local-stats-pixel fb-conv-api

Pārsteidzoši fakti par laiku un prātu15

774 1

Prāts spēj izspēlēt visādus jokus ar mūsu laika uztveri. Pajautājiet, piemēram, franču speleologam Maiklam Sifrī par to. 1962. gadā Sifrī devās uz pilnībā izolētu alu, kurā neiekļuva pat dienasgaisma, un līdzi viņam nebija nekāda pulksteņa. Pēc iznākšanas laukā, viņš nodomāja, ka pavadīja tur 34 dienas. Patiesībā viņš alā pabija 59 dienas. Izolācija pilnībā mainīja viņa laika uztveri. Tomēr tev nav jāslēpjas alā, lai izjustu līdzīgu efektu. Tādi un vēl krutāki fenomeni ar tevi norit visu laiku.

774 1 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Interesants raksts kā jau vienmēr no tevis.

Bet saki, ko gribi, kad esi kopā ar seksīgu meiteni, laiks tiešām iet ātrāk emotion

26 0 atbildēt

Laika nemaz nav! Tas ir cilvēka radīts jēdziens, lai izskaidrotu un izprastu šo pasauli. Ja neticat, pamēģiniet iztēloties savu ikdienu bez jēdziena "laiks"! Nu, laikam nekas labs tur nesanāks... Faktiski mēs dzīvojam šajā vienīgajā mirklī, kas ir nemitīgi zūdoša nākotne, jo tiklīdz mēs it kā piedzīvojam nākotni, tā momentāli kļūst par tagadi un pagātni. Tas nozīmē, ka šīs visas "laika" daļas ir jo cieši saistītas. Var uzskatīt, ka laiks ir šis viens nemitīgi zūdošais moments, respektīvi- nekas. 

23 1 atbildēt

Tik labs raksts! Un ļoti labi fakti! emotion

10 0 atbildēt
Lieku +
4 0 atbildēt

Kad tu jauki pavadi laiku un dari kaut ko aizraujošu un interesantu, vienmēr šķiet, ka laiks paiet ātri... Un tad ieskaties pulkstenī un pats brīnies, kā tas laiks nemanot paskrējis. Un tad reizēm gribētos, lai laiks velkas mazliet ilgāk un lai tik ātri nepaskrien. Domāju, ka visi kaut reizi esam to piedzīvojuši. 

3 0 atbildēt

psihoanalītikā iet runa par 3 pulksteņiem. Tas kurš stāv, tas kurš iet, un tas kurš skrien. katrs var dzīvot kurā vien vēlas, kaut visos uzreiz. =)

3 0 atbildēt

Laiks Pagalam skaudri smīn Pagalam salds kā vīns Un kad tas nažus trin Es laikam laiku jūtu

3 1 atbildēt

Pirms sāku visu lasīt nodomāju-beidzot uzzināšu vai tiešām varu būt Matrix emotion

Raksts ir labais ++

1 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

Nejau laiks mainās :D bet nonākot ekstramālās situācijas, paātrinās lēmumu pieņemsānas proces un izpilde, attiecīgā laika posmā... Par to ir runājis arī viens krievu lidotājs Anatolijs Kvočurs

0 0 atbildēt

3. jau zinaju ;)

0 0 atbildēt

tas ka laiks skrien atri varu teikt ja nedoma par laiku tad tiesam vins paskrien bet ja visu laiku vero tad velkas 

0 0 atbildēt

6.-tā tiešām liekas,bet ja vecāku cilvēku iesēdinātu piem. skolas solā,kur būtu no dienas dienā jāstudē ļoti "aizraujošas" lietas,tad tas laiks arī viņiem visticamāk sāktu vilkties kā gumija emotion

*raksts ļoti labs +

0 1 atbildēt
Pārāk gari teksti
0 7 atbildēt