local-stats-pixel fb-conv-api

21.gs. genocīds – Camp 2221

364 1

Ziemeļkorejas šaušalīgā koncentrācijas nometne,kur slepkavo vēl šodien. Tikai viena no daudzām.

364 1 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

jācer ka tagadējais ZK vadonis ar savu bļaustīšanos uzprasīsies un lielie miera nesēji pārmaiņas pēc ienesīs demokrātiju tur, kur pēc tās tiešām ir vajadzība.

vispār šādas sistēmas ir slimas emotion

46 2 atbildēt

A varbūt tas ir safabricējums,lai liktu mums tā domāt,ka tā ir.

19 3 atbildēt
Man ir aizdomas ka USA uztaisiis suprise war...
13 0 atbildēt

Daudziem rietumos šādi stāsti ir tikai rīta ziņas ēdot sausās pārslas, taisoties uz darbu, ko klausīties mašīnā braucot, bet mēs nespējam pilnīgi aptvert kā tas ir, ko tas nozīmē, jo mums nav pieredzes. Tā rietumi klusē kamēr viņu sugas brāļi vienā pasaules izolēta nostūrī tiek badēti, galināti, pazemoti dēļ esoša perversā, ar varu apsēstā režīma dēļ. Neviens nesāks karu, jo nevienam labuma no tā nav, naftas tur nav. Ar savām problēmām pārņemti nēsam mēs līdz galam iznīdējuši visas tirānijas nezāles un godīgi teikšu neiznīdēsim ar. 

Cilvēki un vara ir kā degviela un dzirkstele. Vara tā elegantā uguns, nāvīga un bezgala skaista. Tik ilgi kamēr tu degsi savā stūrī tevi pārējie magnāti neaistiks, bet kas notiks, kad uguns sāks isplatīties ārpus rāmjiem, kad ZK sāks likt lietā savus ķīmiskos ieročus, kad uguns sāks cīnīties ar uguni? Nez vai pat tad mēs būsim ieinteresēti šai lietā............līdz nesāksim redzēt no sava loga dūmus aiz horizonta.

10 0 atbildēt

Šķībacainie kretīni... Droši vien ZK pati sataisīs sūdus. Lai tiek viņiem atomene uz galvas!

Man kumoss kaklā sprūst, kad iedomājos par tām mokām... Tas ir ļaunuma midzenis, un tas nav maz teikts.

4 0 atbildēt

Man, ja godigi ir bail iedomaties kas notiks kad ZK vadonim viss apniks un vins uzsaks karu :/

4 0 atbildēt
Jūs tik brēcat, cik ZK ir slikta, bet par Amerikāņiem tik to labāko. Nesaku, ka ZK ir labi, viņi ir pat šausmīgi, bet šitas salīdzinājumā ar to, ko dara Amerikāņi ir tīras zaķu spiras. Varat man bāzst mīnusus cik uziet, tikai tad Jūs pierādīsiet tikai to, ka krītat Amerikai ap kaklu un bučojat viņiem pakaļu. Pat tagad, kad ir atklājies tas amerikāņu spiegs un pasaulē ir nācis klajā viss ko lielo valstu līderi ir darījuši, Eiropa un Āzija ir vienīgie, kas neuzdrošinās Amerikai kaut ko iebilst vai sašust par tās rīcību. Pat tagad, ka Amerika ir pārkāpusi diplomātisko neaizskaramību, proti nosēdinājusi Dienvidamerikas prezidentu un pārmeklējusi tā lidmašīnu, lai gan viņiem uz to tiesību un pamata nebija. Eiropa un Āzija ir vienīgie, kuri klusē, kamēr Dienvidamerika ir sašutumā un to lietu tā neatstās. Ja piemēram Amerikas spiega vietā būtu bijis Krievijas, Vācijas vai citas valsts spiegs, GADU neapklustu politiskie skandāli šai sakarā, visa Eiropa un Āzija brēktu, cik šausmīgs noziegums ir pastrādāts. Vaitad tas neliecina par to, cik mēs esam vāji amerikāņu priekšā? Mēs burtiski krītam viņiem pie kājām, tā vietā lai parādītu tiem imperālistiem, viņu īsto vietu. Ja tas Jūs vēl nav pārliecinājies, kāda Amerika ir maita, tad paskatieties uz visiem viņas slepenajiem projektiem, saskaitiet upuru skaitu dēļ visiem eksperimentiem, saskaitiet pašu eksperimentus un tad izdariet secinājumus, kura valsts briesmīgāka - ZK vai ASV. Vēl neticiet? Tad paskatieties un slepeno projektu " Zilais stars ", kuru Amerika jau ir veiksmīgi palaidusi un dēļ tā pa pasauli klīst tās visas skaņas. Tas ir tikai lai paskatītos cik cilvēce ir bailīga. Galvenais projekta mērķis - kontrolēt cilvēka prātu un iznīdēt pusi Zemes iedzīvotāju. Pat tagad zem Amerikas ir atrasta milzīgas bāzes un šahtas ar slepeniem projektiem un ieročiem. Ja tagad vēl bučojat amerikāņu pakaļas, bučojiet arī tālāk. Man vienalga un godīgi sakot pat nospļauties.
3 2 atbildēt
Es no sākuma ticēju, ka Z. Koreja ir apnarkojusies, bet tā nav. Ieejat wikipēdijā un izlasiet par šo valsti...
1 0 atbildēt
MEN BEHIND THE SUN. atspoguļo šeit aprakstīto :)
0 0 atbildēt

Tas ir kautkas neiedomājams laikos, kad cilvēki ir "Brīvi"!!!

Tās tak ir šausmas uz ko spējīgs cilvēks, Ziedo brāļus un māsas lai kļūtu ,,Stiprāks,, ....

Pilnīgi negribas ticēt, ka pasaulē var valdīt kas tik briesmīgs...

0 0 atbildēt
Ticiet man, būs laiks kad tas adolbītais kim jongs sūds samaksās par visām savām un tēva izdarībām pret cilvēci.
0 0 atbildēt
Ziņās lasīju, ka ZK piesaka karu ASV. Ja viņi uzbruks tad būs traki, jo viņi visu ir kārtīgi izpētījuši.
0 1 atbildēt

pienaks laiks, kad ta resnaa aziatu simpanze norausies emotion

0 2 atbildēt