local-stats-pixel fb-conv-api

10 varenākie PSRS pieminekļi Pasaulē49

87 22

Par godu 1945. gada 9. maija Latvijas okupācijas gadadienai veltu šo rakstu par PSRS uzvaras pieminekļiem bijušajās Padomju Savienības valstīs.

Памятники Великой Отечественной войны 1945

Reklāma
Reklāma
Reklāma
87 22 49 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 49

0/2000

visus nojaukt un miers..

38 1 atbildēt

visus šos okupantu stabiņus uzspridzināt 9.maijā..

24 3 atbildēt
To Rīgas urlu svētvietu derētu nošķūrēt līdz ar zemi...
22 1 atbildēt

Tie pieminekļi ir celti padomju varas reputācijas spodrināšanai nevis kritušajiem karavīriem. Padomju savienībai karavīri un cilvēku dzīvības bija pie vienas vietas emotion

22 2 atbildēt

Tikai nodevēji un komunisti var svinēt uzvaras dienu 9. maijā, kamēr Eiropā 8. maijā atzīmē 2. pasaules kara beigas, bet 9. maiju Eiropā  atzīmē kā Eiropas savienības rašanās dienu.

15 1 atbildēt

Vācija nebija fašistiska. Attiecība pret vāciešiem apzīmējumu fasists lieto tikai komunisti un viņu pēcteči. Vācijā tajā laikā valdīja nacionāli sociālistiskais režīms. Parastais padomju muļķis nevarēja saprast kāpēc sociālisms internacionālais kurš bija PSRS ir labs, bet vācu nacionālais sociālisms ir slikts.Tad komunistu elite nodēvāja fričus fašistiem.

13 0 atbildēt

Eiropā karš beidzās 8.maijā. Vienīgi padomju armija karoja vēl veselu dienu 

10 0 atbildēt

Ceru, ka arī kādreiz pie pirmās bildes apraksta, iekavās būs ierakstīts - nojaukts.

9 1 atbildēt

Vācija nebija fašisms

9 1 atbildēt

Kādam šeit ir lieluma mānija-''Latvija - iespējams viens no vērienīgākajiem Padomju laika pieminekļiem visā pasaulē. '' Postpadomju valstīs ir vēl lielāki monstri

6 0 atbildēt

Krievi-Komunisti. (kk)

Vācieši-nacisti.(vn)

Itāļi-fašisti(if)

kapišš.?

3 0 atbildēt
Pieminjas diena ir piemijas diena.nevis tads balagans kadh taisa rusisi 9maija.
3 0 atbildēt

proviking... nenodirs valsti kura es dzimis un audzisemotion

1 0 atbildēt

ierunājās pilsētnieks, sūdus savus pats vari sakārtot 

1 0 atbildēt

To pirmo tiesam vajadzetu nolidzinat lidz ar zemi un sodiena butu tiesam laba diena tam, tur blakus tagad drosi ir tik daudz Lv nevajadzigu krievkermenu!

1 0 atbildēt

Igauņi man šķiet baigie malači, kad to bronzas čali pārvietoja. Ok, mums, laikam, būtu pagrūti atkārtot to pašu, bet, kāpēc Uzvaras parkā nesadara ko tādu, kas tomēr saistītos arī ar latviešiem patīkamām atmiņām, nevis tikai okupācijas sākumu un 9.maija dzerstiņu?

1 0 atbildēt

uzspridzinat tas 9.maija tusina vietas...lai paklaju un adidas tauta dzer savu vodku majasemotion

1 0 atbildēt

Baigi smieklīgi, ka krievi pašpasludinājuši 9. maiju par Uzvaras dienu, neskatoties uz to, ka tajā laikā karoja visa pasaule. Karš kurš beidzas ar "uzvarētāju" un "zaudētāju" ir karš, kurš vēl nav izkarots!  emotion

1 0 atbildēt

man ***na nepatik.psrs ***na,nepatik.emotion

0 0 atbildēt

Es uzskatu ka vajag ieviest vienotu atceres dienu par 2. pasaules karā bojāgājušajiem karavīriem un vislabākais datums būtu 8. maijs un ja tiešām nebija izvēlas iet vai pie fričiem vai sarkanajiem tad veterāni paši to sapratīs un netaisīs visādas provokācijas un dalīsies savos stāstos bet 9. maiju vajadzēju vispār aizliekt vai atzīmēt kā okupācijas dienu un to lielo neglīto falsu nojaukt un lai veterāni aiziet nolikt ziedus pie Brīvības pieminekļa ja viņi tiešām uzskatīja ka viņi cīnijās par brīvību!

0 0 atbildēt