local-stats-pixel fb-conv-api

Galaxy S4 Zoom30

297 6

Sveiki Spoki, šoreiz pēc pailga pārtraukuma jauns raksts. Šoreiz ieskatīsimies jaunajā Samsung piedāvātajā Galaxy S4 modelī, ar nosaukumu Zoom.

Šis jaunais Galaxy S4 paveids ir domāts vairāk cilvēkiem kuri tālruni izmanto vairāk fotogrāfēšanai, bet joprojām ir patālu no profesionālas spoguļkameras.

Raksts par Galaxy S5 Zoom šeit.


/Raksts veidots 2013. gada Jūlijā./

Reklāma
297 6 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 30

0/2000

Izskatās baigi kropls. emotion

47 1 atbildēt

Kad čigāns stacijā man prasīs, lai iedodu pazvanīt, tad rādīšu, ka man jau tikai fotokamera, telefona nav.. emotion

34 0 atbildēt

Šim nav nākotnes.

27 0 atbildēt
Mans vecvecvectēvs teica kad kādu dienu varēs sazināties arī caur fotokameru, es viņam neticēju, bet tagad ir par vēlu lai viņam pateiktu kad tagad tas ir iespējams! :-( ar steigu mēģināšu atcerēties visu ko viņš man stāstījis!!!
3 0 atbildēt

saprastu ja to komeru varētu iegādāties kā gadžetu ko pievienot telefonam,bet šī ir hujņa

3 0 atbildēt

Frankenšteins.

2 0 atbildēt

Eu...!!! Iedod pafotografēt!

1 0 atbildēt

Šitādā klucī jau nu varēja salādēt daudz vairāk un modernākas tehnoloģijas nekā plakanajā telefona versijā. 

1 0 atbildēt

Mazliet pa dārgu..

3 2 atbildēt
R u serious? emotion
1 0 atbildēt

Apraksts labs, bet lieku mīnusu viena no pēdējā teikuma(Cik zināms pašlaik tālrunis būs pieejams vienīgi baltā krāsā) dēļ, kas, manuprāt ir stulba kļūda, nenomelnošu, bet likšu galdā konkrētu faktu - strādāju Tele2, šis telefons pie mums jau ir pieejams kādu 1/2 gadu(domāju, ka pie LMT vēl ātrāk) un viņš pie mums ir ZILĀ krāsā. 

Es vairākas reizes pārskatīju virsrakstu un raksta ievietošanas datumu, secināja, ka tu aprakstu veidoji it kā šis telefons tikai drīzumā iznāks vai ir iznācis nesen. Mūsdienās, 1/2 gads "telefonu biznesā" NAV nesen.

0 0 atbildēt

Datu maksimālais pārraides ātrums ir līdz 50 mbp/s, kas nozīmē, ka super ātro optisko internetu īpašnieki nespēs to izmantot pilnībā.  Interesanti kurš ta mauc klāt telefonu pa taisno pie optikas? Kāda vellna pēc vajag tik ātru netu telefonam. Tāpat ja grib pārkopēt bildes piesprauž pie datora.

Ar Gorilla glass man telefons (SE:active) ir izturējis jau 3 gadus, bez skrāpējumiem lai gan bieži eju dabā (man pat maciņa nav ) un darbs ir saistīts ar daudz putekļiem. Bet tu raksti kaut nedaudz paildzinātu telefona mūžu

0 0 atbildēt

Uk var nopirkt pa 180 paundiem :D

Protams mazlietotu, bet nu gandriz ka jaunu :D

 

Sakuma domaju pats tadu pirkt, bet beigas tomer iegadajos S3 ;)

 

Ludzu www.cex.co.uk

Fotokamera, ar iespeju pazvaniit :D

0 0 atbildēt

Nokia PureView 808, 41Mpix kamera! Pie tam bija izlaists jau 2012.gada Februārī! Kaut kā tas Samsungs ilgi kopēja ar kavēšanos.

41MP 41MP
0 0 atbildēt
Starpcitu bildes sanāk ļoti labas un apmierinās arī nopietnus fotogrāfus. Telefona jauda man lielāka neprasās, displejs gan pamazs.
0 0 atbildēt

Labāk paņemtu Lumia 1020

0 0 atbildēt

Šito redzēju veikalā (pati pirmā bilde), neatceros cik maksāja... Man liekās, ka tas ir vairāk domāts kā fotoaparāts, ne telefons... Bet kad viņu ieslēdzu, tur bija dažnedažādas aplickācijas, spēles (Angry Birds), App store, internets, utt... Bet ja es pirktu fotoaparātu, es noteiktu nepirktu šo te, jo...es tā arī pie bildēšanas režīma netiku... It kā doma laba, bet diez vai cilvēkiem tāda ir vajadzīga.

0 0 atbildēt

Varbūt nākamais solis būs klepjdators ar iespēju ielikt sim karti?

2 2 atbildēt

labs īstenībā

3 4 atbildēt

Samsung digitālās kameras nekad nav bijušas labas. Tāpēc, labāk pirkt vienkārši telesfonu, kas nu ar nav tas labākais, bet nu tauta jau ir pārāk nozombēta, lai zinātu ko vairāk par aifonu un zamzungu, bet nu katrā gadījumā, pērkam tad telefonu un kādu canon kompaktkameru atsevišķi. Lai gan plusi parastai kompaktkamerai salīdzinājumā ar viedtālruņu kamerām ir samērā maz.

0 1 atbildēt