local-stats-pixel fb-conv-api

Ķīnietis devās uz slimnīcu un uzzināja, ka ir SIEVIETE!23

620 2

Kādam vīrietim 66 gadu vecumā īsti nepaveicās, jo uzzināja to, ka viņš īstenībā ir sieviete.

Vecais vīrs kādā dienā devās uz slimnīcu Hong Kongā, jo viņš cieta no ļoti spēcīgām vēdersāpēm. Pēc pāris ārstu pārbaudēm, tika diagnosticēta olnīcu cista, kas ir plašāk pazīstama kā diagnoze ar kuru saskaras TIKAI sieviešu dzimums. Ārsti bija nesaprašanā, kā arī pats 66 gadus vecais vīrs neizrādīja sajūsmu par jaunatklājumu. Pēc 'dziļākām' pārbaudēm un testiem, tika noskaidrots, ka šī SIEVIETE cieš no 2 retām un iepriekš viņam nediagnosticētām slimībām.
1. Tērnera sindroms - vienkāršā valodā - tev nebūs spēlēt basketbolu, jo tu būsi īss.
2. Kongenitāla adrenāla hiperplāzija - vienkāršā valodā - tevī būs ļoti, ļoti, ļoti daudz vīriešu hormonu, tāpēc tu būsi it kā vīrietis, bet īstenībā sieviete.
Par šo atgadījumu Hong Kongas slimnīca izveidoja publikāciju, kurā minēja, ka pasaulē ir reģistrēti TIKAI 6 šādi gadījumi, kad šīs abas slimības atrodas vienā ķermenī.

Intīmākas pārbaudes atklāja to, ka sievietei/vīrietim nav sēklinieku un ir ļoti maza izmēra loceklis. Pats/pati atklāj to, ka ir pārstājis/pārstājusi augt pēc pubertitātes vecuma, uz mūžu paliekot pie sava 140cm 'lielā' auguma, bet, zinot vidējo augumu Ķīnā, kas ir ~150-155cm, tas neliekas tik ļoti uzkrītoši, lai aizdomātos par kādām slimībām.

Tā nu vecais vīrs jeb vecā sieva turpina savu dzīvi kā vīrietis, jo viņš neuzskata, ka pēc nodzīvotiem 66 gadiem, ir vērts mainīt savus uzskatus par dzīvi, savu ārējo veidolu un pasaules uztveri mainīt no vīrieša skatījuma uz sieviešu.

620 2 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

Ja man nebūtu sēklinieki , es sāktu uztraukties. emotion

35 0 atbildēt

Vai tiesam kīniešiem ir TIK mazi locekļi,lai 66 gadu laikā nepamanītu,ka kaut kas nav kārtībā?!

30 0 atbildēt

Piekrītu pēdējai rindkopai...nav ko iespringt, kāds nu mēs katrs esam, tāds esam un ir labi...galvenais, lai pats ar sevi un savu dzīvi apmieinātsemotion

10 0 atbildēt
Ta jau smadzenem ari vajadzeja but ar sieviesu domasanu
8 4 atbildēt

Tas nu ir parsteigumins-no Jan -Co  palikt par Co -Janu....

3 0 atbildēt

Vēlviens Made in china brāķis emotion

3 0 atbildēt

traki emotion

1 0 atbildēt

Kas ?

1 0 atbildēt

Viņam nelikās jocīga tā asiņošana, kad bija jaunāks?.....

0 0 atbildēt

psc

0 0 atbildēt
Midžetpornam derīgs emotion
0 0 atbildēt

Tad tāpēc tev patīk lamāties ar ,,dikiem,,!emotion

0 0 atbildēt