local-stats-pixel fb-conv-api

Briesmīga slimība7

266 0

Tatjana Angus no Lasvegasas cieta no ļoti briesmīgas slimības - akromegālijas.

Akromegālija jeb Šreka slimība ir hroniska un progresējoša slimība, kam raksturīga pastiprināta augšanas hormona veidošanās, izraisot neproporcionālu skeleta, iekšējo orgānu un audu augšanu, kā arī metabolisma traucējumus.

Tatjanas ķermenī bija paaugstināti augšanas hormoni. Pēdējos 12 gadus viņa meklēja zāles kuras varētu palīdzēt.

Reklāma
Reklāma
266 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 7

0/2000

Žēl meitenes :( Nomira tik jauna.

Un par ko visvairāk žēl - varu saderēt, ka dzīves laikā viņai nācās paciest garāmgājēju nicinošos skatienus un komentārus par viņas izskatu, bet viņa tur tiešām neko nevarēja ieteikmēt.

55 0 atbildēt

Tad tak ir vienkarši breismīgi! emotion

11 0 atbildēt

Pierādījums tam, ka ne viss ir tā kā izskatās.

Bez cinisma, bet, ja netiktu minēts par viņas slimību, vairums vnk norietu, ka rij pārāk daudz. Mācība visiem, lai nespriež neko nezinot.

Skumji...

6 0 atbildēt

Kačoki nesūdzētos par sho. citi bargu naudu maksā par augšanas hormona kursiem :D Bet nu nē, nav smieklīgi, žēl sievietes!

4 0 atbildēt

Šausmīgi, kas meitenei bija japārdzīvoemotion

2 0 atbildēt

Žēl, tiešām skaista meitene bija! emotion

1 0 atbildēt

Protams, žēl meitenes. Bet rakstā ir pieļauta viena, manuprāt, briesmīga stila kļūda, kas mūsdienu samaitātajam lasītājam noteikti liek pārlasīt to teikumu 2x un pajautāt sev "Kas pie velna"? Proti, viņa nodarbojās ar zirgu jāšanu (horseriding - netulkojam tieši vārds vārdā). Bet vārda "zirgu" var pilnīgi mierīgi iztikt, jo tāpat visiem skaidrs, ka normālos apstākļos jāj tikai uz zirga. Tagad konteksts liek nosmīkņāt...

1 0 atbildēt