local-stats-pixel fb-conv-api

Kādēļ skolā bija tik labi?37

545 6

/Pacelts/


Labs vakars Jūsmājās!

Pētot rakstus uzgāju rakstu par gulēšanu skolas solā un piemetās tāda kā nostaļģijas lēkme...


Pats jau skolu esmu beidzis un azigājušo mācību gadu ar gulēšanu nodarbojos augstskolā, bet ne par to ir stāsts.

545 6 37 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 37

0/2000

true,true..ja citus gadus negribas lai skola sākas..tad 12.klasē negribas lai beidzas

49 3 atbildēt

Dzīve nav ne VIEGLA ne GRŪTA! Tā ir tāda kāda tā ir un tā ir tāda, kādu mēs paši to veidojam! emotion

29 1 atbildēt

bet skolēni tūlīt nosauks milijons iemeslus lai ierādītu ka skola ir cietums emotion

24 2 atbildēt

Pazīstamas sajūtas

10 0 atbildēt

Tā jau ir tikai skolas labā dzīve emotion emotion

8 0 atbildēt

Nu,man skola apnika jau kādā 4. klasē, pārējos gadus novilku ar domu,ka par spīti tiem skolotājiem,kuriem es neesmu tīkams personāžs netaisos loderēt uz četriniekiem + vidusskolā vienkārši bija žēl zemē nomesto gadu,lai ņemtu un tā uzreiz aizietu. Tagad strādāju, zināt ko.. ja skolas laikā uz skolu varēja vienkārši neaiziet,tad tagad nevar no rīta guļoti zidomāt,ka gribas pagulēt.ir jāsvempj pakaļa augšā un jāiet (lidoju uz darbu,jauku dienu spokiem!).

8 0 atbildēt

vidusskola nav obilgāta (skolotāju mīļākais teiciens emotion, bet taisnība ir). kad mācījos vidusskolā tādu pofigistu bija maz,pārējie skolēni jau bija sapratuši,ka labas sekmes ved pie labiem līmeņiem eksāmenos un tie savukārt pie budžetiem augstskolās... bet skolā tomēr bija foršāk emotion

6 0 atbildēt

tas ir jāpiedzīvo, savādāk to nesaprast. bet paldies par patīkamo atmiņu izšķirstīšanu :)

4 0 atbildēt

laiks tiešam skrien tik ātri O_o

vēl nesen bija man pirmā diena 1. klasītē, bet tagad jau palikuši vien 2 gadi skolā.

4 0 atbildēt

Arī es nu jau deldēju augstskolas benķus, bet skola palikusi atmiņā ar skolotāju autoritatīvo attiexmi ("Pareizi ir tā, kā es saku, tev jādara tas un šitas, ja ne tad būs slikta atzīme. tev nav taisnība") utt. Tā kā uzskatu sevi par pietiekami patstāvīgu cilvēku un mājās nedzīvoju jau 5 gadus pirms vidusskolas beigšanas to bija ļoti grūti pieņemt. Pārejot uz augstskolu grūti pierast, ka vari neiet uz lekciju, ka pasniedzējs gaida, kad ar viņu diskutēsi un aizstāvēsi savu viedokli, ka vari nedarīt to, ko pasniedzējs saka, bet jārēķinās ar sekām..  Tomēr ar skolu saistās pozitīvas atmiņas. vienīgā skāde, ka šīs atmiņas kaut kā "uzpeld" tikai pēc tam, kad esi jau pabeidzis un  sliktais aizmirsies :)

3 0 atbildēt

Ir, ir taisnība. Kad skola beigusies un jāstrādā darbs, tad saprot, kas paīstam dzīvē ir grūti. Un cik grūti nāk nopelnīt katru kapeiku, bet cik viegli un ātri viņa iztērējas un ne jau izklaidēm.

3 0 atbildēt
Kad mācījos vidusskolā, tad to vien tik gaidīju, kad beidzot viss beigsies. . . Tagad varu tikai sapņot cik patiesībā tas bija foršs laiks.
3 0 atbildēt

Viens no labākajiem rakstiem, ko esmu lasījis! emotion

6 4 atbildēt

True story

4 2 atbildēt

Vecīt ,tu esi kopija man !

3 1 atbildēt
repekteju tavu viedokli, bet man par skolu ir maz kas pozitivs sakams. Piemeram pirms kadiem 5gadiem 1cnalis mani pagruda tik stipri, ka biju soka stavokli visu dienu, kas visticamak ari bija aizsakums manam diabetam. Un vel tie debilie temati, piemeram matematika - visas tas debilas formulas and shit, nu 100gaad nav vajadzigi. Skola parslogo skolenus un nelauj radosi izpausties. Atsedesu videne , ar pec iespejas labak sekmem un miers, darisu kas man patik-izmacisos par sporta deju trenneri, un maybe tiesnesi-laiks radis. Anyway ++ Tev!
2 0 atbildēt

Ja man butu otra iespēja mācities, es to izmantotu un daritu visu pilnīgi savādāk, jo dzive ir daudz skarbāka, neka tā liekas skolnieka gados.

2 0 atbildēt

Skola - kajas uz galda, kops 7. klases neviens majas darbs, skolu basto nenormali un eksamenus noliec labak, ka lielaka dala zubru, mans gadijums 3 gadus atpakal.

4 2 atbildēt
Es nu jau pēdējos mēnešus pavadu vidusskolā.Tomēr nevarētu teikt ka par pavadītajiem gadiem man būtu pārāk patīkamas atmiņas , jo it īpaši par pamatskolas laiku kad biju, tā teikt, iekaustāmo un apbižojamo saraksta aukšgalā.
1 0 atbildēt

yup skolas laiks ir īpaši vērtīgs radošiem un darbīgiem cilvēkiem, jo tad Tev ir gandrīz pilnīga rīcības brīvība. Bet nu man arī to bija tajā laikā grūti saprast.

Klasiskā pieaugušo dzīve ir īsts cietums. Darbs no 9 - 17 atkal, atkal, atkal un atkal... Es to nevaru izturēt. Vienīgā iespēja, kā to var izturēt - ja Tev paralēli ir iespēja norauties no ķēdes jeb kārtīgi tusēt vai arī kas cits, piem. ģimenes dzīve. Tad tas kaut kā izlīdzinās un tu šos ikdienas nesmukumus vari pieciest. Nu vēl variants, ja darbu mīli, tad nav tik traki. Vēl jau ir cilvēki ar biezu ādu, kas pieņemu visu kā tas ir iekārtots un ar to ir mierā.

1 0 atbildēt