local-stats-pixel fb-conv-api

Pēc 3 dienām sāksies!43

264 2

Pēc trīs dienām startēs jauns un seksīgs megakonkurss. Septembra megakonkursa tēma - oriģinālie un superoriģinālie raksti sociālajos tīklos! Domājam, gatavojamies un ģenerējam jaunas idejas. Galvenā balva ir tā vērta - jauns seksīgs un dārgs KTM ričuks no veikala "Veloprofs".

Kurš šoreiz nokodīs šo gardo kumosiņu un iebrauks skolā ar jaunu veļļuku to mēs redzēsim jau nākamajā mēnesī. Bet tagad noskaņojamies cīņai, apsēžamies lotosa pozā, izplešam rokas, pieliekam rādītājpirkstus pie īkšķiem un sakam mmmmmmmmm ... Un vēlreiz, liels paldies veikalam "Veloprofs", par šo lielisko balvu!

Izmantojot izdevību, gribu paziņot, ka ir renovēti profili. Bet tas nav viss, darbs rit pie jaunu lapu izveides un ir iesākta pilnīgi jauna profila izstrāde. Ar nepacietību gaidīsim uzlabojumus! :)

Starp citu, vai zināji, ka veikalā "Veloprofs" sākusies lielā vasaras izpārdošana?

264 2 43 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 43

0/2000

Jacky grib lai visi skolnieki ir nesekmīgi :D

41 3 atbildēt

Jacky saproti ka bērni nemācīsies . bet sēdēs spokos  lai dabūtu šito ričuku! NAISS JACKY :D

31 1 atbildēt

Tagat visi stundās caur telefoniem liks rakstus  emotion

19 0 atbildēt

Ieeju tajaa Veloprofs maajaslapaa un eju paskatiities kaadi shosejas ritenji ir tajaa vasaras izpaardoshanaa. Pats leetaakais ar visu akciju 600 ls, nothing to do here. :D

14 1 atbildēt

Oktobrī vai novembrī, rudens depresijas laikā, lūdzu, "smago" orgu un superorgu konkursu, kur jābūt vismaz 500 vai 700 vārdiem un skaita tikai balsis. Paldies.

11 0 atbildēt

es drīkstēšu ar viņu ripot pieteikties bezdarbniekos, man skola takā pabeigta...  emotion

12 3 atbildēt

Ja skaita tikai skatījumus no soc tīkliem, tad apsveicu to, kuram ir sakari kādā no lielajām dr.lv lapām...

8 0 atbildēt

Ādolfs Hitlers 1939.gada 1.septembrī, ar iebrukumu polijā, aizsāka Otro pasaules karu.. Un tagad pasaki, ko tu esi tādu izdarījis, lai tikai neietu uz skolu? emotion

6 0 atbildēt

Tagad visi bastos emotion

5 0 atbildēt
Balva laba, bet neatbalstu kritēriju par tiem soc. tīkliem. Būs tādi, kas di*sas pušu plēsīs, būs tādi, kuriem ir sakaritajos soc. tīklos un namaz neteikšu, no kuras grupas autors uzvarēs. Tātad, pagaidām metīšu plinti krūmos un gaidīšu ko citu.
5 0 atbildēt

būs tā, kā iepriekšējā konkursā, kad graudiem.lb lapa atbalstīja viena lietotāja ierakstus? tikai nevajag teikt ka tā nebija, jo man ir printscreen'i ;)

3 0 atbildēt

Nahuj, septembrī uz skolu neiešu. emotion

7 4 atbildēt

Es nezinu, vai par godu profila atjaunošanai ir bijis kāds raksts, kā arī es vēl neesmu visu kārtīgi izpētījusi, bet es gribu izteikt pateicību un atzinību - mēs jau sen to bijām pelnījuši!!! emotion

2 0 atbildēt

Aiziet! Dzirdējāt atkarigie? Močijat rakstus pirms laika :D

2 0 atbildēt

beidzot laiks būs līdzvērtīgs strādājošajiem cilvēkiem

2 0 atbildēt

Veloprofs sākusies lielā vasaras izpārdošana 29 augustā. Nja

2 0 atbildēt

Tur jau galvu var salaust tik daudz rakstus domājot :D Es vienu nevaru izdomāt :O

1 0 atbildēt

cik noprotu, tad uzvar tas, kura orgiem un superorgiem ir visvairāk skatījumu no sociālajiem tīkliem? varētu vienkārši noteikt uzvarētāju pēc balsīm vai skatījumiem...

1 0 atbildēt

emotion

1 0 atbildēt
MJ avatarsMJ

Būtu ar laikiem parādītu kur vēži ziemo, bet diemžēl nesanāks.. :) 

2 1 atbildēt