local-stats-pixel fb-conv-api

Kā runāt ar meiteni?91

705 24

Daudzi puiši nemaz nedomā, kā runāt ar meiteni. Kāpēc? Jo viņi ir tie kautrīgie tipiņi un uzskata, ka dāmu nespēs piesaistīt. Šeit 15 lietas, kā un par ko runāt ar meiteni, lai visu nesačakarētu. emotion

705 24 91 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 91

0/2000

Nekad nepieļauj, ka meitene pateiks, par ko runāsiet.

- Nē, kuce! Mēs nerunāsim par Krēslu un Robertu Peteņsonu, bet gan par KHL komandu reitingiem, saprati?!!

Ja, piemēram, stāvesiet pārāk tuvu un runājot netīšām uz viņas izdalīsies jūsu siekalas vai tamlīdzīgi, viņa jutīsis neērti un dos Jums zīmi atkāpties. Vērojiet tās.

- Klau, tu esi stilīgs -khmpff- čalis un tā, bet -khmpff- vai tev tiešām katru reizi, kad es -khmpff- paveru muti jācenšas tajā iespļaut? -khmpff- Vismaz paej tālāk, paskatīsimies -khmpff- vai tu esi tikpat precīzs no metra attāluma!

Bet nekoncentrējaties uz smieklīgākajiem jokiem. Veidojat jautrību ar kustībām un darbībām.

- Jāni, es saprotu, ka tu vienkārši centies būt oriģināls, bet bāzt roku manā dibenā, lai spēlētu leļļu teātri nav laba doma!

Bez šī punkta neiztikt..mēs jau no mazotnes, no bērnības smilšu bedres, kurā spēlējāmies ar meiteni 5 gadu vecumā, atceramies, kā koķetējām.

- Anniņ, atceries, kā bērnībā smilšu kastē tu vienmēr izraki svaigas kakas? Tās visas bija nomanis, ja neskaita divas no Džerīša. Bet es tevi vienmēr mīlēju vairāk!

Ar laiku sākiet sarunas arī par intīmākām tēmām. Protams, tas nekādā gadījumā nav jādara uzreiz, bet pēc laika. Meitenēm patīk puiši, kas pēc noteikta laika spēj pievērsties nopietnākām un intīmākām sarunām.

- Tā, 8 garlaicīgas minūtes ir pagājušas, tagad pastāsti, skalā no 1 līdz 10, cik izbraukāta ir tava vagīna?

Jebkuras sarunas vidū, mierīgi, ņemat un iespraucat pa kādam komplimentam. Bet nevis kaut ko, ko saka vienmēr, bet kaut ko tādu retaku.

- Jā, šodien labs laiks, tava māte priecātos, ka viņas bērēs ir tik saulains... Starp citu, tev biežāk būtu jāģērbjas melnā, tad mazāk var pamanīt, ka tavas skaistās acis šķielē!

To meitene var uztvert kā uzbāzību vai to, ka esi viņas lelle, kas tikai cenšas izpatikt.

- Hei mazā, vai tu esi Bārbija? Es neprasu tāpēc, ka to kosmētikas kilogramu dēļ tava seja izskatās kā no plastmasas, vienkārši man šķiet, ka es varētu būt tavs Kens!

Ar vienu jautājumu uzsākat tēmu, turpinājumā tikai izsakat savas domaspar visu.

- Ko tu domā par sprādzieniem Bostonā? Man personīgi liekas, ka Hitleram bija sava taisnība par žīdiem, Rimi cenas ir šausmīgi augstas un tie mācītāji, kas iebilst pret geju laulībām, paši neiebilst pastumdīt zarnu saturu!

Atceraties, jautājumi ir būtiski. Piemēram, tā vietā, lai jautātu pa tiešo, kur tu esi augusi, labāk uzraksti - neizskatās, ka tu varētu būt augusi šajā apkārtnē.

- Tu taču neesino šitiem pāķiem, ne? Saproti mani pareizi, to, ka tu esi no pāķiem, redzēt var uzreiz, bet šajā krajā vismaz ir smukas meitenes!

Neslepiet savu būtību puiši. Nevajag baidīties no tā, kas tev patīk, kas ir tavas kaislības.

/attaisa ādas maskas rāvējslēdzēju, kas mutei priekšā/ - Man šķiet, ka normālas un harmoniskas attiecības var būt tikai tad, ja sieviete vismaz divreiz nedēļā uzkāpj uz maniem sēkliniekiem un ikdienā mani aplaimo ar zelta lietutiņu!

Pēc iespējas mazāk ir jāizsaka komplimenti par acīm un vispār ķermeņa izskatu. Šeit neietilpst skaista, jauka utt. Šeit ietilpst - Tu šodien izskaties skaista. Meitenei tas liks justies dīvaini, jo tas varētu izklausīties kā mājiens, ka citas reizes viņa neizskatās skaisti. 

- Tu šodien lieliski izskaties! Ēm... Es nedomāju ar to, ka tu citreiz izskaties slikti, vienkārši tās melnās drēbes, tavas šķielējošās acis... Un man žēl, ka tavs tēvs pakārās, bet vismaz arī šodien ir saulains!

Izsakat frāzes, kas parāda, ka jūs meiteni aplūkojat, tā teikt, seksuālā veidā..lai meitene jūt, ka viņu aplūko un iekāro.

- Zini, es vakar atkal lūrēju, kā tu mazgājies dušā... Divas reizes kulakā norāvu, bet ja tu nebūtu palaidusi smaku, būtu arī trešā...

emotion 

407 9 atbildēt

te top komentārs ir labāks par pašu rakstu! emotion

83 0 atbildēt

Kārtējās tīņu muļķības.Ja cilvēkam ir laba komunēt spēja viņš vienmēr runājot lieki vai pareizi panāks vēlamo.Esmu prasījis ļoti daudzām meitenēm vai viņas ir perversas un neviena no tā nav apvainojusies,protams ar humora piedevu,jo ja ir tad var turpināt jau skarbākus tekstus.Kā arī esmu jautājis par ko runāsim neskaitāmas reizes lai nesanāk ka vienmēr runāju tikai es un nemaz neinterēsējos par to ko grib runāt viņas.Ja latviešu valoda skolā bija sekmīga un var pārvarēt stulbo tīņa kautrīgumu ir visas iespējas.Bet uz katru tas darbojās savādāk,tpc nevienam tādas lietas nav jāmāca,ja ir jeblis tad ar nedabūs,ja smadzenes strādā tad būs čotka.

70 3 atbildēt

Paldies! Nu lab es dodos copēt kuces. emotion

- spoku modiņiem- jā, suņu mātes(kuces) !

33 0 atbildēt
šī pamācība ideāli der grāmatu sērijai "для чайников"
28 0 atbildēt

Jo vairāk domāsi, ko darīt un teikt, jo stulbāka būs saruna, tā kā šādi padomi visu padara vēl sliktāku. Galvenais vajag būt brīvam un drošam. Ja nekas nesanāks, tātad nebija īstā. :)

25 0 atbildēt

No pieredzes varu teikt, ka daļēji taisnība tomēr ir. Bet viena lieta, ko esmu ievērojis, kas visām sievietēm patīk ir gudri, spēcīgi un pārliecināti vīrieši. Nevaru saprast, kā tie hipster tizleņi (nu tās šaurās bikses un šaurās smadzeņu rievas) vispār var tikt pie otras puses.

16 1 atbildēt
Labi, laikam jāiet aprunāties... ar savu spilvenu ! :D
15 0 atbildēt

Pēc iespējas mazāk ir jāizsaka komplimenti par acīm un vispār ķermeņa izskatu.---

Hmm..vai tieshaam?!! Man gan patiik ka man izsaka komplimentus par skaistaam aciim emotion

13 0 atbildēt

No no no , es labāk iešu paēst un pagulēt, šonakt sapnī varbūt atradīsies laiks patrennēties dialogam ar meitenēm emotion

7 0 atbildēt

kārtējā pubertātes huiņa

5 0 atbildēt

Reiz gurdrs cilvēks ir teicis: Ja gribi seksu pieej pie sievietes un paprasi '' Gribi čiki briki ? '' Ja atbid nē tad ej pie nākošās ! Uz pasaules ir miljoniem sieviešu emotion

6 2 atbildēt

nesaprotu ko te var ņemties... naša raša ir parādīts kā rūnāt ar čiksām kur beigās tie divi čalīši visu laiku mēģina ar viņām iepazīties kā arī iegādāties porno vai prezervatīvus kuri tāpat viņiem pēc teorijas nekad nav vajadzīgi! :D

2 0 atbildēt

emotion dafuq did i read O.o sajūta, ka rakstu ir sastādījis jaunās paaudzes pārstāvis O.o

Kādai publikai ir paredzēts raksts? Tikai nesaki, ka 12 gadniekiem? O.o

1 0 atbildēt

Jau atkal vispārinājumi. -

0 0 atbildēt

Nekad neej simpātiksai meitenei tuvāk par 0.5m tad tu sāc domāt ar savu peni un....un.. tad gan ir pakaļā!

Nezinu, vai varu teikt savai meitenei, ka viņa ir resna? :D

0 0 atbildēt

Slima suņa murgi. Vienkārši runā. Šāda nožēlojama izlikšanās ne pie kā laba nenovedīs. 

0 0 atbildēt
Sviests! :D
0 0 atbildēt

Lielākoties vīrieši sievietēm liekas vai nu pārāk garlaicīgi, vai pārāk valdonīgi un brutāli.  Nevajadzētu klusēt un stulbi smaidīt, bet nevajadzētu arī noteikt kaut kādas tēmas par ko runāt. Saruna taču ir plūstoša no vienas tēmas pārejot citā, nevis tikai atbildes uz jautājumiem par tēmu.

0 0 atbildēt

ir dzirdēts, ka puiši meitenēm raksta pa tiešo par seksu, neko lieku citu nejautājot emotion

0 0 atbildēt