local-stats-pixel fb-conv-api

Kādēļ Latviešu vīriešiem nevajadzētu apsveikt sievietes 8.martā?!32

91 16

8.marta noliegums ir izraisījis plašas diskusijas sabiedrībā, tad nu tiem, kas neredz, nesaprot vai izliekas- skaidrojam:
8.marts ir viens no Krievijas maigās varas elementiem, tāds pats kā Rīgas Dinamo vai Jaunais Vilnis Jūrmalā. Tas darbojas apmēram šādi:

Latvijas hokeja klubs Rīgas Dinamo spēlē Krievijas hokeja līgā, visu sezonu braukā pa Krieviju un Rīga uzņem Krievijas komandas, visi sajūsmā, visiem patīk, tas ir tikai sports nevis politika sauc latviešu tūkstoši. Rīgas Dinamo saņem no Maskavas 5 miljonus eiro dotācijas, jo Maskavas vadība ļoti grib palīdzēt latviešiem spēlēt hokeju un skatītājus priecēt. Nekāda politika. ESAM AR KRIEVIJU DRAUGI!!!

Jūrmalā katru gadu notiek Jaunais vilnis uz kuru sabrauc Krievijas estrādes dziedātāji, lepnās mašīnās, dārgās drēbēs, kas ar lidmašīnu privāto, kas jahtu un visi laimīgi. Pasākums sākas ar Putina sveicienu, bet tur nav nekāda politika, cilvēki dzied viss skaisti taču.ESAM AR KRIEVIJU DRAUGI!!!

8. martā skrienam pēc puķēm sveikt mūsu sievietes, jo tas taču ir patiesi skaisti. Šo tradīciju ieviesa PSRS un palikusi tā dzīva PSRS bloka valstīs, un tajās kur valda komunisms un sociālism. Krievijā svētki un arī Latvijas sievietēm svētki.Nekādas politikas. ESAM AR KRIEVIJU DRAUGI!!!

Rīgā, Latvijas galvaspilsētā valda Krievijas goda draugs un regulārs ciemiņš Nils Ušakovs. Pieklājīgs, vizuāli patīkams kungs, kas ļoti rūpējas par pensionāriem un risina sociālās problēmas. Tur nav nekā slikta, jo ESAM AR KRIEVIJU DRAUGI!!!

Tālāk varētu arī būt ministri no SC, vai prezidents, jo tas nav nekas slikts, draudzība ar Krieviju ir skaista, sports, kultūra, svētki, rūpes par trūcīgiem. Latviešiem viss patīk viss taču ir skaisti bez politikas un ESAM AR KRIEVIJU DRAUGI!!!

Tad seko izstāšanās no NATO jo 2% armijai mūs padara nabagus, tad mēs pievienojamies Krievijas muitas savienībai, jo varēsim tirgoties brīvi bez nodokļiem un sankcijām mūsu šprotēm. Nekāda politika tikai bizness. Atcelsim ar Krieviju vīzu režīmu, jo ESAM AR KRIEVIJU DRAUGI!!!

Liela daļa latviešu tieši šādi redz pasauli ap sevi, taču neredz šo bildi, kura būs tad, kad mēs vairs NEGRIBĒSIM AR KRIEVIJU BŪT DRAUGI!!!

UKRAINA 2015 !!!!

91 16 32 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://MC Dieva Suņi
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 32

0/2000

Nu 8. marts ir starptautisks, nevis tikai Krievu , bet tavu domu sapratu.

11 0 atbildēt

Atvainojos par to ko teikšu !!!! Pamuļ...I esat kas atbalsta šādus rakstus.  Jums galvā padomju savienība. Paši nevēlaties dāvināt tūples, nedāviniet! dāviniet rozes! Domājat ka tā sieviete saņemot to puķi domā: Eh paldies krieviem un komunismam ka man mīļotā persona uzdāvināja man puķi. VAi es dāvinot puķes savai mīļotajai, vai mаmai, vai darba kolēģei  domāju par Krieviju. Kur var būt tik aprobežoti. Visā saskata tikai slikto un negatīvo. 

 

Tikai to ka Sieviešu dienu ieviesa Vāciete nevis Krievi to nevien nezin. Tikai skaļi bļauj. Jo mēdiji liek Krievus priekša un pakaļā. Gandējot savām sievietēm svētkus. Neizglītotības un aprobežotības izpausmes. 

11 0 atbildēt

Mazlietiņ iezagās smaids sejā, jo Starptautiskā sieviešu diena, kas tiek atzīmēta 8.martā, stiepjas senākā pagātnē kā padomju laiki un tā laika vara! IWD jeb International Women's day tiek atzīmēta jau vairāk kā 100 gadus šajā datumā un aizsākumi meklējami vispār otrā Atlantijas okeāna pusē - Amerikā! 

Krievijas maigā vara, viņam.. 

8 0 atbildēt

Īsteni LV patrioti neēd pelmeņus, jo tas ir Kremļa propagandas rīks!

Kas dzer vodku, ir ar Krieviju DRAUGI!

Kas saka "bļin" un "b..ģ", ir kreivu draugs!

Arī tie, kas saka "vot"un "davai", ir tautas nodevēji!

8 0 atbildēt

jauno vilni neciešu, khlu neciešu, 8. martā puķes nedāvinu, par ušacki vispār runāt negribas. laikam neesmu urlistānas draugs.

4 1 atbildēt

Es vispār dievinu dāvināt sievietei regulāri ziedus, 8.marts, kā vispasaules sieviešu diena, liek citiem [te dažiem pārgudrajiem, kas te komentē] atcerēties, ka apkārt sievietes, kas jāapsveic vēl kādu reizi ne tikai dzimšanas diena un vārda dienā. Un te daži trulie komentētāji- atceraties, TAVA mamma arī ir sieviete un viņai būs ļoti patīkami saņemt ziedus!!!

3 0 atbildēt

Nu vispār Jaunais Vilnis vairs šogad Latvijā nenotiek.... Un, jā, ( pieksritīšu Spirtiņam) sieviešu diena aizsākusies ASV. Un lasot tavu rakstu, ir tāda sajūta, ka sievietes ir Krievijas politikas atbalstītājas, tas ir, ja neapsveiksim sievietes sieviešu dienā, neatbalstīsim krievus ( NEBŪSIM AR kRIEVIJU DRAUGI).... 

2 0 atbildēt

Vispār jau 8. marts aizsākās ASV, un tiek atzīmēt vairāk kā 40 valstīs.

1 0 atbildēt

Tāda sajūta ka te komentē neizglītoti puišeļi, mīnusojiet cik gribat. Patiesība no tā nemainīsies. 

Labāk paprasiet ko sievietes par to domā. Ne tikai mammai. 

0 0 atbildēt
Jā, skatos jums te karsti iet.... Pirmkārt,gribu velreiz atgādināt, vilnis šogad nenotiks Jūrmalā. Un par to sveikšanu.... Es apsveicu savas sievietes gribēja viņas to puķi vai nē. Arī v-dienā apsveicu, un? Kāda starpība? Nezinu kā ar citām tautām bet mums kaut kā patīk piesūkt visus pasaules svētkus. Piemēram kad es augu jāņu svinēšana bija aizliegta, par v-dienu un heluvīniem vispār neviens nekad neko nebija dzirdējis.... Es par to tagad ka- svētku/svinamo dienu paliek vairāk un tie devolvējās savā noizīmē.
0 0 atbildēt
Kāpēc par Ušīti dzirdu tikai sliktu? Ja jau viņš nevienam nepatīk, kā gan viņš var noturēties amatā?
0 0 atbildēt