local-stats-pixel fb-conv-api

Tik tak16

61 6

Visādi pulksteņi.

 

Un kādu izvēlētos Tu .. ? :p

 

Izrādās, tie, kas valkā...

- dārgus pulksteņus – ir parasti labi organizēti cilvēki, kas novērtē savu un citu laiku, kārtību visā. Viņi nodarbojas ar iemīļotu nodarbošanos un iegūst no tā milzīgu prieku.

- dizaineru pulksteņus – iespējams, šāda pulksteņa īpašnieks vērtē eleganci, viņam patīk augstākā sabiedrība. Visbiežāk darbā šādi cilvēki ir kārtīgi un pedantiski.


- “sarežģītos” pulksteņus (vairākas ciparnīcas, sekunžu mērītājs u.t.t.) – ar šādiem cilvēkiem ir viegli kontaktēties, viņiem patīk viss jaunais un neparastais, viņi uzskata, ka vājības pastāv, lai tām izdabātu. Šādi cilvēki dvēseles dziļumos ir mīļi bērni.

- elektroniskos pulksteņus – ar mikrokalkulatoru, iebūvētu piezīmju grāmatiņu u.t.t. Šādus pulksteņus valkā enerģiski, dinamiski cilvēki, kam patīk ātri pieņemt lēmumus. Viņi dod priekšroku nestandarta risinājumiem un necieš vienmuļību dzīvē un darbā.

- pulksteņus ar romiešu cipariem - to īpašnieki dod priekšroku klasiskajam stilam, labai virtuvei un precizitātei. Viņi ir nedaudz konservatīvi, izvēlas to, kas ir pārbaudīts – vecus draugus, nostāvējušos vīnu, ģimenes dārglietas.

- pulksteņus ar arābu cipariem - parasti šāda pulksteņa īpašnieki ir cilvēki, kas spēj reālistiski skatīties uz pasauli un neceļ “gaisa pilis”. Tie prot novērtēt situāciju un cenšas ātri pieņemt lēmumu. Tomēr daudzi no tiem dvēseles dziļumos ir romantiskas personības.

- pulksteņus ar atzīmējumiem ciparu vietā - šādus pulksteņus valkā cilvēki ar savi viedokli un uzskatiem. Viņi ir ziņkārīgi un atklāti, tomēr viņus nav viegli pārliecināt.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
« 1  2  3  4  5 »
61 6 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 16

0/2000

 

atbildot uz Metāls komentāru " Rakstam nav ne vainas.. Tikai es nesa... " Laimīgie laiku neskaita :D 

Pusčetri, bez divdesmit trīs.. Noteikt laiku taču ir pavisam viegli arī neredzot normālu ciparnīcu. :p 

3 0 atbildēt

Tiešām ļoti interesanti. :)

2 0 atbildēt

emotion

2 0 atbildēt

Pulksteņgaldiņš vēl nebija redzēts

2 0 atbildēt

tiešām foršs raksts, foršas bildes, paldies. emotion +

2 0 atbildēt

Par 24. aprakstu sasmējos. :D:D

+

2 0 atbildēt

Superīgs raksts! ++ emotion Gribētos to video redzēt, par 22. bildi  emotion 

1 0 atbildēt

kruta :)

1 0 atbildēt

Pulkstenjus neneesaaju, bet maajas staav taads viens mazs, smukinjsh Dior rokaspulkstenis, taa jau neesaatu, bet aizmirstaas. :D Vinjsh taads forsh, kaa rokasspraadze.. ^^

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Mhmm... emotion

0 0 atbildēt