local-stats-pixel fb-conv-api

legionari:)39

6 32


6 32 39 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://youtube.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 39

0/2000

šovinistu cūku diršana!

GODS UN SLAVA LATVIEŠU LEĢIONAM!!!

20 0 atbildēt

Gudrāki jau par tādiem kā tu, ir, laigan ir arī izņēmumi. Bērnu lēģerus taisīja krievi, jo kad āriešu draugi brauca uz rautu, tad tā diedelnieku varza, kam vecāki bija nošauti jeb ieslodzīti tikai tāpēc, ka viņi citādi domāja, visiem ciemiņiem krita acīs un radīja sliktu iespaidu. Atceries tikai tās pašas bērnu nošaujamās kvotas. Komunisms un nacisms balstījās uz līdzīgu ideoloģiju, tikai ja nacisms bija par labāku rasi, tad komunisms balstījās uz tā saucamo "šķiru cīņu", lasi - harmonija būs tikai tad, kad tiks iznīcinātas konkrētas ļaužu grupas, kā inteliģence un aristokrātija.

Priecājies, ka tavi senči nepiederēja nepievienas no tām, citādi šī saruna nebūtu notikusi.

un vari nerakstīt savus ķeburus, izlasīju tikai 1. teikumu, tālāk viss ir kkāds nesaprotams savārstījums, labāk tad būtu rakstījis vāciski, tākā pa velti centies :)

 

Viens karogs, viena valsts, viena valoda!!! Par brīvu un latvisku Latviju!!!

 

 

__________

__________

 

10 0 atbildēt

krievu dunduki tik nodarbojas ar smadzeņu skalošanu un apmelošanu. Šitādiem nav vietas Latvijā.

Par brīvu un latvisku Latviju!!!

 

 

__________

__________

11 1 atbildēt

Par šo var smagi pa muti raut... emotion ...nespēj atzīt savu vainu nu tad nomelnosim cietušos... emotion

11 1 atbildēt

okupanti arī dirsa klavierēs, uz galda, grāmatās, uz šķīvjiem un citās tam neparedzētās vietās, vilka uz ballēm nozagtos naktskreklus, demolēja, šāva, izvaroja, zaga visu, kas spīd un nespīd. Tās liecības nav ņemamas vērā? jeb tās tu vienkārši nevēlies redzēt?

tu tāpat, kā citi nevēlies vienkārši pieņemt paša fakta esamību, ka Leģionāri cīnījās par savu zemi un valodu. Viņi cīnījās par savu dzimteni, nevis par nacismu. Jābūt tiešām šaurpierītim, lai neņemtu vērā to, ka nacisti atdzina, ka Latviešu Leģionāri nebija nacisti. Tas, ka tev uzdirst uz to faktu jau vien parāda kas tu esi un no kurienes esi nācis, tas laikam ir ieprogrammēts tavos slāva gēnos.

Un ja runājam par vācu valodas mācīšanos, tad vācieši nevienu citu valodu lāgā nezin, ja nu vienīgi angļu un bez vācu valodas zināšanām Vācijā nav ko darīt. Bet Latvija, kā tu iespējams zini ir blakām krievijai un latvieši paši par sevi ir gudra tauta un zin krievu valodu, bet grēko tādā ziņā, ka runā ar okupantiem viņu valodā, jo redz cilvēks ir ĪPAŠS un UNIKĀLS jeb vienkārši slimo ar dauna sindromu, kā saka uz stulbiem cilvēkiem neapvainojas, taisni otrādi, viņiem jāpalīdz.

Otra problēma ir tāda, ka Latvijā valsts dotē gan latviešu skolas, gan arī nezkapēc krievu skolas, kas ir nepareizi, jo tur priekšmeti tiek apgūti krievu valodā un pie reizes notiek smadzeņu skalošana . Ja krievu skolām atņemtu finansējumu, tad šāda krievu problēma diezgan ātri izzustu un krievi tiktu integrēti un asimilēti. Piemēram Vācijā skolas ir tikai vācu valodā. Ja vēlies kādā citā, tad meklē privātskolu.

Tākā aicinu visus latviešus nerunāt ar okupantiem viņu valodā. Kā tad cilvēks iemācīsies valodu, ja ar viņu runās viņa valodā. Ja nemāk lai mācās, ja negrib, tad iemācīsim!!!

 

Viens karogs, viena valsts, viena valoda!!! Par brīvu un latvisku Latviju!!!

 

 

__________

__________

 

 

9 0 atbildēt

Atvaino, vecīt, tev tiešām derētu pamācīties vēsturi vairāk nevis kaut kādu padomju propogandu! Pasēdi biksēs un izglītojies, pirms liec savus mēslainos rakstus spokos!!

8 0 atbildēt

Tu esi UNIKĀLS  gadījums emotionfano par komunismu, dzīvo nacistlandē, valodu esi itkā iemācījies no latviešiem, bet viņus nīsti nezkapēc emotion Par to valodas mācīšanos nedirs, valodu tik ātri neiemācīsies. Izklausies pēc nodevēja, dezertiera un kūdītāja, citu izskaidrojumu neredzu.

 

Aizstāvi komunisma šestakus, bet cel Vāciju :Reec:dirsā auzas, kur var kko tādu izdomāt emotion

Bet par Berlīnes vārtiem nestāsti pasakas :) neaizmirsti, kurš un kāpēc piedalījās Nūrnbergas procesā. Pietam tur tika atdzīts, ka Latviešu leģionāri nebija nacisti un no šī fakta izriet, ka viss šis te farss ir neparko, tik tukša muldēšana un naida kurināšana.

 

Mācies vēsturi puisīt :)

 

 

Viens karogs, viena valsts, viena valoda!!! Par brīvu un latvisku Latviju!!!

 

 

__________

__________

8 0 atbildēt

Palasi, ko par tavu sugu īstenībā domā Vācijā 

7 0 atbildēt

Pirmkārt - šajā video runā par latviešu policijas vienībām, aptuveni 2000 cilvēkiem, kas tika izveidotas 1941. gadā. Viņi darīja melno darbu, kuru vācieši viņiem lika darīt, un viņiem nebija izvēles. Leģions tika izveidots daudz vēlāk - 1943 gadā. Un leģiona vienīgā funkcija bija karot frontē. Turklāt leģions sastāvēja no aptuveni 150.000 cilvēkiem. Tagad no raksta autora gribētu paskaidrojumu - kā par 2000 cilvēku grēkiem var vainot 150.000, vai vēl trakāk - visu latviešu tautu??? Otrkārt - video dzirdēju, ka Salaspils nometnē ir gājuši bojā pat pusmiljons cilvēku. No skaidriem vēsturiskiem faktiem ir zināms, ka Salaspils nometnē vienlaicīgi nevarēja ietilpt vairāk par 2000 cilvēkiem, turklāt nacistiem tur nebija izveidota tāda nogalināšanas mašinērija, kā citās zināmās vietās (gāzes kameras, utt...). Ir zināms, ka kopējais bojā gājušo skaits sastāda aptuveni 10.000. Kārtējo reizi redzams, kā krieviem patīk pārspīlēt ar cipariem un jaukt gadskaitļus. Būtu labāk pastāstījuši, cik cilvēku mira, un kādos veidos mira krievu nometnēs? Par tiem bērniem - situācija bija tāda, ka daudzi krievu un baltkrievu bērni tika atdoti adopcijai, jo viņu vecāki bija nogalināti vai pazuduši. Jā, viņiem lika strādāt laiku darbus, tāpat kā visiem pārējiem laukos dzīvojošajiem. Un kas? Nevajag no mušas uzpūst ziloni. Vārdsakot - meli un provokācija. Kam tas ir izdevīgi? 16. martā mēs nepieminam latviešu policijas bataljonus, bet gan leģionārus, kuriem nav nekāda sakara ar Salaspili, Baltkrievijas akcijām un tamlīdzīgām lietām. Tas stulbums video beigās - atveda uz Latviju lai nogalinātu, bet daži ņēma un izdzīvoja. Nu tak, ja būtu veduši nogalināt, tad būtu arī nogalinājuši. Neticu, ka tām vecajām tantēm nav nekā laba, ko pateikt. Visticamāk, ka viņu teiktais ir vienkārši izrauts no konteksta, lai izklausītos dramatiskāk. Patīk klausīties propagandu? Nu tad tik turpini, tikai ieteiktu vispirms uzzināt precīzus vēsturiskus datus, kuri nav padomju iebiedēto vēsturnieku sagrozīti.

6 0 atbildēt

Tas jums par Sibiriju un citam tada veida huinam. 

5 0 atbildēt

KUR SKATĀS ''SPOKU'' administrātori un redaktori,ja šitādus mudaka ''iskandera21'' rakstus un komentus laiž SPOKOS????Par naida kurināšanu ir arī PANTS....vai,varbūt,SPOKU ''augšas'' ir ''sarkanas'' palikušas??emotion

5 0 atbildēt

Ja gribi kaut ko par bērnu mocīšanu, tad palasi par  POHA, tie krutie džeki savā Lokotas republikā kā ķīlniekus šāva arī bērnus, par viņu Varšavas varoņdarbiem vispār nerunāsim.

 

Visu cieņu krievu leģionam- POA, bet Google 30 lapās var atrast vienu foršu dziesmiņu par viņiem- http://www.youtube.com/watch?v=dS1RrWoFaPw

Latvieši lai nu par ko, bet par "чистоту арийской крови"  nekad nav masveidā murgojuši.

Krievi, kuri iebrauc Latvijā pašreiz, latviski iemācās praktiski uzreiz un viņiem viss šeit patīk-  tādi kā tu vienkārši ir šaurpierainas Pleskavas ģerevņu pabiru atvases, kuras,  tāpat kā orangutani, ir apmācāmas līdz  hm ...zināmai pakāpei.

4 0 atbildēt

Tas bij' labi - ''sūds izcirtumā''..emotion emotion

4 0 atbildēt

Ko tu tur mekšķēji??Vai man likās,ka kāda cūka rukšķēja??Esmu Polis!Jā!Un runāju,arī rakstu Latviski,atšķirībā no dažiem ''piskanderiem''emotion emotion

4 0 atbildēt

tieš tā un tad varēsi priecāties... emotion

4 0 atbildēt

citēju:''brigade kura strada latvieshi,strada uz mana teva jau 8 gadus''

kas tas ir, gay gangbang???

2 0 atbildēt

vakar joutubē skatijos....

0 0 atbildēt

Russians vienk russians...

0 1 atbildēt

sasmējos. paņēma jūs riktīgi uz trollismu dārgie spoki.

2 4 atbildēt

tici man,ja krievi grib-vinji to panems:D tikaj latviju vinji negrib piesavinat sev,tie ljaudis no krieviem kuri tur palikushi vienkarshi grib dziivot mierigi - staigat uz izvelem un t.t.cilvekam kursh piedzima jusu valsti obligati ir jadod pilsoniba,jo vinjsh tur piedzima.bet jusu valdiba jau no pasha s bernibas atnem vinjam pilsonibu,un pec tam jus prasat kapec tie krievi negrib kljut par latvieshiem?tas ir idiotisms.

0 8 atbildēt