local-stats-pixel fb-conv-api

Bmw vs. audi7

4 24

Tātād šis raksts būs domāts par divām automašīnām, audi un bmw. Gribēju jautātāt , kura jūsu prāt ir labāka automašīna bmw vai Audi? Man personīgi Bmw ļoti patīk tas ka viņa ir skaista un arī tas kas zem pārsega ir jaudīgs. Audi man tomēr liekas jaudīgāka automašī a ir daudz izdēvīgāka. Gribētu lai jūs ar savām domām padalītos. Rakstat komentāros. Ja būs daudz like , nākamajā raksta iekļaušo mazliet vairāk informāciju par pašām pašinām ( motora tilpumu, zirgspēkiem, jaudu un visu parējo) Spied like un komentāru arī atstāj. Ja jums ir ideja par kadu citi automašīnu rakstu uztaisīt iesakāt tad man lūdzu ;) .



4 24 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

BMW pret Audi ir tas pats kas izvēlēties starp dārgu brendiju vai konjaku. Viss atkarīgs no cilvēka gaumes.

11 0 atbildēt

Audi S5 ftw

4 0 atbildēt

ehh tie bmw jau rikle sez,un vell iedod kadam cirvim sturi roka kuram kaja vislaik raustas un jakacha tas gazes pedalis

3 0 atbildēt

Jāatceras, katram savs, un mašīnas slavu jau veido tie, kas ar to brauc, pat esmu pabraucis gan ar vienu gan ar otru, teikšu tā neviena neizķēra tā, lai to pirktu vēlreiz. Protams rakstā bildes skaistas, bet vairums ar tādiem brauks labi, ka pēc padsmit gadiem, šābrižā brīze reālie bmw ir e36,e39, e38, labi pabraukti x5, un ar audi līdzīgi c4 kuzava a6, c5 a6 un a4, ne jau jaunie spīdīgie.

1 0 atbildēt
JR avatarsJR

Pirmkārt,kāds ir šī raksta mērķis ?

Otrkārt,tev nedaudz pieklibo gramatika emotion

Vispār es nesaprotu,kāpēc cilvēki vienmēr strīdās par Audi un BMW,ja eksistē arī Mercedes,kurš pa visam noteikti nav sliktāks,tieši pretēji,daudzos aspektos mēdz būt labāks.

Bet nu,ja jau prasi citu domas :

Abi auto ir labi,katram savi plusi un mīnusi,bet,ja man būtu iespēja,es personīgi izvēlētos vienu no Audi RS universāļiem (RS4 B7,RS4 B8,RS6 C5,RS6 C7) Jā,ja vien es varētu... emotion

1 0 atbildēt

BMW FTW

0 0 atbildēt

Da nu kāda starpība? abas normālas mašīnas! emotion

0 0 atbildēt