local-stats-pixel fb-conv-api

Latvija - Aunu valsts!56

728 39

Brīžiem šķiet, ka Latvijas iedzīvotāji atrodas mūžīgā ziemas miegā. Lai gan kopumā iedzīvotāju neapmierinātība ar pastāvošo kārtību ar darbiem neizpaužas, interneta komentāros vairums ir aktīvi taisnības cīnītāji! Bet pat komentāri reizēm mēdz pārsteigt.

Šis nebūs izklaidējošs raksts, šis būs raksts par jau zināmām lietām, bet nedaudz savādākā rakursā, jo reti kurš vispār aizdomājas par to, kādi esam mēs paši!

Reklāma
728 39 56 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 56

0/2000

Ne jau tikai Latvija ir aunu valsts. Visas ir tādas. Tas vienkārši ir cilvēka dabā - būt bara instinkta vadītam lopam.

65 0 atbildēt

Jā, šobrīd par Maxima cepās gandrīz visi, bet paies laiks un starp aktīvajiem cīnītājiem paliks tikai tie, kam tuvinieki vai labi draugi gāja bojā. Pārējie uzliks "nu neko jau nepadarīsi" masku un izliksies par beigtiem... Tā notiek vienmēr un visur... 

44 0 atbildēt

Nu beidzat vienreiz, jo vairāk to sūdu bakstīsat, jo vairāk smirdēs.

42 7 atbildēt

Ko var vārīties par šito huiņu, nav jau apnicis? Katru sekundi pasaulē nomirst 2 cilvēki...

16 2 atbildēt

Jēga no raksta nulle, neko jaunu nepateici, tik bakstās ap vienu sūdu kā tādas sūdu mušas. Kāds protests, kāds boikots? Nevienam, kas strādā pie šīs lietas tavs sūda raksts neitneresē un neviens viņu nelasīs.

p.s. Maximas šodien vienkārši pārpildītas, varētu teikt, ka tur vairāk cilvēku kā parasti. Laikam būsat ar saviem rakstiem viņu vairāk tikai popularizējuši, pēc nedēļas neviens vairs neko nerunās un maxima te būs un paliks un arī Re&re turpinās darbu, iespējams zem cita vārda.

11 5 atbildēt

VArbūt pietiks rakstus par to miskasti?

8 3 atbildēt

Lielais enšteins atradies. 

6 2 atbildēt

Un tagad pagaudosim par cilvēci, bet tāpat neko reālu nedarīsim.

4 1 atbildēt

Tāpēc es turpinu vēsā mierā iet uz tirgu...

2 0 atbildēt

smuks putniņš 3. bildē..

0 0 atbildēt

Signalizācija darbojās, jo bija viltus ugunsgrēka trauksme, ko apsargs + izsauktā apsardzes firma arī pārbaudīja (displejos uzrādās, kurā zonā ir trauksme)

 

 Ja nav draudi dzīvībai, kāpēc jāevaukē ļaudis (ko arī apsardzes firma esot pārbaudījusi)? Tāpat rīkotos 90% no jebkura veida ēkām + apsargs, manuprāt, nevienu neturēja veikalā ar varu.

Es necenšos aizstāvēt, bet tikai fakts - vai ugunsdrošības signalizācija spēj paredzēt, ka sabruks jumts? Vai kāds vispār spēj iedomāties, ka sabruks jumts???

Tagad, protams, mēs visi esam gudri un zinām:

1. kā jāceļ būdas;

2. cik lielām noslodzēm jābūt jumtiem;

3. kā jāevakuējas;

4. kad jāevakuējas

5. utmldz.

Vai mājās, kad noskan signalizācija, arī ņemat uzreiz pēdu 2km attālumā? Nē. Vispirms pārbauda, kāpēc signalizācija ir iedarbojusies un tad tiek zvanīts kontrolējošai iestādei (apkalpojošajai apsardzes firmai).

 Pa lielam tāda pati situācija.

 

Maxima ir līdzvainīga šajā traģēdijā, bet ne galvenais objekts, kas ir jāapsūdz (Rīgas dome, būvnieki, arhitekti utt): par tiem kkā aizmirstam. 

0 0 atbildēt

Pietiks taču cilāt šo tēmu, sāk jau tracināt.

0 0 atbildēt

Un kas no manis rakstītā ir tenkas vai meli? Ja reiz sauc mani par meli, tad lūdzu pamato to!

0 0 atbildēt

Būvfirmām arī neko nepadarīsi. Pazudīs viena, tie paši purni dibinās citu zem cita nosaukuma.

Esam mēs banānu valsts un viss. Pirmajā bildē ir perfekti redzama mūsu valsts sistēma. Viss ir saplīsis un taisās brukt, bet nevis kāds kaut ko salabo riktīgi, bet tik uzmet pa virsu kādu skaistu apmetumu, kurš pēc gada atkal nobrūk un viss.

Gribam iziet ielās? Paskatieties uz Grieķiju, cik tur asiņu jau izliets un nogalināts nevainīgu cilvēku, bet izmaiņas tauta ir panākusi minimālas, jo ja gribēs nocirst galvu vienam, tad atklāsies, ka tās jācērt veselam baram, un neviens jau negrib palikt bez galvas. Tāpēc nav vainīgo, un neviens arī neatzīsies.

0 0 atbildēt

Es jau neko daudz pat pašas traģēdijas Maxima sākumā par to neko daudz neteicu un šobrīd nekas nav mainījies. Jā, katastrofa tā ir priekš tiem, kam tur draugi, radinieki vai bērni gājuši bojā (ņemot vērā faktu, ka mēs paši arī esam kaut kam bērni lai arī officiāli tiek minēts, ka Maxima traģēdijā bērni nav cietuši un tas ir labi), savukārt pārējie vēl kādu brīdi šo tēmu pacilās, bet pēc pusgada jau tas būs aizmirsts pa lielākai daļai.Ko tad es gribētu ar to visu pateikt - esiet labi pret citiem jau šodien, palīdziet bez iemesla kaut vai tiem, kam šo palīdzību vajag tagad nevis pārciešot katastrofu kā Maxima gadījumā, jo tādu cilvēku arī nav maz. Un visi tie bļāvēji par boikotiem, Saeimas gāšanu, atbildīgo meklēšanu u.c. - ja nevarat savākties vienkopus lai kaut ko no tā visa realizētu , tad netērējiet ne savu ne citu laiku uz tādām lietām , jo es jau šobrīd redzu ka tas tā sauktais "Maxima boikots" dažus mēnešus internetā būs vēl un pēc tam nogrims aizmirstībā līdz nākamajai "nelaimei" , kādas Latvijai nav retums visās nozīmēs.

0 0 atbildēt

Cilvēki vienkārši ir mantkārīgi,ka tik naudu kabata var iebāzt.

0 0 atbildēt

4 fakts, veikali- mego tu saki, citur saka ka ELVI? kas tad tur uzdziivojas? tu te pusi piedirs klāt vai arī visi veikali tad uzdzīvojas? 

0 0 atbildēt

5. bilde vnk perfekta emotion

0 0 atbildēt

Pirmkārt, šis rakst ir pilnīgi nepamatoti nomelnojošs tikai vienā virzienā.

Visās valsts iestādēs, visos veikalos, visur, ugunsdzēsības trauksmes tiek uztvertas kā traucēklis, nevis kā nopietns brīdinājums, ja šāds negadījums būtu noticis kur citur, būtu noticis precīzi tas pats.

Otrkārt, boikotējot Maximu visvairāk tiek kaitēts tieši pārdevējiem krāvējiem un apsargiem, kuri tiek atlaisti, jo nav takš vajadzības barot lieku muti ja neviens uz veikalu tā pat nenāk.

Mēs, latvieši esam debīli un neredzam tālāk par savu deguna galu, pateicoties jums es mūs ienīstu.

0 0 atbildēt

Par MEGO es tev nepiekritīšu. Pazīstamais ar draugiem devās uz pēdējiem 4 latiem nopirkt kaut ko ēdamu stāvošajiem, lai kaut kā atbalstītu, bet MEGO menedžeris, uzzinot, kādam mērķim viņi pērk, sabāza viņiem pilnu grozu ar paiku bezmaksas. Pēc tam vēl atbrauca LIDO, iedeva paiku un citas iestādes!

0 0 atbildēt