local-stats-pixel fb-conv-api

Vai cilvēce tiešām nolaidās uz Mēness?45

841 10

Teorija par to, ka nolaišanās uz mēness ir viltus ziņas, ASV valdības roku darbs, lai uzvarētu tā saukto "space race" ar Krieviju, laika gaitā ir ieguvusi plašu popularitāti. Pēdējā laikā veiktas aptaujas norāda, ka aptuveni 20% ASV iedzīvotāju piekrīt, ka nolaišanās uz Mēness nekad nav notikusi. Apollo misijas beidzās 70tajos gados. Kapēc neviens nav mēginājis šo lidojumu atkārtot? Šajā rakstā apskatīsim dažus populārākos pierādījumus, ka nolaišanās uz Mēness bija viltus.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
841 10 45 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 45

0/2000

visā var saskatīt sazvērestību , cik cilvēku tik viedokļu, man ir draugs kurš pēc pāris aliņu izdzeršanas var jebkuram ieskaidrot, ka ir citplanetieši un viņš ar tiem ir ticies emotion

36 2 atbildēt

Tad nafig viņi raķetes laida gaisā???emotion

25 0 atbildēt

Argumenti ir gana nopietni un nav ticami attaisnoti jau cik gadu desmitus. Tas liek aizdomāties. + no manis.

27 4 atbildēt
Cik daudz nepareiza info saksim ar karogu kas plivo saules veja deļ Par enam viņam ir dažadi lenķi jo astronautiem bija prožektori lai labak varetu izgaismot Meness virsmu Radiacijas zona nav tik speciga lai tiktu cauri 30cm aluminijam,stiklam vai jebksm citam(jo tas ir beta starojums) Par zvaigžņu trukumu,zvaigznes uz Mēness tuvu Zemei nevar redzet jo ta atstaro 58% gaismas un gravitacijas ietekme zavaigžņu gaisma tiek novirzits maxliet uz saniem. Tas c burts norada ka akmens ir iezimets un pec nofotografešanas tiks iekrauts kravas nodalijuma(nasa noteikumi par svešu objektu atvešanu uz Zemi) un Mēness ainava 70%gadijumu izkatas ļoti lidzigi!
24 3 atbildēt

visi shie fakti jau ir pieraadiiti. piemeeram par karogu pat discovery raadiija. 

14 0 atbildēt

Nu to ka ir bijuši atzīst pat sīvākie konkurenti (PSRS, pēc tam Krievija) jo rūpīgi sekoja līdzi tam visam un viņi būtu pirmie bļāvēji ja tas nebūtu noticis. Bet tās filmiņas ko mums rāda ir filmētas tepat uz  zemes studijā, lai smukāk izskatāsemotion

12 0 atbildēt

Viņi to filmēja manā pagalmā! emotion

14 3 atbildēt

Es varētu noticēt visam, izņemot tam, ka tas sūds, kas redzams bildēs, varēja atrauties no Mēness, sasniegt visnotaļ iespaidīgu ātrumu, ierakstīties vienīgajā pareizajā trajektorijā, aizlidot atpakaļ uz Zemi, sabremzēties, un nogadāt dzīvus un veselus tos aktierus uz Zemi.

10 0 atbildēt

Jau atkal...

Ja Vācija būtu vinnējusi, tad šis ģeniālais Cilvēks būtu nosūtījis uz turieni nevis 12 amerikāņus, bet veselu bataljonu krietno vācu dēlu.

3. Reiha tehnoloģijas un amerikāņu piloti ar Korejas kara rūdījumu.

(Starp citu, kāpēc mūslaiku bildēs no kosmiskās stacijas arī nav redzamas zvaigznes?)

10 1 atbildēt

taas kljudas ir parak redzamas. tas, vismaz man, liek saprast to, ka vini grib, lai pamana, ka nav neviens uz Meeness bijis, tikai tad atpaliek jautajums - kaapeec?

6 1 atbildēt

Diemžēl Mythbuster visus šos faktus izņēma un tika pierādīts ka ASV ir bijusi uz Mēness...

4 0 atbildēt

Par to karogu un vēju: mans viedoklis ir tāds, ka karogam var skaidri redzēt ka augšpusē ir izvērts mietiņš lai karogs smuki stāvētu gaisā nevis būtu nokritis uz leju un kapēc viļņains jo viņš levitē un i mīksts kā jau no auduma. 

3 0 atbildēt

Karogs neplīvo, tam augšpusē ir stienītis

Starojumu astronauti saņēma, tapēc arīar vēzi daudzi apmira

Ēnas ir dažādu slīpumu jo fotoaparātam ir fisheye lēca kas izliec lauku

...varu turpināt, tikai vai ir jēga...

2 0 atbildēt

un kas uz meness novietoja lazer atstarotaju? (precizai attauma merishanai no zemes)

1 0 atbildēt

Visspēcīgākais arguments tam, ka ASV ir bijuši uz Mēness ir tas, ka to atzina viņu sīvākie konkurenti - PSRS. Ar to principā arī pietiek, pārējais ir "buļļa kaka".

1 0 atbildēt

To neviens nekad neuzzinās!

0 0 atbildēt
Kāds nafig krāteris.emotion Vai tad tas kuģis ir asteroīds? Un kā pie velna var zināt vai tas "C" burts nav dabiskas izcelsmes. Kā jūs vispār varat zināt, ka Mēness pats ir dabiskas izcelsmes?
0 0 atbildēt

Nu cik var malt šo tēmu? emotion

0 0 atbildēt

tas ir tàds lifestyle visur borèt savu kipa patiesìbu....esmu ievèrojis ka tie pashi vientiesìshi kuriem skiet ka uz meness neviens nav pabijis, arii par 9.11 kladzina ka amìshi pashi sev nojàja tos tornjus, un no shiem vientiesìshiem procenti divdesmit vèl piedàvà savu taisnìbu ka hitlers ir dzìvs un dzìvojot uz kkadas salas- tas nekas ka vins dzimis 1889 gadà emotion  Lai nu kà bet ticèt visàdàm kaktu teorijàm spèj tik tie kuriem smadzenìtes nestràdà gana àtri- kip baigaa neiespèjamà misija aizlidot 400t. kilometru lìdz kaiminjplanètai un ìslaicìgi pabùt tur emotion tas nekas ka ap zemi rinkjo tùkstoshiem satelìtu, kosmosa stacijà dzìvo cilvèki ilgàk par gadu, un pasi kosmonauti ap staciju bauda lidojumus fiksèti ar virvi, un skrùvè aparàtus dachikus etc.... bet vientiesìshiem jau tas viss arì domàjams liekàs safabricèts..shie pat dienu par nakti nosauks, ja ieveros ka kàds klausàs ticami. sry bet par shàdu mulkìbu publicèshanu pelnìts smux mìnusemotion

1 1 atbildēt

Es uzskatu ka ASV ir bijusi uz mēness, tiesa pati NASA ir daļēji atzinusi ka Fotoaparāts uz mēnes nav īsti darbojies kā nākas, PSRS ar es domāju būtu pamanījusi to ja ASV nebūtu bijusi uz mēness..

Taču jāatzīst ka tā bija ļoti liela veiksme, jo reāli, tajos gados bija ļoti zema saules aktivitāte, atlika uz saules notikt kaut vienam uzliesmojumam un mums būtu bārbekjū kosmosā, par pārsimts miljardiem.

0 0 atbildēt