local-stats-pixel fb-conv-api

Viss kas tev jāzina par taviem nadziņiem :)2

35 2

 


Kādas ir nagu dizaina aktualitātes šajā sezonā?

Šobrīd modē vēl ir aktuālie ziemas sezonas toņi: lillā, violets, sarkans, sudrabs, melns, kā arī parādās jaunās pavasara toņu gammas ar košākām krāsām. Modei nevajadzētu noteikt naga formu. Tā atkarīga no roku, pirkstu un dabiskās nagu formas. Piemēram, kutikulas formai ir liela nozīme. Šobrīd ļoti iecienīti ir mandeļveida nagi, kas izskatās dabiskāki un harmoniskāki, taču ne visiem šī forma būs piemērota. Franču dizains ar naga brīvo malu visās varavīksnes krāsās šobrīd ir viena no modernākajām aktualitātēm nagu dizainā.

 

Kā es varu izaudzēt garākus un spēcīgākus nagus, lai tie nelūztu?

Lai nodrošinātu nagiem pietiekamu vitamīnu daudzumu, veicinātu to ātrāku augšanu un  nostiprinātu tos, iesakām lietot Kinetics kutikulas eļļu. Eļļa jālieto regulāri - reizi dienā, uzklājot un iemasējot kutikulā un naga valnītī ap to , kā arī zem naga brīvās malas .

Kutikulas eļļa ne tikai baro un mitrina naga struktūru, bet arī veicina nagu augšanu un palīdz tos saglabāt stiprus un veselīgus.

 Tāpat viennozīmīgi nedrīkst aizmirst par sava organisma stiprināšanu ar dažādiem vitamīniem - svaigiem augļiem un dārzeniem, īpaši ziemas periodā.

Kā papildus alternatīvu variantu nagu stiprināšanai iesakām nagu pārklāšanu ar želeju, panākot ātru nagu nostiprināšanas efektu. Šis pakalpojums ir pieejams salonā, un nodrošina nagiem dabīgi skaistu izskatu un spīdumu.

 

Kāda ir modernākā naga forma?

Modei nevajadzētu noteikt Jūsu naga formu. Tā atkarīga no jūsu roku, pirkstu un nagu formas. Piemēram, kutikulas formai ir liela nozīme.

 

 

Kādēļ man uz nagiem ir balti plankumiņi? Vai tas liecina par kalcija deficītu?

Viens no to rašanās iemesliem ir naga plāksnītes trauma. Trieciens pa naga plāksni var izveidot gaisa kabatu, kura izpaužas kā balts plankums. Baltie plankumi nenorāda uz kalcija deficītu organismā.

 

Kas ir parafīna manikīrs, kam tas paredzēts?

Šī procedūra ir īpaši iedarbīga, ja sūdzaties par sausu roku ādu vai sasprēgājušu naga valnīti. Lai attīrītu ādu no atmiršajām šūnām un sagatavotu to parafīna procedūrai, pirms tam rūpīgi jāveic manikīrs un roku pīlings. Siltais parafīna vasks dziļi iedarbojas uz roku ādu un intensīvi to baro. Rezultāts ir acīmredzams – uzlabojas ādas tonis un virskārta. Pēc parafīna procedūras veicama intensīva masāža, kas uzlabo asinsriti rokās un naga valnītī, veicinot veselīga naga augšanu un padarot ādu zīdainu un maigu. Šī procedūra ir Jums piemērota, ja vēlaties savas rociņas kārtīgi palutināt!

 

 

Esmu izmēģinājusi dažādus roku krēmus, bet manas rokas vienmēr ir raupjas un sausas, vai jūs variet ieteikt kādu līdzekli?

Lai nodrošinātu efektīvu krēma vai cita barojoša līdzekļa iedarbību, būtiski ir veikt roku pīlingu un atbrīvot ādu no atmirušajām šūnām. Veiciet roku pīlingu pirms ikvienas procedūras, tas nogludinās ādas raupjumu un mitrinās rokas, padarot tās maigas un gludas.

 

Kādēļ mana nagu laka plaisā un “mizojas” jau pēc dažām dienām?

Lai nagu laka turētos ilgāk, Jums jālieto kvalitatīva bāzes laka, virsējā laka un pati nagu laka. Ja vēlēsieties, mūsu speciālisti profesionāli veiks jūsu nagu pārlakošanu.

Kā es varu novērst ādas plaisāšanu un šķelšanos ap nagu?

Šo problēmu varat risināt, veicot regulāras rīta un vakara masāžas, lietojot augstas kvalitātes kutikulas eļļu vai īpašu krēmu. Tā Jūs ne tikai novērsīsiet ādas sausumu, bet arī veicināsiet veselīgāku nagu augšanu. Mūsu studijā arī ir pieejami attiecīgi līdzekļi.

 

Cik laika aizņem viena manikīra procedūra un kad tā jāatkārto?

Klasiskais manikīrs tiek veikts aptuveni 60 minūtes. Vidēji tas saglabājas līdz 2 nedēļām, šis laiks var būt gan garāks, gan īsāks – to ietekmē Jūsu dzīves stils, nodarbošanās, roku ādas tips. Veicot mājas darbus, mazgājot traukus un darot citus darbus, iesakām lietot cimdus, tā Jūs saudzēsiet rokas un ilgāk saglabāsiet perfektu manikīru.

 

Man ir loti trausli nagi, vēlos ataudzēt garus nagus. Man ir alerģija pret gēlu un akrilu, ko jūs varētu ieteikt?

Šādas sūdzības visbiežāk ir sievietēm, kuru rokas bieži saskaras ar ūdeni un sadzīves ķīmiju. Pastāvīgas ķīmisko līdzekļu iedarbības rezultātā naga pamatne attaukojas. Nagi kļūst trausli, slāņojas, lūst, ar laiku kļūst plānāki. Roku āda kļūst sausa, plaisā. Iesaku, darbojoties ar ķīmiskiem līdzekļiem, lietot cimdus.Roku un nagu kopšanai ieteicams izmantot barojošu roku krēmu un nagus stiprinošu kutikulas eļļu. Nagi var kļūt sausi un lūstoši arī sievietēm, kas bieži maina nagu lakas (biežāk nekā reizi nedēļā), jo nagu lakas noņemšanas līdzekļi bojā un attauko nagu pamatnes. Šajā gadījumā nepieciešams lietot speciālās eļļiņas nagu struktūras uzlabošanai, kā arī obligāta vienmēr ir bāzes laka.

 

Vai nags var arī nepieņemt mākslīgo gēla vai akrila materiālu?

Tas var būt saistīts ar izmaiņām organismā, piemēram, pēc pārciestām slimībām, pēc medikamentu lietošanas, pēc dzemdībām, arī iekšķīgas slimības vai ieturētas diētas dēļ. Kā risinājums dažos gadījumos var kalpot citas tehnoloģijas izmantošana - šajā gadījumā želejas vietā izvēloties akrila nagu pieaudzēšanu. Tomēr katrs gadījums ir atšķirīgs un pastāv iespēja, ka organisms mākslīgo nagu materiālu nepieņems vispār. Šajā gadījumā ir iespēja mēģināt pēc ilgāka laika, piemēram, gada.

Kā pareizi būtu jāmodelē želejas nagi uz problemātiskiem nagiem, kuri ir bojāti graušanas procesā?

Modelējot želejas vai akrila nagus uz bojāta, piem., nograuzta dabīgā naga, ieteicams lietot pilna kontakta zonas tipsus un īpašu želejas līmi. Piemēroti ir Kinetics Ionic vai Kinetics Infusion tipsi, to piestiprināšanai izmantojot Kinetics 'K - Gel Bond' līmi. Tipsu piemērot, jānovērtē vai sānu malas netraucē pirksta spilventiņam, kas šādos gadījumos mēdz būt sapampis. Ja malas traucē, sānu malās ar mazām šķērītēm jāizgriež padziļinājumi. Tipss tiek piestiprināts nagam tā, lai želejas līme rūpīgi aizpildītu visu tukšo vietu zem tipsa. Tipsa apstrāde un modelēšana notiekt pēc parastās tehnoloģijas. Īpaša uzmanība jāpievērš dabīgā naga attaukošanai. Tāpat jāņem vērā, ka problēmu nagiem, tai skaitā arī nograuztiem nagiem, atjaunošana jāveic ne retāk kā reizi 10 dienās. Par to savlaicīgi jābrīdina klients.

Mājas apstākļos regulāri ar kutikulas eļļu jāiesmērē naga valnītis un naga apakšpuse. Valnītis – tādēļ, lai dabīgais nags augtu vesels un pieaudzētais uz tā labi turētos, naga apakšpuse – lai dabīgais nags nezaudētu savu elastību. Sīkāk par pieaudzēto nagu kopšanu jūs konsultēs speciālists apmeklējuma laikā.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
35 2 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 2

0/2000

gribētu trešos :)

0 0 atbildēt

teksts, kas seko pēc trešā jautājuma ir identisks ar to, kas ir jau vienreiz minēts pirmajā rindkopā...

šubos vai ir prātīgi veikt profilaksi pieaudzētajiem  NE retāk kā ik pēc 10 dienām. pat ja nagi ir problemātiski. varbūt pirmo, otro profilaksi un pēc tam paskatīties kā ir, bet ne jau visu laiku ar mazāk kā 10 dienu intervālu...

bet citādi raksts labs un bildītes vasarīgi krāsainas piemeklētas emotion

0 0 atbildēt