local-stats-pixel fb-conv-api

Slepkavnieciskie mēnessērdzīgie.15

186 5

Viņi nogalināja,kamēr paši gulēja...



186 5 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Cēzars no Ugunsgrēka  emotion

13 1 atbildēt

EEG testi, psihoanalītiķu slēdzieni - ir taču vesela miega zinātne,kas to vien dara,kā pēta smadzeņu viļņus miegā un kā tie atšķiras veseliem cilvēkiem, mēnessērdzīgajiem un citu miega traucējumu upuriem. Ļoti augsta līmeņa neiroloģija - tie ir dati,ko nevar viltot,jo cilvēks nespēj apzināti mainīt smadzeņu impulsus :)

8 0 atbildēt

Es pa naktīm staigāju kliedzu utt. pārsvarā no stresa.   ceru ka ar mani tā nenotiks

3 0 atbildēt

Pac kad biju mazāks biju mēnes serdzīgs diezgan drausmīga sajūta kautgan dažas lieta ko darīju pa miegam atceros it īpaši kad iegāju toaletē un sāka raudāt un bļaut nē lidmašīna avarēs mēs visi mirsim :D

2 0 atbildēt

Nesen pa televizoru rādīja par cilvēkiem kurii miega laikā nodarbojas ar seksu.Viens čalis pat gandrīz iesēdās par izvarošanu,tikai ārsti pierādīja ka viņam ir miega traucējumi. Un kā izrādās tādu cilvēku ir daudz.emotionemotion vispār dīvaini pa miegam nodrāzties un neko neatcerēties.

1 1 atbildēt

dažiem ir labi pierādīts,ka viņi tiešām gulējuši,bet citi vienkārši mācēja izbraukt cauri ar melošanu - tomēr fakts paliek - tādi gadījumi ir.

0 0 atbildēt

Biežāk ir dzirdēts, ka mēnesserdzīgi ēd pa nakti to nezinot emotion

0 0 atbildēt

paklau, man nevajag auklīti :D sen jau skolas sols aiz muguras un bērnības naivums kopā ar to :D   es atradu interesantu info un uztaisīju rakstu. Avots arī minēts - ja gribi, vari pats pētīt - tā nav nekāda wikipēdija. Ja es uztaisīšu rakstu par to,ka tikko Rasels Krovs nofotografēja "NLO", Tev šķitīs,ka es uzreiz arī ticu NLO? Man ir vesela rakstu sērija par japāņu mitoloģiskajām būtnēm - vai Tev šķiet,ka es izvairos no publiskajām tualetēm,jo baidos no Aka Manto - japāņu leģendas?

Es tikai piegādāju informāciju - auditorija pati izvēlas,cik daudz ticēt. Un tas,kam ticu es pati ir tikai un vienīgi manā pārziņā.

0 0 atbildēt

es jau nestresoju,tikai norādīju,ka neesmu vairs bērns,kas visam tic bez jautājumiem.

0 0 atbildēt

2 raksts njaa..

0 0 atbildēt

Menes serdziba rodas tad ja zidaini pabaro ar menes pienu .vai berns parbijies pilnmenes laika no kautka tumsa .mums skola bija gadijums ka meitene iet pa trepju margam un nenokrita bet vienam mulkam puikam bija janosauc vinas vards un meitene nokrita un salauza kaju

0 0 atbildēt

džīzas! ne jau vienmēr visus uzpērk - ļoti daudz gadījumu ir pavisam reāli.

0 1 atbildēt