local-stats-pixel fb-conv-api

Mazais perversulis?!?17

338 5

Kādas skolas administrācija, kura atrodas Amerikā- Kenonsitijā, apvaino savu pirmās klases audzēkni par seksuālu uzmākšanos, kā dēļ ir tikts atstādināts no mācībām.

338 5 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Man liekas, Amerikāņi vienkārsi ir īpaša suga, kura it visā cenšas kaut ko "dziļu" saskatīt. Nobučot roku?! Atceros savu pirmo klasi, viens klasesbiedrs klasesbiedreni uz lūpām nobučoja. Nevienam tas īsti nelikā snekas traks, lai mestu ārā no skolas. Ak, tie Amerikāņi ar šitādiem "izgājieniem" tik traumē bērnu psihi..

36 0 atbildēt

Amerika.....emotion  ja tik smalki ņem, tad man sen būtu jāsēž būrī kopā ar mazdēlu emotion

27 0 atbildēt
Da labi mums pirmajā klasē kāds meitenei bizi nogrieza.
12 0 atbildēt

Jā'm Ja nesēdi pie datora un nespēlē kautkādus CS un nelamājies..... Gribi būt normāls :) tad tevi uztaisa par noziedznieku :)  

8 0 atbildēt

Tas tak ir stulbums! Pasistie amerikāņi emotion

7 0 atbildēt

Pag, pag... Ev, veči, tas bija tikai skūpsts uz rokas -.- to var noformolēt kā - cieņas izrādīšana, jo tā džentelmeņi dara. 1.klasē manuprāt vispār bērnam nevajag zināt, kas ir sekss un pēkšņi pasaka - tu esi sodīts par seksuālu uzmākšanos. Viņi vispār zin ko nozīmē uzmākties? Kaut kāds vecs vecis tev klubā piesiesis un gramstīsies, bet viņam pateiks - Nē, nē. Ko jūs? Viņš nav vainīgs, tas jau tikai tā, reibumā.

5 0 atbildēt
X avatarsX

Stulbums, tgt 6. gados tu esi SexNoziedzinieks :D

Only in America :D

3 0 atbildēt

America, then you haven't seen me :D

1 0 atbildēt

baigā uzmākšanās :D

1 0 atbildēt

Kur gan citur, ja ne ASV...

0 0 atbildēt

 Nav jau brīnums, ka tupajiem amerikāņiem visur jānēsā ieroči. Paši , no bērnības, jau iezombē bērnirm galvā, ka viņi ir seksuālie manijaki, un iespējams, ka izaugot, daudzi arī tādi paliek.

0 0 atbildēt

4. bilde vnk nogalina mani. emotion

0 0 atbildēt

Nu tas nav tikai amerikaa... tas ir daudzviet pasaulee, taa kaa jaa darba koleegis ir sieviete un nedod dievs veel histeerike, tad vnk nevainiiga piskarshanaas var izversties apsudziibaa kas tiks formuleeta - seksuaala uzmakshanaas... un jebkuraa gadijumaa, vaards pret vaardu, kam ticees? protams sievietei...

0 0 atbildēt

labāk tad nestāstīšu,ko es 4gadu vecumā ar vienu meiteni bērnudārzā zem slidkalniņa darījām.

0 0 atbildēt