local-stats-pixel fb-conv-api

Kā atpazīt psihopātu?75

1115 3
Reklāma
Reklāma
Reklāma
1115 3 75 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 75

0/2000

Visi mani draugi ir psihopāti emotion

71 0 atbildēt

Pēc pirmās lapas likās ka es esmu psihopāts ,bet pēc otrās lapas laikam tomēr neesmu emotion

35 1 atbildēt

Hmm,laikam būs jāiet ārstēties emotion

33 0 atbildēt

Man atbilst 80% no visa šī

31 0 atbildēt

Man patīk asas izjūtas - reizi mēnesī galvu lieku gultas kājgalī emotion

26 0 atbildēt

Katram manam draugam ir vismaz viena tāda īpašība.... emotion

20 0 atbildēt

tad rofas jautājums, kas ir psihopāts? 

18 2 atbildēt

Tas, ka psihiski slimākie cilvēki ir ārēji tieši tādi paši, kā apmēram vairums cilvēku, tas tiesa. Darbā bija kolēģe, kura bija kā normāla vidusmēra mamma - ļoti apzinīga, vienmēr rūpējās, lai viņas elpa neož un zābakus vienmēr pucēja, darīja visu līdz pēdējam. Kad citi viņu redzēja. Bet kolīdz aizgāja uz virtuvi un es tur gadījos, viņa vismaz pusstundu norunāja cik visa dzīve ir galīgā d*rsā un cilvēki ir sūdi, bet tikai ne viņa, viņa jau nu nē. Un to viņa visu norunāja izmisīgi plūkājot savus jaunos, sadabūtos pavasara dīgstus. Paņem kastīti, izpluinī, nomet kā vecu zeķi.

Tas bija kaut kas, ka publikas priekšā cilvēks ir laipns, vienmēr palīdz, paliek citu vietā ko izdarīt, bet, kad neviens neskatās, ja tur būtu blakus nazis pa rokai, viņa to no dusmām ietriektu galdā. Tāda veida cilvēki mani biedē, tie īpaši normālie.

11 0 atbildēt

Laikiem jāiet uz psiheni laicīgi emotion

11 0 atbildēt

Sanāk, ka esmu psihopātsemotion

10 0 atbildēt

Sevī saskatīju vairākas īpašības, laikam vēl tik attīstos par psihopātu.! emotion

6 0 atbildēt

Daudzi no šiem faktiem ir pārāk specifiski, psihopāti tāpat kā normālu cilvēku personības izpaužas daudzos veidos, psihopāta diagnozei nav vienoto simptomu. 

Citiem vārdiem, vairākumu šos simptomus varu piešķirt saviem paziņām un arī sev.. I believe i am a psychic..

https://www.youtube.com/watch?v=_JaRObcLsds

5 0 atbildēt

Vai gadijumā starp viņiem nav tāds, kurš pēkšņi maina plānus? laikam esmu psihopāts emotion

5 0 atbildēt
jāiet izstāstīt vecākiem... 90% par mani xD
4 0 atbildēt

Katrā no mums ir pa kripatiņai psihopāta. 

4 0 atbildēt

Spriežot ēc komentāriem, spoki.lv pārsvarā sastāv no psihopātiem. Un es neesmu izņēmums.

3 0 atbildēt

Jūs nekad neesiet aizdomājušies, ka jums pasniedz to, kas ir izdevīgs kādam, nevis to, kas patiesībā ir?   Raksts gan jau ka ir tulkots, bet visa šī raksta mērķis un vispār psihiatrijas lielākajā daļā gadījumu ir iedevest pārliecību, ka jums jābūt tieši tādiem, kā visi pārējie- nedrīkst būt grandiozu mērķu, nedrīkst būt ambīciju- īsāk sakot, standarta variants- izmācies, strādā kāda pakļautībā, un esi vergs visu dzīvi.

Jo sistēmai vajag tādus vergus, kas ticēs šīm blēņām, ka tik vienkārši var atpazīt psihopātu. Ja tā tiešām būtu, tad armijas cilvēki, militāristi, pat policisti būtu psihopāti, jo viņus, redz, nāves skati nekādīgi emocionāli neietekmē, un viņi seko strikti likumam un viņiem ir maz emociju. Tagad davai visus šos faktus pagriezīsim otrādi, lai redzētu īsto tad cilvēku, "kādam būtu jābūt" 1.Viņš ir nemierīgs, nemāk savaldīties. 2.Viņš nekad nav slapinājis gultā 3.Izskatās pēc sūda 4.Pārāk labestīga cilvēka skatiens, vai samākslots skatiens 5.9 no 10 ir parati cilvēki. 6.Nekad nemānās un vienmēr ir uzticami.(ka tik ne arī) 7.Viņi ir ar vidējām spējām, nav gudri, standarta tusētāju variants. 8.Viņš ir pārlieku tolerants, nav mugurkaula. 9.Viņi ir mietpilsoņi. 10.Viņi atšķiras no pārējiem. Tātad- redzamas skaidras sistēmas verga aprises, ko jums arī cenšās uzspiest, kā vienīgo pareizo tēlu, kādam cilvēkam ir jābūt, jo citādi cilvēki, high-funcioning un nosvērti tai nav izdevīgi, bet vergi ir. Es vismaz neieteiktu ticēt uz vārda, un sākt uzlūkot pilnīgi normālus un augsti inteliģentus cilvēkus kā psihopātus.  

3 0 atbildēt

Lielākā daļa veiksmīgu uzņēmēju, politiķu, līderu ir ir psihopāti tā pat kā lielākā daļa slepkavu cietumos arī ir psihopāti. Divas galējības.Tie nejūt emocijas, tomēr inteliģenti indivīdi spēj tās simulēt. Tiem nav līdzjūtības, tāpēc tie var "iet pār līķiem" lai sasniegtu savu mērķi. Šiem cilvēkiem visu dzīves gaitu nosaka intelekts. Apdāvināts spēs savaldīt savu impulsivitāti un adaptēties sabiedrība, iegūs kādu veiksmīgu pozīciju pateicoties tam, ka tiem pilnīgi nerūp citu labvēlība, jo ar līdzjūtību vai godīgumu tie ir uz "jūs", tomēr inteliģenti to slēpj.  Ne tik apdāvināts, visdrīzāk, nespēs savaldīt savu impulsivitāti, līdz ar to ganjau būs kādas kriminālas sekas. Šos tipus var atpazīt uzreiz.

3 0 atbildēt

Es esmu psihopāts?

Oh noes.

2 0 atbildēt

Ievadot niku, domāju ka man uzreiz izdarīs tā ka rakstiju no sava profila. bet nē.. kā nereģistrēts lietotājs.. Spoki.lv  vajadzētu šo iespēju likvidēt, ka nereģistrētie var komentēt.  gadus atpakaļ jau tā bija, ka varēja komentēt visi kas grib. Spoki.lv pārvērtās par miskasti, anonīmi troļli un spameri visur. pat pēdējā laikā bija pretigi iet uz komentāru aili visi anonīmi. Tad spoki.lv administrācija to laboja un bija miers, bet tag nezināmu iemeslu dēļ atkal uzlikuši... Spoki lietotājiem vajag saturēties, drīz sāks līst visādi parazīti... ar saviem , ne patēmu " lūdzi nobalsojiet (links)" vai sīkie, vai vienkārši cilvēki ar garīgiem traucējumiem  ar komentiem " jus visi lohi" utt..

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »