local-stats-pixel fb-conv-api

Ūdens izturīgs planšetdators no Sony26

290 7

Sveiki Spoki, šoreiz neliels ieskatas jaunajā Sony planšetdatorā, kurš ir tikai 6,4 mm biezs, jeb drīzāk plāns. Lai gan tas ir ļoti plāns, tas ir diezgan jaudīgs.

Reklāma
Reklāma
290 7 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 26

0/2000

Tagad bail iet uz jūrmalu, ka tik zem kājām kāds kautko nefilmē 

11 2 atbildēt

Sony ar laiku izsitīs Samsungu no pozīcijas, tas nu ir skaidrs.

12 4 atbildēt

Skaists emotion

1 1 atbildēt

emotionemotion  

1 1 atbildēt

"Planšetdatorā ir iebūvēts arī FM radio uztvērējs, kas ir diezgan reta parādība Samsung ierīcēs" Paga paga runa tak iet par Sony Planšeti? emotion

1 1 atbildēt

Pats lietoju sony tablet z un apple ipad 4. Abiem ir savi plusi un minusi... Itka uz sony tableti temeju so te bravia ekranu, tacu man apple ekrans skiet labaks...Sony pluss ka shamejais ir krietni planaks un vieglaks.Visadi citadi android ka jau android .Tiesa japiezime svarigs fakts.Sony android versija nevar developeri koriget.tablete tiek tirgota ar sony viru izveletiem un nolokotiem settingiem.. Savukart ta udensizturiba...Nu atklati sakot krit uz nerviem visu laiku tos pulkus turpu surpu bidit. :) Bet vispar esmu Sony fans...Apple nopirku sievai un tapec ka programmesanai vajag visadas platformas  :)

Sony rocks :D

1 1 atbildēt

Kā radīts fapotājiem ar ko iet dušā emotion

0 0 atbildēt

Pats izmantoju sony z. Ļoti labs viedtalrunis, izturīgs, labs dizains un spēcīgs motoriņš.

0 1 atbildēt
Sony labaki par Samsung tikai datortehnikas zinaa,bet mob.telefonu zina Samsung labaks,pat S4 Active labaks nekas S5
0 3 atbildēt

100% kaka... nopirku tel sony xperia V tjip udens drosh, un tad vienu diena udens netiisaam uzlika uz ekraana, tika kurwa apakasaa zem ekraana un palika tgd taadi balti plekji... :/ tikai es nez kas vainiigs, jo biju pirms laika mainiijis ekraanu jo sasitu... vrb servisaa netaa kkaa ielika, un vrb kaads zin vai es dabuusu garantiju tgd? 

0 7 atbildēt