local-stats-pixel fb-conv-api

Latviešu valodu labprāt apgūt sāk vēlvairāk.18

100 0

Domājat, ka latviešu valoda tuvākajā laikā izzudīs? Uz pasaules ir vairāk cilvēku, nekā visā Baltijā kopā, kas grib studēt laprātīgi Latviešu valodu.

Šajā video redzēsiet vienu Amerikānieti (viņa nav ķīniete, vai japāniete (visi, kas ir dzimuši ASV ir amerikāņi), kas mācās patreiz Latviešu valodu un jau daudzus citus vārdus, un pat teikumus prot labāk, nekā daļa Lindermana fanu.



100 0 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 18

0/2000

dažš labs krievs visu dzivi nodzivojis latvija nezina pat dažus vārdus

19 0 atbildēt

Sakarīgs video, tā vien liekas, ka krieviem piemīt iedzimts dauņa sindroms - nespēja iemācīties valsts valodu, kur viņi dzīvo emotion tad jau tiešām, krievus vajag sūtīt atpakaļ uz roģinu, bet ķīniešus ievest Latvijā, protams nodrošinot intensīvus valodas un integrācijas kursus, vismaz mazāk urlu un dzērāju starp viņiem, piedevām darba efektivitāte ķīniešiem arī ir augstāka salīdzinot ar krievu emotion

17 3 atbildēt

redzēts, bet vienalga +

9 0 atbildēt

Ja tā kārtīgi ieklausas Latviešu valodā, viņā izklausas mistiska un seksīga..

7 0 atbildēt

Cepuri nost.

7 0 atbildēt

Prieks par meiteni! Daudz labprātāk redzētu Latvijā JEBKĀDAS tautas pārstāvjus, kas ciena mūsu valodu, mācās to un runā tajā, nekā krievu, kas uzskata sevi par Latvijas pamatakmeni, tajā pašā laikā spļaujot virsū mūsu kultūrai. 

6 0 atbildēt

Tev pašam jāmācās latviešu valoda. Ievadā ir ļoti daudz kļūdu.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt