local-stats-pixel fb-conv-api

Interneta atkarības noteikšanas tests

Svarīgi ir noteikt interneta negatīvo ietekmi un postījumu uz Jūsu dzīvi. Šī aptauja palīdzēs noteikt tās Jūsu dzīves jomas, kuras visvairāk ietekmē Jūsu pārmērīgā interneta lietošana.

Atcerieties - atbildot, novērtējiet to laiku, ko Jūs pavadāt pie interneta, kas nav paredzēts mācībām vai darba veikšanai.

142 4 40 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 40

0/2000

Parasts interneta lietotājs. Zajebis. To Es arī zināju pirms šiem visiem gudrajiem jautājumiem.

7 0 atbildēt

Internets ir kļuvis par mūsu ikdienu, pats par sevi internets nav ne labs, ne ļauns. Viens cilvēks internetā var nosist visu brīvo laiku pornosaitos, kamēr otrs var dienām meklēt informāciju, studēt literatūru, kartes, tehniskās specifikācijas un citādi pilnveidoties. No ārpuses lūkojoties, abi ir atkarīgie, bet patiesībā viens degradē, otrs pilnveidojas.

5 0 atbildēt

Jūs esat parasts interneta lietotājs .emotion

5 0 atbildēt

Parasts interneta lietotājs.. 

Jā. No 17 līdz 6 no rīta sēžu pie datora. 

Tiešām ''parasts''???

4 0 atbildēt

Neizprotu testa jēgu. Stulba neesmu, lasīt māku, bet... Piemēram, es atvelkos no darba ap pusnakti, palasu ziņas latviešu mēlē, jo inglišā mani ar tām jau iepriecē pirms darba sākuma, ielienu spokos, paklausos kaut kādu mūziku un lienu migā. Ja man kāds sāktu kaut ko grabēt par manu laika pavadīšanu internetā, es vienkārši uzdotu jautājumu, kādas šai personai ir tiesības noteikt, ko es daru ar savu personīgo laiku. Es gan sapratu, ka tests bija par bērneļiem, nevis pieaugušajiem. Jo to, kas man ir jāizdara, es izdaru tāpat - bez atvainošanās/aizbildināšanās par liekām minūtītēm internetā. Varbūt vajadzētu minēt pirms testa, kādai vecuma grupai tas ir domāts. Bērniem un bērna prātā palikušajiem tas varētu būt aktuāli. Es un mans puisis, kad atnākam no darba, abi lietojam internetu un tas nekam netraucē... 

3 0 atbildēt

Jūs esat parasts interneta lietotājs

 emotion 

3 0 atbildēt

Jums dažreiz vai bieži ir problēmas ar interneta lietošanu.

3 0 atbildēt

parastais lietotaajs emotion 

2 0 atbildēt

parasts lietotājs

2 0 atbildēt

Tā ņemšanās ar atkarībām ir pārņēmusi visu Pasauli! Parādiet man cilvēku, kuram vispār nav vājību. Viens iedzer, otrs uzpīpē, trešajam ir atkarība no skaistām meitenēm, ceturajam garšo saldumi, piektais šad tad iedzer kolu, sestais brīvo laiku pavada internetā, bet septītais grebj koka figūriņas. Nu un? Mūsu vājības veido personības, ja viss ir ar mēru un netraucē pārējām nodarbēm, tad ir OK. Svētajiem arī ir vājības - atkarība no lūgšanām un labdarībasemotion

2 0 atbildēt

Bezjēdzīgi garšs tests...

8 7 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Parasts interneta lietotājs. Es gan zinu, ka man ir dažas atkarības pazīmes - bet ja apstākļi spiež, varu mierīgi iztikt arī bez interneta (ja vien ir noorganizēts, ka kāds manā vietā pieskata webiskās spēlītes, kuras gan negribas atstāt pavisam pašplūsmā) emotion

1 0 atbildēt

Jums dažreiz vai bieži ir problēmas ar interneta lietošanu.

0 0 atbildēt

Jums dažreiz vai bieži ir problēmas ar interneta lietošanu.

0 0 atbildēt

Jūs esat parasts interneta lietotājs

0 0 atbildēt
0 0 atbildēt

Jūs esat parasts interneta lietotājs.

Es varu mierīgi bez interneta iztikt, ja tas kādu iemeslu dēļ nav pieejams, vai nav piemērots brīdis tam. Laiku var labi īsināt lasot grāmatas.

0 0 atbildēt

Jūs esat parasts interneta lietotājs

0 0 atbildēt

ja man nav neviena kurš aizrāda, nav neviens kuram jāatskaitās par savu laiku, un mājās nav nekas baigi jādara, principā es esmuinternetā no pamošanās līdz gulēšanai. emotion no problem so far.

0 0 atbildēt