parādība. Es nebrīnos ja tas puika jau ir gejs.

5 2 atbildēt

 

emotion Es driikstu? emotion  

Neaizstaavu autoru, bet man ljoti labi padodas pamatot viedokljus emotion Nekas nav pret minoritaateem, bet esmu pret praidiem utt

2 0 atbildēt

Par ko tad Tu vēlies diskutēt, par to kā puskaili klaigājoši geji un transvestīti iet praidā? Par to kā viņus te abižo? Man gan tā neliekas, lai brauc un taisa savu praidu Irāna, redzēs viņi tur abižošanu un diskrimināciju! Pie mums viņiem ir zelta dzīve! Teiksi nevar precēties? Precības ir privilēģija, kas ir pieejama tikai starp vīrieti un sievieti, un tā tam būs būt!  

3 2 atbildēt

1. Nu ja nepatīk Tev praidi, kāpēc vajadzīga kāda diskusija, jo man ari viņi nepatīk!- viss , vienu lietu esam nokārtojuši!

2. Vai tad pie mums Latvijā ir atļauts precēt savu spilvenu? Aitu? Kazu? NĒ! Un ja tiks ļauts precēties gejiem(ar gejiem) tad maisam gals būs vaļā, un tad drīz ari cilvēktiesību jautājumos būs tādas tēmas kā “Kāpēc es nevaru precēt savu spilvenu!” , vai “Kāpēc es nevaru precēt savu suni, mēs viens otru mīlam!”. Jo ja atmiņa neviļ, valstīs kur šis lietas ir atļautas, ir ari atļautas geju precības!

1 1 atbildēt

Diezgan pretīgs video.

Labi, tas tā, man personīgi geji un tamlīdzīgie netraucētu, bet kāpēc vajadzīga šitā publiskā zīmēšanās, tā vien škiet, ka paši speciāli provocē, un pēc tam sūdzas par neiecietību un sazin vēl ko. emotion

0 0 atbildēt

mani vini iesaistija

0 0 atbildēt
Nu kāds var pateikt ka mēness ir taisīts no siera, bet ja tas cilvēks ir sev to ideju iekalis nav jēgas neko skaidrot.
0 0 atbildēt

Es nesaprotu, par ko ir cepiens? Nepatīk? Nu tad neej uz turieni šausmināties, nav jau tā, ka tu nevarētu no tā izvairīties! Bet nē, ir jābrauc un jāšausminās... emotion 

Man izskatās, ka sīkais ļoti labi saprot, ko un kur dara.

0 0 atbildēt

Man ir lielas pretenzijas taisni pret gejiem.Vacija pat lielakaja karstuma tu (budams normali orientets) nedriksti stradat bez t krekla.Vairak tas attiecas uz buvstradniekiem,jo pie mums ta pierasts.Vacija ta skaitas seksuala uzmaksanas.Tur visi p....i vai.Ceru ka Latvija p.....em nebus tik liela teiksana.Ar lesbietem tadas problemas nav.

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt
Mans iepriekšējais komentārs bija tieši no youtubes kur cilvēki nevis uztraucas par to ka zēns ir homoseksuāļu praidā BET GAN PAR TO KA KĀDS FILMĒJA ŠO VIDEO. un ko tad mēs daram apskatam video un pie visa vainojam gejus. Gan pie tā ka zens atrodas praidā gan ka viņš twerko ( kaut gan gejiem tas šķiet pretīgi) BET NEVIENS NO JUMS VĒL NAV NOSODĪJIS TO CILVĒKU KAS ŠO FILMĒJA!! LABI ES TAGAD BEIGŠU ŠO KOMENTĀRU KAMĒR VĒL NEESMU PAPRASĪJIS KĀPĒC JŪS VISI VAINOJAT HOMOSEKSUĀĻUS?
1 5 atbildēt
David Shelton +DPX I'm gay and I have a serious problem with this. No child should be out there twerking and showing off their body like this. Boy or girl. I'm as liberal as it gets when it comes to the rights of the LGBT community, but this is purely disgusting! pirms 1 dienas•7 DPX +MONEYVAL9 You know I don't have anything against gays, right? But there's a difference between being a gay male, and being a flamboyant child twerking. I don't have anything against the kid being gay. What I do have against is that there's someone here videotaping A CHILD TWERKING. pirms 1 dienas•5 catholicmilitant +Tuxster3 As a matter of fact oBungHole is aggressively pushing the homosexual agenda globally, many times attempting to bully countries into compliance. How many countries in Africa have already told the bastard to fuck off? SEVERAL. Europe is of course full of pedophiles so they soak up every perversion oBungHole throws at them like flies on shit.
1 5 atbildēt
Nākamais kurš kaut ko sliktu grib rakstīt par homoseksuāļiem ( gejiem) tad pasakat man jūs vīrieši. 1. Kāpēc jūs nerīkojat pretenzijas par lesbietēm? 2. Geji jums necenšas iebāzt sejā to ka viņiem nepatīk meitenes tad kāpēc jums tas būtu jādara gejiem?
1 13 atbildēt
Un jā vel vēlējos piebilst ka tā ir zēna izvēle dejot pusplikam un vecāku izvēle vest savu bērnu uz šādām izklaidēm. Un man prieks ka jūs nedzīvojāt 80.gados kad bērni vēl pliki varēja skraidīt pa hipiju koncertiem.
2 14 atbildēt