local-stats-pixel fb-conv-api

Dzīve bez slepkavības. ''Dzīvnieki uzturā.''38

44 20

Kāds vegāns uzrakstījis rakstu kāpēc ir pret dzīvnieku ēšanu.

Raksts bija angļu valodā, tāpēc atvainojos, ja kļūdijos ar kādu vārdu.

Patīkamu lasīšanu .

44 20 38 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 38

0/2000

Cilveks pēc dabas ir plēsoņa.. Un es gribētu lai kāds no tiem vegānpediņiem pieiet un pamuld par digstu rīšanu ar veci kurš visu dienu fiziski rukā stroikā vai mežā.. Es domāju saruna beigtos pat nesākusies...

Un te viens muldēja lai ēdot vītu vai sievu... Cilvēks nav Kanibāls, cilvēks ir Plēsoņa..

7 1 atbildēt
Stulbie vegāni kā reliģiskie fanātiķi visiem uzspiež savu viedokli. Ierosinu viņus apēst. Nu ja, dabā tā ir - gaļēdāji ēd zālēdājus.
5 0 atbildēt
Man goda vārds nav iebildumu pret vegāniem, veģetāriešiem, bet pēdējā laikā es tik bieži uzduros uz šīs tēmas, ka tas jau sāk atgādināt Jehovas lieciniekus.
5 0 atbildēt

es edu galu , un nekaunos no ta ! emotion

5 0 atbildēt

Kā jau daži te teica, cilvēks ir PLĒSĒJS. Ja cilvēks neēstu gaļu, mēs reāli te nebūtu. Cilvēks ir dzīvnieks - tas, ka lauva saplosa antilopi ir okei, bet es nedrīkstu ēst gaļu? Augstākā mēra stulbība. Un es starp citu esmu dzīvniekmīlis, bet, cilvēks ir un paliek plēsoņa. Mēs neatšķiramies no lauvas vai tā paša kaķa, kurš medī peles. Kāpēc tu savu kaķi nesauc par slepkavu? 

6 2 atbildēt

Tā kā gaļa satur tādas lietas kā olbaltumvielas, taukus un svarīgas minerālvielas, cilvēkam, kurš piekopj aktīvu dzīvesveidu (un arī tiem, kuri nepiekopj), neatkarīgi, tas ir darbs vai sports, gaļa nāk tikai par labu. Ja veģetārieši vēl spēj uzņemt visas aminoskābes un minerālvielas, lietojot uzturā piena produktus, tad vegāniem gan ir smagas problēmas ar to. 

P.S. Lūdzu, nekad nepimini vegānu kultūristus. Šie argumenti ir vienkārši...smieklīgi. 

3 0 atbildēt

Tas ir vienkārši cilvēku dabā tāpat , kā kaķu , suņu , lāču , tīģeru , lauvu un citu dzīvnieku dabā. Viņi pārtiek no gaļas. Augi arī ir dzīvas radības tas , ka augiem nav acis , balss nozīmē , ka to uzreiz var ēst? Varbūt tad visi vienkārši iesim badā mirt? 

4 1 atbildēt

Atkal šie vegānu murgi! Cik var jau?  emotion   Vēl pietrūkst tikai FoxRio, kas komentāros strīdas ar visiem pēc kārtas izmantojot "pētījumus", kuru pasūtītāji ir cilvēki, kas uzpelnās pārdodot tikai vegāniem nepieciešamus produktus.emotion. Mēģinot saskatīt pozitīvo, teikšu ka tu labi tulko no angļu valodas! emotion  

3 0 atbildēt

Kā tad uzkačāties bez gaļas, ar ķiplociņiem? emotion

4 1 atbildēt

Cilvēks jau nav āzis lai ēstu zāli vien !

3 0 atbildēt
Blin kā man šitie pedolāči besī!!! Paskaties vai tev nav ādas zābaku, somas, jostas utt ... un nedomā ka kāds lopiņš ir aizdevis vai atdevis, jo viņam to ādu nevajag.
4 1 atbildēt

Principā neesmu ne par ne pret! gaļu lietoju uzturā,bet vairāk tādu vistu.Bez gaļas nejūtu spēku kko darīt ,izņēmums šašliks bez tā nu nekur pie laba aliņa draugu kompaškā!emotionemotion

3 1 atbildēt

Āaaa.....jā, par rakstu. Raksts ,pat man ,kā gaļneēdājai, šķiet tāds pašķidrs ,nodeldēts ,vārdu sakot, 1001 reizie mēģinājumam apelēt uz gaļēdēja gaļaino sirdsapziņu, kas ,pamatā, nestrādā ,tieši otrādi, pat mudina spuroties un pretoties. Vegānism ,veģitārisms, forši, ok, atbalstu, bet neatbalstu ,ka to sākuši uzspiest un sludināt kā modes trendu. Tāds salīdzinājums ,tas jau sāk izskatītes ,tā it kā jehovieši sludina savu releģiju, tā vegāni un veģitārieši savus uzskatus.  Rezumējumā: katram tomēr pašām pie tās domas jānonāk, ir forši ,ja ir pieejams info un tādā garā, bet šī apelēšana pie sirdzapziņas-nu garām.

2 0 atbildēt
O.k. Ļausim visiem dzīvniekiem nomirt savā nāvē,un mierīgi sapūt ceļamalās... Veģetārietis tulkojumā nozīmē -Sūdīgs mednieks.
2 0 atbildēt

Mani nepārliecināja. Šobrīd manā ledusskapī stāv cūkas, truša, kazas un vistas gaļa. Gan saldēta, gan mājās kūpināta. Tāpēc cilvēkam ir dots saprāts, lai racionāli izmantotu dzīvnieku (lasīt - gaļas) resursus. Varbūt sāksim apmācīt arī dzīvniekus plēsējus, lai pārtiek tikai no krūmiem un zāles??? Tīģerus...lauvas...utt. Un kāpēc tad viņi drīkst ēst gaļu, bet es nē???

3 1 atbildēt

je*al. Ja ne ēšanai, tad kam vēl dzīvo cūka un broileris?

3 2 atbildēt

Es ēdu desumaizi kamēr es lasīju šo raksu BADASS!!!emotion

1 0 atbildēt

2h rapoju uz vedera lai izdaritu drošu šavienu...

0 0 atbildēt

 Burkānam arī ir jūtas!

0 0 atbildēt
Ari zali edit jus apedat dzivos organismu lidz AR to vispar jaatsakas no esanas un dzersanas jutisies labi un priecigi
0 3 atbildēt