local-stats-pixel fb-conv-api

Pusaudzis plāno savu pašnāvību, jo skolā viņu vairākus gadus pazemo.68

866 5

Stāsts par kādu 7.klases skolnieku un viņa nevēlēšanos dzīvot pēc tam, kad tas tika ilgu laiku apsmiets. Taču, kad zēns ievietoja soc. tīklos bildi ar tekstu ''Es plānoju pašnāvību savā dzimšanas dienā'', tas apgrieza visu kājām gaisā... emotion

Reklāma
Reklāma
866 5 68 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 68

0/2000

Diem žēl tā tas notiek un notiks vēl nereizi, pusaudži nesaprot, ka ar to, ko viņi sauc par nevainīgu jociņu, viņi noved cilvēku līdz kritiskam stāvoklim un var teikt piespiež izdarīt pašnāvību, diem žēl aptver viņi to tikai tad, kad ir jau par vēlu, stāvot pie "resnā" puikas kapa ... Labi, ka Džeks izdzīvoja un pārdomāja taisīt pašnāvību ...

189 3 atbildēt

pēc gadiem 15 visi nodirsēji strādās pie viņa par apkopējiem

144 3 atbildēt

Izaugs un no apaļīgā puikas kļūs par  gluži cērtamu čali + vēl līdz tam laikam būs iemācījies, kā nejaukos klasesbiedrus nolikt pie vietas.

75 1 atbildēt

kropļi, katram no jums un katram jāpārdomā ko jūs sakat, iespējams pasakot kādam "Tu bomzis sīkais" dusmās vai kā, iespējams varbūt tiešām tam bērnam aizejot mājās ģimene raujās divos darbos un tāpat nevar savilkt galus kopā un patiešām nav ko paēst normāli un skatās visu uz atlaidēm tā vietā kā citi iepērkās neskatoties cenas, tāpēc atgādinu vēlreiz apdomāt ko teikt, jo pats to sāku darīt tikai tagat, kad esmu palicis viens pats un apglabājis vienīgos kurus jebkad mīlēju. Tēvu, māti. emotion

57 0 atbildēt

Labi ,ka tādi cilvēki eksistē :) 

20 0 atbildēt

Te ir skaidrs ka viņš nemaz negribeja taisīt pašnāvību, bet neredzot citu iespēju sauca pēc palīdzības. Ļoti iespējams ka nesaņēmis palīdzību viņš to būtu arī izdarījis, bet ļoti iespējams arī nebūtu. Pašnāvību izdarīt nav tik viegli, jo lai ko tu domātu darīt vismazāk cilvēks vēlas palikt par dārzeni un turpinat just. Tāpēc ja nav 100 droša pašnāvība pieejama, tad izdarīt to ir grūti. Es pēdējo 4 nedēļu laikā esmu mēginājusi to izdarīt 5x, bet ne reizi pat slimnīcā neesmu nonakusi. Taka gribas vai negribas to atzīt, bet tas tomēr viss ir šovs, ja tādas domas liec internetā. Gluži kā es tagad.. Iedodu iemeslu jums pakomentēt un paskatīties cik daudz uzskata mani par debīlu un pasmiesies, un cik daudz notēlos ka interesē kas notiek ar mani. Bet visā visumā svešiem cilvēkiem ir vienalga, gluži ka par tām vēstulēm, uzrakstīja lai redzētu kas notiks un viss, nejau tāpec ka interesēja nepazīstams puika.

14 3 atbildēt
diemzel esmu gajis taam cuucibam cauri ! sausmigi riebjas tie kretini, kas doma, ka vini ir viss, ja var uzkapt, kaadam uz galvas ! 100% sis puika pec laika savaks sevi rokas, sportos, mainisies un kluus par ko krietni labaku nekaa tie sasoditie neveiksminieki no kuriem veelak vien alkoholiki lielwka dala iznaak !
10 0 atbildēt

Tikai tie, kas paši izgājuši tam ir cauri, var saprast, kā jutās šis puika tajos brīžos, kad viņu apsmēja un ne jau vienu dienu, bet vairākus gadus. Mana pieredze diezgan līdzīga bijusi, nekā iepriecinoša. Un man ir tiešām žēl, ka pasaulē notiek tādas lietas, kuras sajāt var dzīvi ne tik pieaugušajiem, bet pat bērniem, kas pēc tam var izaugt ar nepareizu dzīves uztveri , kas atspēlēsies pēc tam uz tiem, kas ar viņu nopietnākos kontaktos ieies. Šī ir aktuāla problēma un tā būs vēl ilgi kamēr cilvēki nesāks domāt līdzi tam ko dara, tostarp arī to bērnu vecāki, kuru bērni skolās apceļ citus, katru dienu , katru gadu. 

4 0 atbildēt

Nu, dzīve nav viegla nevienam - tikai retajam kaut kas notiek ''nahaļavu'', taču ir pierādījies, ka par to tāpat agri vai vēlu jāmaksā. Padoties, protams, ir visvienkāršāk, bet šajā situācijā saprotu puiku - kāda tur cīņa, bērns taču vēl. Arī pats visu šo esmu piedzīvojis sākumskolā - aspmiešana, reizēm fiziski tiku aizskarts -, bet, pateicoties tam, tagad varu pilnībā pastāvēt par sevi gan fiziski, gan emocionāli (5 gadu laikā TKD daudz esmu iemācījies). Vismaz labi, ka nepaspēja sevi nonāvēt puika, tad būtu bijis krietni sūdīgāk. 

4 0 atbildēt

Ka tik nesanāk tā, kā Ričemons teica, ka pēc 15-20 gadiem visi nolicēji strādās zem viņa! To arī novēlu viņam!

4 0 atbildēt

Kā gribētos aizbraukt un visiem dirsējiem kārtīgi pret betonu seju parīvēt.

4 0 atbildēt

faak, es jau domāju ka būs saņēmies uztaisīt to pašnāvību. emotion

bet vispār tādi nūģīgi cilvēki ir visur un pēc tam iedalās 3 kategorijās - 1. turpina dzīvi kā līdz šim paciešot visu, un dzīvojot nejēgas dzīvi. 2. izdara pašnāvību jo saprot ka tā dzīvot nevar. 3. meklē iespējas kā dzīvot labāk un kļūst ietekmīgi. 

10 6 atbildēt

Attention whore, ja gribetu uztaisit pašnāvību, tad jau nebūtu ieveitojis internetā.

4 1 atbildēt

brutāli saskrāpējis roku. emotion pat kaķēns smagāk ieskrāpē emotion

2 0 atbildēt

Kaut nu mazais saprastu, cik patiesībā dzīvība un iespēja dzīvot ir skaista.

2 0 atbildēt

nu ja protams tizli,ka grib nomirt bet reali es nesaprotu kāda līdzjuutiba jaisaka? juus pat to cilveeku neesat nekad redzeejushi dziive pazinushi un juus runajat taa itka pashnaviibu gribetu izdariit ,kaads jusu radinieks jeb draugs. pffs

4 2 atbildēt

Bija joks par šiem huligāniem. "Piecus gadus pēc skolas beigšanas skolas huligāns joprojām atņem manu pusdienu naudu. Starp citu, stacijā viņš tirgo ļoti garšīgas sviestmaizes."

2 0 atbildēt

Attention whore.

1 0 atbildēt
Jaa, pat es par to esmu domajis, bet man viss ir savadak. Bet vismaz vina mate nepadevas un nelava delam to pasu izdarit, cik es zinu, no 15-20 gadiem cilveki par tadam lietam biezak doma...
1 0 atbildēt

Vai tik puikam nebija domas par to, kā iegūt cilvēku uzmanību? ja tu graizies, jo tev tiešām viss ir tik tālu aizgājis, tu nelielies ar to, nestāsti, ka tajā un tajā datumā darīsi sev galu. Protams, jauki cilvēki, kas zēnu atbalstīja, bet ir jādomā reāli - neviens nelielīsies ar sagraizītām rokām un pašnāvību, ja to patiešām vēlēsies darīt.

1 0 atbildēt