local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijai jauns Valsts prezidents.41

135 0

Valsts prezidents Andris Bērziņš ir paziņojis, ka atkārtoti nekandidēs

Ja arī Tev rūp, kurš būs Latvijas nākamais Valsts prezidents, ja Tu vēlies ietekmēt viņa ievēlēšanas kārtību un piedalīties neatkarīgas un konkurētspējīgas Latvijas nākotnes veidošanā, tad nepaliec malā un iesaisties! Piedalies līdzdalības kustībā MansPrezidents.lv, un aicini to darīt arī citus!

Aptaujā dots Top5

135 0 41 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
https://mansprezidents.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 41

0/2000

Nebūtu slikti, ja Vairiņa atgrieztos. Bet tā jau no šiem laikam Bondars vislabākais būtu.

20 0 atbildēt

Freiberga bija izcila prezidente, bet ļaujiet cilvēkam atpūsties mūža nogalē. Mums tiešām citu spējīgu cilvēku nav? Ja nav, tad šai tautai nav lemts pastāvēt...

17 3 atbildēt

Sliktāks par Bērziņu domāju, ka neviens nebūs no šiem visiem kanditātiem. 

12 1 atbildēt
Freiberga bija ļoti laba prezidente, bet es šaubos, ka viņai vajadzētu būt par prezidenti trešo reizi. Tāpat diez vai tiks ievēlēts kāds sliktāks par Zatleru vai Bērziņu.
10 0 atbildēt

Cilvēki, jūs tak saprotat, ka visa šī "lai tauta palīdz izvēlēties prezidentu" fiška ir tīri smieklīga. Satversmē tomēr rakstīts, ka prezidents nav tautas vēlēts, bet to ievēl Saeima. Un nav ko gaidīt, ka Bondaru ievēlēs, jo viņš ir gudrs cilvēks, kurš ļoti daudz lietas saprot no politikas, papildus visam viņš ir frakcijas vadītājs!!! Taču visi labi zinām, ka prezidentam ir jābūt tikai reprezentatīvam un tādam (Saeimas prāt) ar kuru viegli ir manipulēt. Protams būtu fantastiski, ja beidzot "groži' un valsts tituls nonāktu kompetenta cilvēka rokās, tādās kā Bondara, bet padomāsim, cik reāli tas ir pie mūsu parlamenta?

8 0 atbildēt

Kaut kā šķiet, ka šī bilde ir piemērota šai situācijai...

 

https://d22d7v2y1t140g.cloudfront.net/m_1777071_OeLaFBkXCaHz.jpg

8 0 atbildēt
Jāmaina Satversme.. Jādara kā amīši - tauta dodas uz prezidenta vēlēšanām un tauta to arī ievēl, tautas nosaka, kas valdīs nākošos 4 gadus ( akcentēju uz valdīs, jo ASV prezidenta vara ir stipri lielāka par Latvijas ). Kā redzams, Latvijas tautai simpatizē Bondars, kas būtu vispareizākais lēmums, bet Saeima neļaus apsēsties krēslā gudram cilvēkam ar mugurkaulu. Saeimai vajag tādu kā Bērziņš - neko nedara, kaut ko paļurina pa svētkiem un ir viegli manipulējams un arī vecs, neko daudz padarīt nevar. Protams, ASV prezidentu ievēl arī Kongress, bet Kongress balstās uz tautas vēlmēm, kas ir pretēji Latvijas Saeimai... Tātad īsumā punkti, kurus vajadzētu mainīs Satversmē: Prezidentam tiek dota lielāka vara, tas nav tikai prezentējams objekts citām valstīm... Prezidentu ievēl tauta un/vai Saeima balstoties uz tautas vēlmēm un gribu.. Šie grozījumi tomēr nav iespējami, jo kurš deputāts gan grib, lai tagar viņu ņem un kontrolē?
7 1 atbildēt

vienīgais cilvēks ko no šī saraksta zinu ir Freiberga. emotion

ja zinātu kas ir pārējie, gan jau izdomātu. 

4 0 atbildēt
Kamer tas nav kautkads krievu pakalpins
4 0 atbildēt

Būsim reāli, kas ir prezidents? Prezidents ir cilvēks kas runā tautas priekšā uz svētkiem un satiekas ar citu valstu prezidentiem. Viss ko viņš dara, domā un kā rīkojas ir citu cilvēku darbs. Latvijā galvenais ir Ministru prezidents tapēc neuzskatu ka prezidents ir kautkas par ko būtu jāuztraucas. 

Ko Andris Bērziņš šo 4 gadu laikā ir paveicis Latvijas labā? 

3 0 atbildēt

Es Pabriku labprāt redzētu kā prezidentu ,bet šeit tādas opcijas nav . Bet nav ko cerēt ,jo būs kkāds kreisais . Lasu komentāros ,ka daudzi raksta ,ka sliktās par Bērziņu jau nebūs ,bet visādi varbūt . Un paskatoties ,kas notiek politikā , tad ir tāda sajūta ,ka pēc laiciņa būs normālā pakaļā . Jo valdība kritīs un jauno taisīs ZZS un SC ....tad visā Latvijā būs kā Rīgā.....

3 0 atbildēt

Vai Spoku Lordu palāta savu kandidātu vēl nav pievienojusi?

3 0 atbildēt
Nekādas Freibergas.. Nē, nē, nē... Ļausim Bondaram pamēģināt, lai gan, prezidentu ievēl Koalīcija un uz tautas balsīm viņiem pilnīgi po***..
7 6 atbildēt
P.S.Latvija demokratija ir pedejais bullshits! Personiigu uzskatu,ka pat saeimas velesanas, ir tikai TV un,lai mes uzskatiitu,ka viss ir musu rokas,bet patiesiiba,visu jau ir izdomajusi VINI pasi!!!
0 0 atbildēt
Es uzskatu,ka vajag Vairu! Cik man skola macija - Latvija ir parlamentara valsts,prezidentam nemaz daudz varas nav! Bet vismaz Vaira,lieliski prezenteja Latviju citas valstis un sanaksmes! 7 valodas vareja runat,nevis taka dazs labs,tik briesmiga anglu valoda,ka kauns,ka del vina,ka naku vispar no Latvijas!
0 0 atbildēt

Žēl, ka nevar tautas ievēlēts prezidents nekad būt...emotion

0 0 atbildēt

Vaira- protams- bez konkurences, bet nu tā ir drusku utopija. Cik nu redzēta pēdējā laikā, nešķiet, ka vairs ir formā. Protams- prāts ir galvenais, bet tomēr nezinu, vai viņa to vairs pavilktu. Top 2.- Kalniete, 3.-Bondars. 

0 0 atbildēt

Tas moments, kad saproti,ka tavs vārda un uzvārda brālis piedalās prezidenta vēlēšanās. emotion

0 0 atbildēt

Nelaime ir tā, ka mūsu prezidentam ir ierobežota rīcības brīvība.

0 0 atbildēt

Artus Kaimiņš viennozīmīgi emotion

1 5 atbildēt