local-stats-pixel fb-conv-api

Zeķbikses7

42 1

Zeķbikses ir no audumam līdzīga materiāla veidots vairāk vai mazāk pieguļošs kāju apģērbs, visbiežāk apsedzot ķermeni no vidukļa līdz pēdām. No tā radies arī šī apģērba angliskais nosaukums tights (tight – pieguļošs).

Zeķbikses ir cilvēcei pazīstamas jau vairākus gadsimtus. No sākuma zeķbikses valkāja vīrieši, kā domājams, gan lai vieglāk būtu jāt ar zirgu, gan lai labāk izceltu savus kāju muskuļus. Drošvien lieki piebilst, ka gadiem ritot daudziem večukiem no muskuļiem vairs nebija ne smakas, bet cilvēks ir radošs gars un vienmēr vēlas izskatīties skaists un modīgs. Šie cienījamu vecumu sasniegušie kungi zem zeķbiksēm lika speciāli izveidotus smilšu maisiņus, lai imitētu muskuļus. Šai visnotaļ ģeniālajai domai bija tikai viens trūkums, smiltis līda cauri gan maisiņam, gan zeķbiksēm un radās izteiciens: “No tā jau smiltis birst”.

Mūsdienās zeķbikses valkā galvenokārt sievietes un mazi bērni, taču modes dizaineri itsevišķi pēdējā laikā mēdz nolemt, ka vēsture ir jāciena un nevar vīriešu dzimumu tik netaisni apdalīt ,un piedāvā dažādus zeķbikšu veidus arī vīriešiem. Un pietiek tikai aiziet uz baletu, lai saprastu, ka zeķbikses vīriešiem mēdz arī izskatīties brīnum labi.

Zeķbiksēm ir daudz praktisku īpašību, tās var būt lielisks stila elements, tās ne tikai tur kājas siltumā, bet arī novērš iespējamos apavu noberzumus, un, kas lielākajai daļai var šķist vēl svarīgāk, zem tām var paslēpt visvisādas nepilnības: rētas, zilumus, pumpas, un, piedevām, netminamā pagātnē skūtās kājas pie pareizas zeķbikšu izvēles izskatīsies nevainojami gludas! Un, kā to ir atklājuši tropu zvejnieki, tās pasargā no medūzām, kuras nespēj iedzelt caur blīvo zeķbikšu materiālu.

Kā jau viss zeķbikses ir gan veselībai noderīgas, gan arī jūsu veselības bieds. Aukstā laikā zeķbikses nodrošina jūsu kājām omulīgu siltumu, kad liels sausums zeķbikses pasarga jūsu kājas no pārmērīgas izžūšanas. Balstošās zeķbikses var palīdzēt tiem, kam darbs liek visu dienu stāvēt, tās pasargās vai palīdzēs varikozu vēnu gadījumā un, regulējot asins cirkulāciju, atvieglos muguras un kāju sāpes. Un vēl vienmēr izdomas pilnie kosmētikas ražotāji par jums rūpējoties ir pat atraduši veidus kā iestrādāt ķermeni kopjošus krēmus tieši zeķbiksēs, lai valkājot jūs ne tikai izskatītos skaisti, bet arī kļūtu skaistāki, un, jā, varbūt arī, lai no jums izvilktu kadu lieku latu, bet tas tā starpcitu. Tomēr tās, jo sevišķi ja ražotas no sintētiska, mitrumu neuzsūcoša materiāla vai ja tiek valkātas pārāk ciešas zeķbikses, var būt cēlonis vai pastiprinošs iemesls dažādām ļoti nepatīkamām infekcijām vietās, kur jūs tās vēlaties vismazāk.

Un tagad nedaudz par zeķbikšu ne mazāk pievilcīgo tehniskāko pusi. Zeķbikšu blīvumu raksturo deni, to skaitliskās vērtības ir no 3 (super neiedomājami knapi saredzami plānas) līdz 15 (standarplānas), tālāk līdz 30 (pusnecaurspīdīgas) un visbeidzot līdz 100 (pavisam galīgi necaurspīdīgas). Zeķbiksēm ir dažādi veidi, par dažiem no tiem turpināšu sīkāk. Ir zeķbikses ar savācosu augšpusi, ar to saprotot, ka zeķbikses augšējā daļā ir ciešākas un nostiprinātas, lai no divām riepiņām uztaisītu vienu un lai vispār arī izskatītos slaidāks. Ir tā saucamās visur caurspīdīgās zeķbikses, tām zeķbikšu augšdaļa ir darināta no tā paša blīvuma un krāsas materiāla, lai varētu valkāt jostveidīgus minsvārkus un visus citus kāju atsedzošos apģērbus, neuztraucoties, ka visi redzēs jūsu super vēderu un dibenu ievelkošo zeķbikšu nodevīgās līnijas. Ir pieejamas arī zeķbikses, kurām kājstarpē ir atvērums gan higēnas apsvērumu dēļ, gan lai varētu netraucēti nodarboties ar zeķbikšu fetišu, izbaudot visus tā plusus un nekādus mīnusus.

Nu tad uz šī jaukās nots es beigšu rakstīt, izbaudiet bildītes!

Ja kādam rodas vēlme izzināt šī brīnumainā apģērba ražošanas nianses, piedevām to darot angļu valodā, tad lūdzu:

http://shapings.com/Merchant/merchant.mv?screen=cstm&category=pantyhose_production

http://www.youtube.com/watch?v=AEslcVR8kt0

 

Raksta tapšanā tika izmanti šādi interneta resursi:

http://en.wikipedia.org/wiki/Tights

http://en.wikipedia.org/wiki/Pantyhose

Reklāma
Reklāma
Reklāma
« 1  2  3  4  5 »
42 1 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 7

0/2000

Oo..Dievinu zeķbikses,un uzreiz iedomājos Blēru(no Gossip Girl),jo viņai vnm foršas zeķbikses emotion

Paldies autoram,liels +

3 0 atbildēt

skaisti

2 0 atbildēt

Zeķbikses vīriešiem :D  Hell yeah!

Vēl šodien sapņoju par rakstainām, tumšzilām vilnas zeķbiksēm ^^

0 0 atbildēt

mm

0 0 atbildēt

mm baigi patīk tās rakstainās

0 0 atbildēt

8. nice

0 0 atbildēt

patika raksts !

0 0 atbildēt