local-stats-pixel fb-conv-api

Faktiņi par sievietēm15

88 11

Nedaudz par daiļo dzimumu. Un nedaudz humora:)

« 1  2  3  4 »
88 11 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000
Es kā sieviete varu teikt ka visi šie fakti ir vīriešu izdomāti. Daži ir daļēji patiesi, bet lielāko daļu lasot rodas sajūta ka sievietes tiek noliktas. Par kosmetiku runajot, dārgu pērk nejau dēļ reklāmām bet tapēc ka produkts pats par sevi ir labāks. Vēl tas ka sievietes stāstot par savu dzīvi melo- tas ir par atsevišķiem indivīdiem, un to dara ne tikai sievietes bet arī puiši. Bērni sievietēm lielākoties patīk, riebjas tām kuras vel nav tam gatavas un nesaskata neko jauku viņos. Kāēc katra otrā domā ka ir resnas? Dēļ jums puiši.emotion protams ir tādi kas nesaka tadas lietas meitenēm . Bet lielakoties pat tad ja joko par meitenes svaru viņa to var ņemt pie sirds, protams te arī viss atkarīgs no meitenes rakstura u.t.t, bet nu liēakotoes varu droši apgalvot ka tieši puišu piezīmes par iskatu meitenēm iedzen kompleksus. Varētu ilgi turpināt apstrīdēt faktus, bet nu jā.
7 4 atbildēt
Man jau liekas, ka nav tik traki. Ar cik meitenem aarpus interneta vai klubiem esi paziistams? Viena no Tavam atbildem ieraudziju interesantu repliku - 'Tikai par bērniem nevajag pasakas stāstīt , ko tad lielākā daļa sievietes izsargājas no grūtniecības a?'. Vai, tavuprat, bernu dzemdeshana ir vieniiga sievietes izpausme miilestiiba uz beerniem?
2 0 atbildēt
Vienigais ko vel varu piebilst ir , nespried par grāmatu pēc tās vāka. emotion
3 1 atbildēt

3. es nē

8. Ļoti daudzas sievietes dot padomus..

11. stipri šaubos

13. absolūti piekrītu! bet tas nav tikai sievietēm. tas vispār ar galvu nedomājošiem cilvēkiem ir raksturīgi.

19. man nepatīk kārnās.

23. man sieva netērē

25. to saka visi cilvēki

30. tas arī nav tikai sievietēm. vairums dunduku domā, ka ir baigi krutie un neredz, ka apkārtējie par viņiem ierēc emotion

1 0 atbildēt

27/30/33 ir patiesība , itkā izraksts no diagnozes....patiesība, pārējais ir atkarībā no situācijas, bet ļoti tuvu tam !!! 

1 0 atbildēt
Ā un par pīpēšanu/alkoholu , es pīpēju jau vairākus gadus bet veljoprojām varu pat nodziedāt augstās notis kā pamatskolā.emotion
1 1 atbildēt

Es nezināju ka pie tevi jāliek latviešu valodas eksāmens emotion

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

es te visam pilniba piekritu!un seviski 33.

1 2 atbildēt