local-stats-pixel fb-conv-api

Zemūdens Pole-Dance14

286 2

Sveiks, spociņ! emotion

Šajā burvīgajā dienā vēlos Tevi iepazīstānt ar ASV dzīvojošo austrāliešu izcelsmes fotogrāfu Bretu Stenliju (Brett Stanley). Specializējies dažādu mākslinieku un paraugdemonstrējumu fotogrāfēšanā. Sākot no virvju staigātājiem līdz uguns rijējiem.

"Esmu vienmēr domājis, cik reāli būtu šos māksliniekus ar viņu talantiem attēlot zem ūdens.. Esmu iepriekš runājis par savu mīlestību uz okeānu, tā kā šī ideja bija gluži normāla"

Pienāca 2012. gads, kad Brets vairāk sāka šo ideju apzināties un centās noskaidrot pēc iespējas vairāk detaļu par idejas realizāciju no pašiem māksliniekiem. Līdz tiešām, šī ideja tika realizēta.

"Viņi bija sajūsmā, es tāpat - mēs lecām ūdeni un neviens nenoslīka!"

Nākamo 2 gadu laikā fotogrāfs uzrunāja vairākas satriecošas sievietes ar dažādiem talantiem, kuras piekrita fotogrāfēties zem ūdens, piemēram, baletdejotājas, mākslas vingrotājas, u.c.

Pagājušā gada nogalē, fotogrāfs uzaicināja pie sevis X-Pole dejotājas no Jaunzēlandes un viņi izveidoja aizraujošu foto sēriju ar Pole dance dejotājām zemūdens pasaulē. Tiesa gan, projekts aizņēma vairākas nedēļas, sākot ar meiteņu apmācīšanu par fotogrāfēšanos ūdenī, t.sk., elpas aizturēšanu, pareizo pozu izvēli, utt.

Kā pats fotogrāfs ir teicis: "Meitenes fotogrāfijās sniedz viegluma efektu, liekas, ka tas ir ļoti vienkārši, bet katrs esam peldējušies un zinām, ka relatīvā ūdens gravitāte ir savādāka kā uz zemes, līdz ar to, esot ūdenī, meitenēm jo vairāk bija jāpiedomā pie pozām. Kas uz zemes bija uz augšu, ūdenī ir uz leju. Kā arī fakts, ka ir jāaiztur elpa, padara šo procesu sarežģītāku!"

Neskatoties uz grūtības pakāpi, fotogrāfam ir izdevies fotogrāfijās noķert un atspoguļot to skaistumu un talantu, ko nes katra no šīm meitenēm.

Fotogrāfs cer šādus projektus realizēt vēl arī ar citiem profesionāļiem un talantiem, bet kamēr top viņa nākamie projekti, es Tevi aicinu "rullēt" šo rakstu uz leju un aplūkot kādas tad ir sanākušas šīs fotosesijas bildes!

Un Tu vēlētos piedalīties zemūdens fotosesijā?

286 2 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

es esmu liela  Pole dance fane.....bet ūdenī to izpildīt ir daudz,daudz sarežģītāk, manuprāt....bet notvert īsto mirkli,kad ķermenis ir vislabākajā pozā un tml.ir 2 tik grūti....paldies autorei,fotogrāfam un dejotājāmemotion

6 0 atbildēt

Jus spoku meitenes arī varētu sarīkot kādu līdzīgu akcīju.

3 0 atbildēt

 Ūdenī vieglāk izpidīt šos vingrinājumus.. emotion Tagad Jāieliek viņas lielos akvārijos un jāpiesaista skatītāji..Gluži kā pie zivju akvārija...emotionemotion

1 0 atbildēt

Reāli seksīgi. Kur Tava bilde?

1 0 atbildēt

Skaisti emotion

0 0 atbildēt