local-stats-pixel fb-conv-api

Tests maximā iv34

222 4

Chaw spoki!

Lai arī cik reizes man Centis nesūtītu dusmīgas vēstules un, lai arī kā amatpersonas necenstos mani uzpirkt, es palieku taisns, kā jauna priede un dodos pēc Maximas jaunās avīzes un bez baiļu dodos uz savas krajas Maximu, lai Jums mīļie un dārgie nestu vēstis par to kas labs un jauns Maximā!

Brīdinājums!!! Maximas fani varat nelasīt, jo es neesmu profesionāls testētājs, bet izlaists, subjektīvs amatieris.

Nu ko, laiks ieskriet pie Centa :D

 

1. Kabatlakatiņu komplekts.

Cena: 0.69LVL

Apraksts: Kurš gan kādreiz nav ar skaudību skatījies uz vecāka gadagājuma ļautiņiem, kas uz ielas par spīti papīra kabatlakatiņu ērai, velk uz ielas ārā savu smagi piešņaukto lupatu un mēģina atrast, kādu vēl nepiešņauktu stūri, lai to piešņauktu bez žēlastības. Un tad kad melnais darbs ir panākts, mitro lupatiņu nevis izmet, bet liek ķešā, lai arī kabata paliek viegli mitra. Tā kā šonedēļ vidēji ārā ir ap mīnus 10 tad pile deguna galā ir pierasta lieta. Es drošības pēc ņemu līdzi visu lupatinu komplektu, jo man šņaukāties besī. Lieta tāda, ka apmēram pēc 1h lupata paliek mitra un kādu brītiņu nelietojot sakalst, kas izraisa pretīgumu pašam pret sevi, lai kaut cik saglabātu goda paliekas izmetu šņaucamlupatu ārā.

Mērķauditorija: Mīļie jaunieši, vēlaties ietaupīt uz vecvecāku rēķina- da paņemat un uzdāviniet šiem šitos svētkos, neviens normāls šitos draņķus nelieto.

Vērtējums: **

Rezumē: Viss mainās un plūst, šito ēra jau sen kā cauri.

 

2. Baltmaize galda

Cena: 0.15LVL

Apraksts: Tikko nomaksāji siltuma rēķinu un saproti, ka esi uz sēkļa, jo mājās nav maizes, bet tev makā tikai 15 sančiki, bet karte, kurā atrodas visa nauda pievākusi sieva, lai tu slabaks alū visu algu nenodzertu. Paldies Dievam Maxima mums ir devusi augstākā labuma baltamaizi " Galda", kas taisīta, no labākajiem smalkā maluma miltiem Kurzemē, labi beigsim dir*t, nu sūds ne maize. Maize ir iepakota plēvē, kuru otru reizi neaiztaisīsi, vai nu norij dīvaino brīnumu uzreiz, vai pēc brīža grauz sakaltušu. Iepakojumam ir gaiši zila pelējuma krāsa, kas pa manam ir domāta, lai caur iepakojumam nevarētu redzēt pelējumu, ja nu tāds iemetas. Tas viss vēl būtu sīkums- maize nebija sagriezta- nebiju ar maizes griešanu nodarbojies, pēdējos piecus gadus- rezultāts protams bija katastrofa, biezas šķības šķēles. Garša bija pa 10 santīmiem, pārējie pieci bija pa iepakojumu.

Mērķauditorija: Baznīcā, katru svēdienu jādala svētais ēdiens- vīns un maize, kas tur dēvējas par sazin ko ūber krutu, ja mācītājs palaista 15 santīmu maizi ar svēto ūdeni tad jau arī tā kļūst svētīta.

Vērtējums: **

Rezumē: Nu ja tiešam galīgi švaki ar līdzekļiem, tad var ēst, bet ja izdodas atrast vēl 10 sant. tad nav ko sev bojāt dzīvi, labāk nopirkt prātīgu maizi.

 

3. Aknu pastēte " Bērnu"

Cena: 0,32 LVL

Apraksts: Ejot caur pilsētu galvā dzirdi, kā skan dziesma " Circenīša Ziemassvētki", kur mazais bērns sūdzas mammai, ka nav maizītes, a ši šim rāda astraloģiskas prognozes un aicina uz perversām izdarībām ar runci. Jūs saprotat, ka esat labāka māte un nopērkiet bērniem speciāli priekš viņiem radītu pastēti. Ēdot pastēti es pats saprotu, ka nu nekas baigi labais tai pastētē nav, šī pastēte visticamākais radīta pēc receptes: 2x vistu aknas, želantīns, E13, E42, 6xlietots prezervatīvs,300g H2O un mazliet siekalu no pustrakā puša, kas maisa lielo pastētes katlu. Ēst var, bet par pastēti mēs šo izstrādājumu varēsim saukt tad, kad Mārtiņa Rītiņa restorānā sāks pasniegt Rolton izstrādājumus.

Mērķauditorija: No skolas atnāk pavēsts, ka Jūsu 9 gadīgais dēls seksuāli uzmācas skolotājai, Jūs zināt kā viņu sodīt- nopēciet viņam bērnu pastēti, lai viņš saprastu, ka viņš tomēr ir tikai bērns un nav pelnījis pieaugušo labumus, kā seksu un normālu pastēti.

Vērtējums: **

Rezumē: Nu ēst jau var, bet tikai pajautājiet vispirms sev vai tas ir tā vērts, jo tad labāk pa tiem 30 sanchikiem nopērciet šokolādes batoniņu, vismaz garšas kārpiņas jutisies apmierinātākas.

 

4. Biezpiena sieriņš " Black MAMA"

Cena: 0.10 LVL

Apraksts: Tas nebūtu tests maximā, ja testā nepiedalītos, kāds apšaubāmas izcelsmes sieriņš. Šoreiz leiši pārspējuši paši sevi, aiz skaudības pret mūsu dalību KHL, kas pagaidām liedz viņu Vētrai pārstāvēt Baltiju KHL, viņi maitas mums atsūtījuši drausmīga paskata saldumu. Pirmais, kas mani aizskāra bija nosaukums, kas ir rasistisks, pēc mūsdienu prasībām nosaukumam vajadzēja būt Afroamerikāņu MAMMA, bet nu tas tā. Garš bija atbaidoša, laikam tāpēc, ka biju paķēris ar ruma garšu, lai gan draudzenei bija ar magoņu seklām.

Mērķauditorija: Latvijā ir ap 200 000 bezdarbnieku, kas pārtiek no pabalsta, 70% no šiem iepērkas Maximā, mūsu jaukā valdība ir noslēgusi līgumu ar leišiem, lai šie tur tirgotu šito sieriņu un indētu Latviešu tautu.

Vērtējums: *

Rezumē: Nesaprotu iemeslu, kas šo sieriņu tur pie dzīvības, kādam taču viņš arī jāpērk, tur jābūt slimam, lai šitais garšotu, tad jau labāk 10 santīmus uzmest uz arēnas ledus kliedzot sudjba pidara*.

 

5. Gaišais alus Klumacher Premium Pils

Cena: 2.99

Apraksts: Es paņemu atpakaļ visus sliktos vārdus, ko jebkad esmu teicis par Maximu, viņi piepildīja manu sapni un 5l alus sāka tirgot zem 3LVL, turklāt ne jau 5l Maximas politlēna maisu pilnu ar optimas alu, bet vācu skārda mucu ar normālu padzērienu. Zinu, ka tauta tūlīt kliegs, ka tas nav brengulis vai užava, bet eikšu godīgi, ka ir patīkami skatīties LV izlases parbaudes maču ar Dāniju un ik pēc brīža savā kausā no mucas krāna iepilināt puslitru alus. Vienīgais mīnuss, ka vairāk pa 2 mucām ledusskapī reizē nevar iebāzt, bet tas sīkums, vairāk par mucu jau vakarā neizdzersi.

Mērķaditorija: Šoreiz mērķauditorijā ir visi tie, kam garšo alus, bet ir apnicis ākstīties ar pulitra skārdenēm, te lūk ir izaicinājums 5l skārdene.

Vērtējums: *****

Rezumē: Ja kāds nevarētu man svētkos atrast dāvanu, tad šī muca man sirdi ļoti sasildītu.

 

6. Sausbaranciņas " Bučiņa"

Cena: 0,35 LVL

Apraksts: Kur tas laiks, kopš pēdējo reizi zobus lauzu, lai arī garša bija tikai baranku ārpusē, bet iekšā bija cieta apkaltusi baranka, man sagādāja prieku ēst šīs barankas. Labi nevis ēst bet samitrināt mutē ar tēju un, tad visu putriņu rīt nost. pēc izskata šoreiz bija stipri draņķīgākas, nekā pēc garšas un pielietojuma. baigais pluss šitām te ir tas ka viņas ir sausas, iedodot paku bērnam viņš kādas pāris stundas cīnīsies neprasot tev citus saldumus, vai arī iedoto paku realizēs pametot pagūltē un pieprasīs augstākas kvalitātes saldumu, bet šādam gadijumam pataupiet leduskapī sieriņu BLACK MAMA, bērns ātri vien ķeksēs no pagūltes nobēdzinātās barankas, lai nav jāēd leišu katastorfa.

Mērķauditorija: Visi kam vēl ir zobi, ko izaicināt uz divcīņu ar pacietajām barankām

Vērtējums: ****

Rezumē: Sapratu, ka reizēm šo produktu var pirkt, piemēram reizi mēnesī, ja pirks biežāk pieriebsies, bet tā pa reizēm interesanti pacīnīties.

 

7. Sausā barība kaķiem Borgo

Cena: 0.39 LVL

Apraksts; Šoreiz testā piedalījās viens resns, izlaists kranču šķirnes kaķis. Parasti šis iznerelis ēd dārgāku pārtiku par mani, bet šoreiz bija pienākusi diena testā iesaistīt arī dzīvniekus. Uzreiz varu pateikt, ka dzīvnieki šajā testā necieta varbūt dabuja vienīgi morālu traumu. Ieberot trauciņā resnais protams pieskrēja pie bļodiņas un tad paskatījās uz mani ar izteiktu WTF skatienu. Visu dienu barība nostāvēja bļodiņā, bet kaķis nelikās ne zinis, vakarpusē, vsmaz suns izrādīja interesi par graudiem, lai gan tam gaumes nav, ēd visu ko dod un arī ko nedod. Pats pagaršoju vienu graudiņu un sapratu, ka tiešām garšo draņķīgi.

Mērķauditorija: Suņi kam pie pakaļas ko ūn kad ēst, jo tie vienmēr ir izsalkuši.

Vērtējums : *

Rezumē: Es zinu, ka kaķi ir atriebīgi un palubomu zinu, kura čibas šovakar būs piekārnītas :(

 

 

Paldies, ka izlasīji, par katru Tavu piešķirto cepumu man, tavā Paldies kartē ieripos 10 naudiņas.

p.s. ja patīk, tas ko lasīji ieej ferma22.wordpress.com, tur ir vairāk

222 4 34 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 34

0/2000

yum tas sieriņš nav nemaz tik sliktsemotion

14 0 atbildēt

Patīk man tavi raksti, bet šoreiz nevaru peikrist par sieriņu. "Rezumē: Nesaprotu iemeslu, kas šo sieriņu tur pie dzīvības, kādam taču viņš arī jāpērk, tur jābūt slimam, lai šitais garšotu, tad jau labāk 10 santīmus uzmest uz arēnas ledus kliedzot sudjba nea*" it īpaši par to "slimu cilvēku" man patika. :D nē nopietni, katrs domā kā grib, bet tā gan nevar rakstīt. man tīri labi garšo tie sieriņi un ar magonēm man garšo vislabāk.

10 0 atbildēt

Jāiet jāpaņem mučele alus! :D

9 0 atbildēt

Paldies par kārtējo interesanto rakstu. :) Un par to kaķu barību riktīgi sasmējos. :D

8 1 atbildēt

interesanti.. :)   +

bet ja testi tiktu veikti tikai ar "optima"  un "favorit" precem - buutu vel ienteresantak.. ;)

7 0 atbildēt

chali tu sewi nobeigsi :D

6 0 atbildēt

Malacis + par kaķu barības testu :D

5 0 atbildēt

vienmeer izlasu, ljoti interesanti, paldies autoram :)

5 1 atbildēt

nu tad nevajag pirkt "apšaubāmas izcelsmes" produktus.. o.O

taadus var atrast visos viekalos..

5 1 atbildēt

šitā testējot gadījumā nevar atstiept kājas?

3 0 atbildēt

Vēljoprojām uzskatu, ka tavs viedoklis ir vairāk nekā neobjektīvs un pat bērnišķīgs. Lielākā daļa no tevis noliktajām lietām ir pilnīgi normālas lietojamas, dažas pat garšīgas, piemēram pastēte vai Black MAMA sieriņš. Arī paskaidrojumi, kāpēc tas vai tas nav visai labs, no tavas puses nav īsti sakarīgi, vienkārši, tas ir pirkts Maximā, tātad neēdams. Nu muļķis tu esi, ko lai citu tev saka.

3 0 atbildēt

nu viela pārdomām....

2 0 atbildēt

par kaķu barību tā rēcu ;d

2 0 atbildēt

Uzlabojās diena bija par ko pasmaidīt!:)

2 0 atbildēt

sak to alinju ir verts noprovet? hmmm? :)

2 0 atbildēt

Raksts labs.. :D + no manīm.. :)

 

1 0 atbildēt

jap daudas lietas ir ko neietacams pirkt emotioniipashi jau taas apshaubaamaas kat.bariibas

1 0 atbildēt

nu nezinu gan par tiem sieriņiem, ir vismaz garšīgāko 5-niekā, kaut gan nav bŗinums, ka negaršo, ja jau prims tam ir pietmepies nezināmas izcelsmes alu un vēl nezināmākas izcelsmes aknu pastēti

1 0 atbildēt

Black MAMA ir ēsts ar visām garšām, ļōōōōti labs...

1 0 atbildēt

Šoreiz tests raisīja manī divējādas izjūtas :D

Stils un viss pāareejais kā vienmēr labais, taču tiek pausti absolūti meli attiecībā uz Black Mama sieriņu - patiesībā tas ir pats labākais sieriņš, kas nopērkams Latvijā, un tas nav vienīgais kuru esmu garšojis emotion

Bet vsp ļoti interesanta akcija bijusi, papētot pievienoto avīzi, žēl ka paslīdēja garām. Tas Bavaria alus ir garšīgs, Mego tam arī bija akcija, pamēģināju. Kā arī žēl, ka neizmantoju Dlight NRG akciju, tikai 40 saņi! Bija :(

1 0 atbildēt