local-stats-pixel fb-conv-api

Spoki.lv lietotāju tattoo 551

385 9

Čau. Pēc pāris gadu pārtraukuma radās maza iedvesma uztaisīt vēl vienu daļu, jo zinu, ka spokiem ir vēl daudzi tetovējumi, kurus parādīt. Daļas taisīšana vilkās samērā ilgi un daudzi vairs nevar nociesties, tāpēc ir gatavs !

Gribas teikt, ka šoreiz lietotāju nav daudz, bet tiem, kuri atsūtīja atbildes, tetovējumi ir patiešām labi un baudāmi. Visiem. Izbaudi stāstus un attēlus !

http://spoki.tvnet.lv/stilsmode/Spokilv-lietotaju-tattoo/411642">1. daļa

http://spoki.tvnet.lv/stilsmode/spokilv-lietotaju-tattoo-2/419722">2. daļa

http://spoki.tvnet.lv/stilsmode/spokilv-lietotaju-tattoo-3/438206">3. daļa

http://spoki.tvnet.lv/stilsmode/Spokilv-lietotaju-tattoo-4/577269">4. daļa

Reklāma
Reklāma
Reklāma
385 9 51 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 51

0/2000

Katram jau savs.. neteikšu,jo vairāk, jo labāk.. galvenais tomēr, lai gaumīgi.. citam nepiestāvēs 1-2 tatoo, bet citam lieliski izskatīsies gandrīz vai pilnīgi notetovētas ķermeņa daļas.. 

Pats tattoo uztaisiju pirms vairāk kā 10 gadiem pie lieliska tagadējā meistara kam tad vēl nebija savs salons.. neesmu ne pārkrāsojis, ne pielabojis kontūras, kā uztaisija tāds identiski arī izskatās..

Tajā brīdī likās, ka saslimu, gribējās vēl tatto,bet nevarēju izdomāt ko un kur taisīt.. kompī man pat tapa skices, fotošop darbi, tādi pat ko pa visu muguru bliest, bet tā ar esmu joprojām ar savu vienu tatto..

,bet ņemot vērā, ka tad savā paziņu grupā biju viens no vienīgajiem ar tatoo citi savu ķermeni pa to laiku ir pārvērtuši gandrīz līdz nepazīšanai..

Kad uznāks vēlme un doma.. varbūt kautkas atkal taps.. ,bet mūsdienās daudzi tetovējas apmēram tik gados cik man pagājuši no pirmā un patreiz vienīgā tatoo emotion

0 0 atbildēt

man jau patīk

0 0 atbildēt

man arī tetovējums, būtu zinājis būtu ielicis

0 1 atbildēt

nu kā var patikt no A-Z apķēpāts ķermenis? ja vēl tāds maziņš gaumīgs tetovējums, tad vēl varu pieciest, bet nozīmēt visu bodiju - nu nesaprotu un negribu saprast. Manuprāt, jebkura cilvēka ķermenis tāpat ir skaists un šāda apķēpāšana padara izskatu sliktāku.

7 10 atbildēt