local-stats-pixel fb-conv-api

Vai atlants var kaut ko nopelnīt?31

290 2


Vakar atkal domāju, kā lai tiek pie vieglas naudas, un pēkšņi atcerējos par atlants.lv interneta bibliotēku kurā var saņemt autoratlīdzību par saviem darbiem. Man, kā jau visiem studentiem, ir sakrājušies pāris vērtīgi darbi, kuru rakstīšana [arī rēķināšana] kopumā aizņēma ļoti daudz laika, tāpēc domāju, ka tie būs noderīgi arī citiem. Šoreiz [diemžēl] rīkojos pēc mērkaķa principa - sākumā saliku darbus, tad tikai sāku domāt vai tas ir tā vērts. Google man palīdzēja atrast šo to interesantu par Atlants.lv, taču tā arī neguvu skaidru atbildi uz savu jautājumu.
Sākšu ar to, ka, izlasot Atlanta "Licences līguma noteikumus", es biju neizpratnē kāpēc autoratlīdzība ir tik maza - tikai 15% no pārdotā darba cenas. Kāpēc Atlants.lv saņem lielāko daļu no ienākumiem? Saprastu vēl, ja viņi printētu nopirktos darbus uz papīra un sūtītu tos pa pastu, skaisti iesietus mapītē, taču tā tas nav. Tālāk sāku lasīt komentārus dažādos forumos. 2005. gadā par Atlants.lv pārsvarā bija tikai pozitīvas atsauksmes.

290 2 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 31

0/2000

fui, cik nesmuki... bet naudas smarža patīk visiem.

40 0 atbildēt

Nez kapēc es vienmēr pati mācījos pat līdz 12 naktī un pildīju pati visus mājasdarbus,ja bija jāpilda projekti,taisīju jau uzreiz,lai nav pēdējā mirklī,bet informāciju meklēju pārsvarā netā. Nezinu,kādēļ tagad pamatskolnieki nevar pakustināt savus tuklos pirkstus un uztaisīt visu paši,mazliet padarbinot savas pelēkās šūnas!

34 0 atbildēt

Atceros vēl tos laikus kad skolā gāju un nemācījos - pienāca gada beigas, visu kaut kā vajadzēja labot. Ko es? Es iegāju atlants.lv nokačāju visu ko man vajdzēja (par ko es arī samaksāju), dabūju 4 vai pat vispār darbu nepieņēma.. Visi učuki tos darbus no galvas zina, citi jau bija mēģinājuši tādus pašus iesmērēt, tāpēc.. nu nezinu... Sūdīgāk tad, ka kaut ko nopērc, un tas ir tik šausmīgi nepilnīgs - nepavisam nav tas, ko vajag.

25 0 atbildēt

Es nopirku teksta analīzi atlantā, dabūju no skolotājas 4. Lats 95 vai 95 santīmi bija laikam pārāk lēts:D

8 1 atbildēt

Meh , šad tad pats kaut ko iegādājos atlantā , tīri bāzes pēc - pārlasi , izmaini struktūru , pieliec savas idejas , vēl infu atrodi un aiziet.

4 0 atbildēt

Tagad kad kāds kko teikt par atlantu, vai būs kāds atlanta pārstāvis man būs savs viedoklis par šito :)

5 2 atbildēt

Es vienreiz no atlanta novilku kaut kādu analīzi vēsturē, bik pamainīju sākumu, šur tur iemetu savus teikumus un dabūju 8...bet pēc tam izrādījās, ka to pašu darbu bija novilkuši vēl 3 klasesbiedri un nodevuši bez jebkādām izmaiņām emotion

3 0 atbildēt

Tas tak ir normali, tik naudina skaitas atlants konta, jus perkat citu darbus.... naudina paliek atlantam..

3 0 atbildēt

Man čoms dokturantūrā vienā priekšmetā 7 dabūja ar atlanta darbu! emotion

3 0 atbildēt

Ja tu butu Atlanta īpašnieks, agri vai vēlu naudas kārs tu rīkotos tāpat. 

Tāpēc nevajag starpniekus izmantot un sūdzēties. Uztaisi savu lapu, saliec attiecīgos meta tagus, ļauj Googlem tevi indeksēt, dari lapā kaut ko lai paātrinātu procesu un panāktu lapas parādīšanos Google rezultātu pirmajās lapās un bums. Drīz vien kāds tevi atradīs un pirks, pārskaitot naudiņu pa tiešo kontā.  Ja negribi noņemties ar lapu taisīšanu, taisi blogspot. 

2 1 atbildēt

Labi, ir jau cilvēki kuriem varbūt nav vairs vēlmes ko taisīt pašiem, tāpēc labāk ņem un nopērk kādu jau gatavu darbu. Bet man tomēr patika ZPD darbus taisīt pašai. Bija grūti, ilgā sēdēšana bibliotēkā, kad nebija interneta mājās, toties es vismaz pārzināju savus darbus no A līdz Z. Bija idioti, kuri jau bija npirkuši citu darbus un pat nevarēja nomainīt gadskaitļus projekta beigu datumam vai pat vārdu, kas ir autors utt. Tāds aplauziens publikas priekšā. Toties, pēdējā gadā izvēlējos neprezentēt, kaut gan darbs labs un ielika 5-nieku, netaisīju prezentāciju, jo jau apriebās, ka neviens neklausās manā darbā - ne ko es stāstu, nekā.. Kāda jēga. Tā pa 3 gadiem no 10 un 10 un atzīmes 5, kopsavilkums tomēr bija labs. 

1 0 atbildēt
Mjau, a tev dirsas smarža nepatīk.?
2 10 atbildēt