local-stats-pixel fb-conv-api

The Painted House sienas rullīšu dizains8

207 1

The Painted House ir kompānija no Apvienotās Kralistes, kas nodarbojas ar dažādu interesantu sienas rullīšu dizaina veidošanu.
Viņu piedāvājums pašlaik sniedzas līdz 18 dažādiem dizainu rullīšiem.
''Kad es staigāju pa Rumāniju un redzēju, ka visur ir sienas, dizaina izstrādājumi, kas ir veidoti ar dažādu rullīšu dizaina palīdzību, es sapratu, ka vēlos veidot pati savu biznesu ar šādiem sienas rullīšiem. Rumānijā viņi šo stilu izmanto jau ap 100 gadus un tā ir alternatīva tapetēm.''
/Clare Basanquet, The Painted House īpašniece un idejas autore/

207 1 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.gost.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Nav pagrūti ar tādu krāsot? Ja piemēram, krāsojot pēkšņi izbeidzas krāsa, tad rulli noklāj ar krāsu, kā lai notrāpa vēlreiz tajā pašā vietā lai rakstu neizbojātu?

3 0 atbildēt

Latvjas būvniecības veikalos šitādus var dabūt? Istabā krāsotas sienas, plānoju veikt remontu, bet tapetes īsti negribās līmēt.

0 0 atbildēt
Mums laukos arī tādas sienas ir.. Tikai noteikti ne no šiem rullīšiem, jo, cik sapratu, šī ir jauna kompānija, bet mums tur māja veca tāpat, kā krāsojums :) bet vispār skaisti.
0 0 atbildēt

Oriģinālajiem ruļļiem nāk klāt īpašs turētājs ar paralēlu švammes rulli. Tas lai krāsa nebeidzas. Cena bez piegādes 15-20 £ par plikiem šablonruļļiem. Ideja laba, tikai maza izvēle. Parakņājieties vecvecāku krāmos, noteikti atradīsiet ko līdzīgu. Kaut kad bērnībā esmu ar tādiem rullējusi, kamēr lielie neredz.

0 0 atbildēt

Lielisks izgudrojums. Paver iespēju nepirkt tapetes, bet uztaisīt bez maz vai savas "tapetes" savā izvēlētajā krāsā un rakstā. Nav slikti!

0 0 atbildēt